Gå til innhold

Wubble

Medlemmer
  • Innlegg

    1 230
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wubble

  1. Har selv tatt de fagene som privatist, og det er ikke noe problem så lenge du jobber mye. Sinusbøkene forklarer veldig godt, og om det er noe du ikke forstår er det mange forum du kan få hjelp på.

     

    Om du har tenkt til å ta 2 fag samtidig og vente med det siste ville jeg valgt fysikk 1 og R1 først, da fysikk er mye mindre tidkrevendes enn matte.

  2. Jeg fikk også 18m på 5d. Flere andre jeg har snakket med har fått rundt 18-19m, så jeg regner med at det er rett. 3e, var det den oppgaven hvor du skulle finne ut styrken på det magnetiske feltet? Svaret på den skulle være 17.5T, det var i alle fall det jeg og de andre jeg snakket med fikk.

     

    Jeg mistenker at du glemte at der var hundre viklinger i spolen. 17,5T er et enormt sterkt magnetfelt.

  3. Jeg kan ikke skjønne hvorfor alle er så sykelig opptatt av hygiene. Ingen tar skade av litt tiss på føttene. Tvert om, det er bra for immunforsvaret å bli utsatt for litt bakterier.

     

    Vi må få slutt på dette hysteriet rundt renslighet, hvor målet er å bli helt sterile. Når folk griner over at noen urinerer i dusjen, og man blir uglesett om man ikke dusjer hver dag har det gått for langt.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...