Gå til innhold

Pinngu6

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pinngu6

  1. Så, kort og godt så er ikke dette mere enn en uke LAN? Eh... ser ikke helt det store. Jeg og vennegjengen har da vitterlig sittet to uker i strekk og spilt Diablo II/Counter-Strike/Unreal Tournament/Star Craft/Quake 3: Arena. Da er det her snakk om å sitte å spille hele døgnet, bortsett fra den tiden man bruker på å lage seg mat, sove og dusje.

     

    Akkurat det jeg mener også. Har selv LAN-et i 2 uker i strekk, var ikke hjemme en eneste dag - 5 minutter å gå til butikken, 10 til bensinstasjoner om natta - sov max 2-4 timer hver gang.

  2. Jeg leste det slippdato inlegget og såg at FF versus XIII kom i 2k8, mens FFXIII kom i 2k9 - hva er forskjellen på disse spillene? Er det på en måte en slik "prologue" som GT spillene har hatt i det siste? Eller er det to forskjellige spill?

  3. Sa ikke noe om å jukke mens man drikker, men ha i seg litt før man evt. får besøk av dama? Selvsagt, det er ikke et godt forslag som burde brukes hver gang de skal ha sex, tro meg da hadde jeg i alle fall hvert alkoholiker. Men det funker en gang i blandt :p

     

    Off the record, hadde dama pimpet Carlsberg mens vi hadde hatt sex, så hadde det vært litt turn ON i mitt tilfelle :)

  4. Hvordan ta av på fest uten å dumme seg ut er umulig. Hvorfor ikke dumme seg ut da? Det er jo det som er morsomt.

     

    Uansett, du kan jo alltids lære noen party triks, som å åpne damenes øl/rusbrus flasker med tennene, stumpe sigaretter på tungen, kle av deg og danse ape dansen (Johnny Bravo) etc.

     

    Være selvsikker, selvgod og virke som om du mener du selv er perfekt, det er genialt om du skal føre smtaler med damer, da vil de sværme rundt deg.

     

    Legge an på damer som har typer som er mindre enn deg er alltid morsomt - du skal selvsagt ikke gjøre noe med damen som ville vært "tabu" i følge parets regler - men å se hvordan typen står i et hjørne og stirrer på deg, og ikke tenker annet enn: "faen jeg skulle ønske jeg var større så jeg kunne banke livskiten ut av han der!".

     

    Det er også positivt å menge seg med MANGE, bruke lite tid på hver nye person og helre sirkulere og snakke litt med flere, da virker du mer spennende, fordi det ser ut som om du kjenner de fleste. Det er også viktig, snakk som om du skulle kjent personen i årevis. Ikke snakk om skole/jobb/"sett inn lignende ting her" og slikt, det er kjedelig.

     

    Ta med musikk som alle kan, postgirobygget, trang fødsel etc. Allsang slår alltid ann, konkurer om å synge høyest.

     

    Drikk så det jomer - kom med festlige drikkelek ideer (se beerfest), lag bonger av plast flasker og drikk til du spyr. Gjenta.

     

     

    Noe slikt :)

  5. Så det er mulig med både risting og bevegelsessensor i samme kontroll alikevel. (Bare måtte XP). Men en god nyhet for PS3-eiere da. Synes kanskje Sony burde vurdere å fornye utformingen på kontrollen litt. Selv har jeg mange positive erfaringer med Dual Shock-kontrollen til Playstation 2, men hater de analoge spakene. Ikke fordi spakene er dålige i seg selv, men fordi plasseringen av dem er så lite gjennomtenkt. Har flere ganger fått krampe i tomlene etter lengre økter med f. eks sportspill på PS2. Problemet er rett og slett at de analoge spakene er plassert for langt ned mot midten på kontrollen, og man må strekke tomlene unødvendig langt til siden.

     

    Jeg har aldri hatt det problemet med krampe i fingrene av å bruke analog spakene på PS kontrollene. Jeg synes de er helt greie og godt plassert, jeg har hatt analoge spaker siden det kom ut til PlayStation for første gang. Jeg likte heller ikke de bananformede kontrollen som de viste.

