Gå til innhold

xXZorroZorXx

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xXZorroZorXx

  1. Kom ganske tydelig frem at det ikke var en wrestlingfan som anmeldte dette spillet ja, men det er helt greit. Forventer ikke det heller i Norge ;)

     

    Har bare spilt dette i ca en time selv enda, men så har jeg bare eid spillet i 2-3 dager også. Liker forøvrig førsteinntrykket. Fortsetter bra etter SvR09. Til og med de tidligere SvR-spillenes svakeste kamp Royal Rumblen har blitt overkommelig, noe som imo er nok til at spillet får 0.5 ekstra i rating. Grafikken er vel nesten det samme som før og styringen er fantastisk som alltid. Som himsett sa, kontrollsystemet her knuser for min del kontrollsystemet i spill som Soul Calibur med umulige og lange komboer. Styringa i SvR er egentlig rimelig enkel. Hver wrestler har ikke alt for mange moves.

  2. For et herlig spill! Spiller det på xbox, og til og med kontrollen er problemfri for meg..helt utrolig :p

     

    Spiller Shadow Warrior på lvl 28 nå tror jeg..hatt spillet bare 2-3 dager, og har allerede gått med mange timer. Litt skeptisk på hvordan det kommer til å gå på Silver da.. usikker på om builden er god nok.

  3. Kunne tenkt meg en egen Sacred 2-tråd her. Hva synes dere om spiller? Hvilken class spiller dere?

    ALT om Sacred 2 kan skrives i denne tråden :)

     

    Får vel starte. Begynte med Sacred 2 på Xbox 360 for 2 dager siden. Valgte å spille Shadow Warrior siden den så passe badass ut. Level 22 nå, og har kommet til Seraphim Island, der jeg er i en svææær undergrunn, og storkoser meg med spillet, selv om det er et helvete å finne fram i "the maze"..

    Uansett, et herlig spill! Et av mine nye favorittspill på konsoll, helt klart.

  4. Bare for å svare på noe som ble posta et par sider tilbake angående hagla..

     

    Synes dere virkelig at hagla på Gears 1 var overpowered? En sniper, torque eller boom kan jo lett ta ned en shotgun user, om han er på langt hold (active Sniper, der snakker vi OP, hehe).

    Uansett, i nærkamp er det vel naturlig at en hagle dreper ganske fort? :p

     

    At mange løper rett imot noen og skyter anses av mange som et problem ja, men personlig synes jeg det er morsomt. Fartsfylt action, den herlige følelsen i å hoppe igjennom en fiende i oppløsning i høy fart og så videre er noe som savnes svært mye i oppfølgeren. Fart er rett og slett en mangelvare!

    Og hvis dere skulle synes det er så forferdelig å se folk komme løpende med shotgun, er det bare å ta den opp og skyte tilbake, vet dere :p Med riktig timeing osv så skal det være fullt mulig å drepe fienden :p

     

    Ble litt rotete denne posten..bare å beklage på forhånd, men orker ikke å endre på den. Skal sove lalle :D

×
×
  • Opprett ny...