  6. Jeg elsker spill med blod og gørr og slåssing og skyting etc - spill der man kan drepe flest mulig folk på råest mulig måte på kortest mulig tid = elsk.

     

    Jeg hater sportsspill (med unntak av visse bilspill) - jeg liker heller ikke wii - det blir for barnslig for meg.

     

    Voldelige spill er de mest tilfredstillende spillene for min del - savner laaaange FPS spill - skulle ønske det kom et som tok mer enn 10 timer å spille gjennom (uten at det er et rollespill med inventory/skills etc).

  7. Jeg forstår ikke hvorfor alle er så glade over at det blir mounts på level 30. Jeg ble det selv i går, men så tenkte jeg - faen, det er jo bare tull. Det skal være en utfordring å skaffe seg mount - det skal være litt vanskelig - greit nok at de satt ned til level 30, men de burde beholt prisen, evt bare satt den ned til 70-75g!

     

    Og som noen sier - hva blir vitsen med travel form, aspect of the cheetah etc? Ghost wolf er jo greit, det får man på level 20, men hva med druids og hunters?

  8. Synes det er litt trist at det blir mount så tidlig i grunn - synes det var greit med lvl 40 jeg. Og priskuttet er jo ekstremt - de kunne ha valgt rundt 70-75g i stedet - og hatt en treger mount (35%?). Det burde være en liten utfordring å skaffe en mount, siden en mount forandrer spillet for deg ganske mye!

     

    Hva blir vitsen med travel form/aspect of the cheetah etc. nå da? Det blir jo bare tull - ghost wolf er jo greit, siden det er på lvl 20 - men resten blir jo bortkastet.

     

    Men men, Blizzard bestemmer.

  9. Jeg har 260 timer spilt på FFX - angrer ikke et sekund (og er fortsatt ikke helt fornøyd).

     

    Jeg har GTA IV, men har spilt det alt for lite - har ikke gått lei, var bare at jeg fikk mange andre spill samtidig, kommer nok til å bruke en del tid på det.

     

    Jeg brukte nok over 100 timer på GTA SA, jeg elsket å leke meg i den San Andreas - lagde også et par "stunt filmer" og koste meg en del med multiplayer.

     

    Men om vi skal snakke med spill som har lang lang story, da er det vel FF serien og andre RPG spill. Jeg elsker spill med ordentlig story, og jeg hater korte spill - har blitt utrolig skuffet mangen gang fordi spillene er for korte.

     

    Jeg har også lengtet litt etter et FPS spill som tar en god god stund å klare. Noen som vet om noen?

  10. Vil ikke påstå at TS var utro. Etter min mening så var ikke damen hans det heller. Om dama mi hadde holdt på med en anne dame så hadde det vært helt greit for meg, jeg synes det er sexy! :)

     

    Alle har forskjellige syn på utroskap. Selv er jeg i et forhold, og har vært det i et år snart. Jeg elsker fortsatt å flørte, selv om madammen ikke liker at jeg gjør det, så vet hun om det. Flørte er noe av det morsommeste jeg vet.

     

    Utroskap tror jeg nesten at det må komme helt til heftig klining med motsatt kjønn. Et lite suss er ikke noe ille (men vil helst slippe å se det selvsagt).

  11. Selv om en del folk sier at det kun dreier seg om tilvending, så er det vel helt klart at man f.eks. aldri vil klare å snu seg 180 grader like fort med gamepad som med mus.. Når jeg først sitter med spaken i hånda så er jeg glad for at ikke andre kan bruke mus/tastatur.

     

    I de fleste FPS spill til konsoll (som jeg har merket (har ikke testet CoD4)) så er det vel bare å trykke på L3 eller R3 for å snu seg 180 grader? Vil påstå at det er raskere enn du klarer med mus og tastatur :)

×
×
  • Opprett ny...