Gå til innhold

Caindey

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Caindey

  1. jeg er sikker på at det er noen glupe hoder der ute som har en løsning på mitt lille problem, som for øvrig er vanvittig irriterende. Sikkert fler som har vært borti det før å..

     

    Jeg sitter da her foran pc'n med mitt headset og mic, og uansett hva jeg gjør, om det er online spilling, sitter på vent, eller skype, eller gudane vet hva, så hører jeg alle andre perfekt, men alle andre hører hvert minste snev av lyd fra min pc. Man kan jo da tenke seg at det blir litt irriterans i lengda ja.. Er det noen som vet hva som kan gjøres for å unngå dette lille dilemmaet?

  2. God morgen folkens.

     

    håper det sitter noen smarte folk her ute som kan skjønne seg på den lille saken jeg har kalt en pc. Vil nå påstå at jeg til vanlig klarer å løse div ting og problmestillinger som evt kommer opp, men akurat denne gangen skjønner jeg ikke noe.

     

    For hver gang pc'n restartes, eller jeg starter et spill, så av en eller annen merkelig grunn skal pc'n fjerne skrivebordsbakgrunnen... noen kjenner til dette eller hørt om det? det begynner hvertfall å bli litt irriterans i lengda kan man si.

     

    Sånn smått med info, så er pc'n ca ett år, er en HP workstation som er relativt bra, med xp prfessional.

     

    Håper noen kan hjelpe meg med detta :)

  3. hmmm, vanskelig og si.

     

    Virtues:

     

    Discipline(must!) - Justice - Valour - Fortitude - empathy

     

    noen champs velger og bruke determination isteden for empathy for mere crit chance pga. agility ;)

     

    Class: er du i ettenmoors eller solo/lvling så trait for all del bersherker og battle frenzy(the deadly storm).

     

    Men er du på Watcher som champ, trait deadly storm og skaff deg deathstorm! dette er veldig handy på signaturene til watchern på stage 3, da trenger man 2 champs med deathstorm.

     

    Legendary:

     

    Controlled Burn - Must

    Frecious Strikes

    Raging Blades

     

     

     

     

    Dette er sånn jeg har gjort det :)

     

     

    ska jeg se om jeg klarer å huske oppsettet mitt da :p har så mye å tenke på om dagen at jeg sikkert ikke får med alt :p

     

    av virtues så har jeg faktisk ikke Discipline med. holder på å få den opp til 10 as we speak, i tilfelle jeg sku få lyst til å equippe den. Men for øyeblikket så er det ikke might jeg trenger mest, så derfor er den vel ikke med..

     

    Valour - innocence - justice - empathy - Loyalty er vel da mitt oppsett for tiden, om jeg ikke husker helt feil da.

     

    Ettenmors er jeg aldri i, så tenker ikke så mye på builds for enkelte ting, men prøver å kjøre en og samme liste, så jeg slipper å bytte om på traits hver gang jeg ska i en instance..hehe..

     

    På legendary så har jeg nøyaktig de samme. Hadde 'figh on' en god stund, men det var mest for å bare fylle ut en plass i legendary. Syns ikke så veldig om den for å være ærlig.

     

    Jeg mangler stadig en rad piece (skuldra fra 16th), så med dette buildet så mener jeg at jeg har en armour value på 4889, morale på 5400+ og power på 2500+

    Might/agility/vitality er på rundt 484/464/434 sånn ca, så de må jo klart forbedres da.

     

    Har enda ikke sett en drop på champ 2nd eller 1st age våpen enda da ./cry

  4. Jeg er lvl 30 Elf Hunter på Evernight. Er med i et kin med godt miljø og 35 stk i lvl 60 ^^,

    Bare si fra hvis noen her trenger å bli med i kin :)

     

     

    driver daglig å flyr rundt på Evernight selv. har en 60 champ som main, i et større kinship. hvilket kinship er det du er i?

     

    Oppressors Of The Dark Lands :)

     

    Det må jeg helt ærlig si at jeg faktisk ikke kan huske å ha sett rundt om i 21st og omegn. så det har jeg ikke hørt om du :p er selv i Legends Of Middle Earth. Var med i Exiles Of Beleriand før jeg bytta.

  5. heya.

     

    Bare lurte på om noen av dere high lvls here, hadde klart å knekke 16th etter siste release? alt blei jo som sagt vanskeligere i instances, men syns det meste virker rimelig enkelt med en bra gruppe enda utenom da 16th og DD. Så om det er noen som har klart den å stikki av med coinen, hadde dere kanskje hatt lyst til å komme med noen tips? begynner å bli lei av å bruke masse timer der, og betale i dyre dommer for repairs hele tia :p er den eneste rad delen jeg mangler så er litt pain å ikke ha klart den enda

  6. kan jo begynne med å si at UT3 for min del er ett eneste stort bug i dvd-cover. sitter med editoren dagen lang som er mega buggete så har kanskje no med det å gjøre.

    Har installert det på pc'n hjemme, å det var vanvittige problemer med å få det til ordnde account å logge in. Fikk det til til slutt ved hjelp av masse søking på nett, roting rundt i epic forumet osv. Måtte faktisk langt ut i cmd å styre å herje for å få det spillet til å funke ordentlig. Husker ikke hva det var jeg skreiv, eller hvor jeg fant det, så jeg foreslår at du begynner på epic sine forum, å gjør en massiv research utover det. Kan jo også nevne at du er ikke den eneste med problemer atm. Jeg får selv ikke logget inn, da jeg får feilmedling på et språk jeg ikke skjønner med masse artige tegn, så lenge leve :p

  7. siden alle har vært så flinke til å komme med titler her, så slenger jeg inn en til :p

     

    er ikke så kjent med online skytespill, siden det går mest i rpg for min del på online delen. Men, alltid et men, du har jo det hersens CS for de som liker det. en kult for noen sikkert, om ikke annet har du jo Team Fortress 2, som jeg har hørt ska være bra. utover det så har du jo flere 'vanlige' spill, med en online multiplayer del, om det kan hjelpe.

  8. "Blir nok ikke", er dette noe du vet eller noe du tror? Isåfall hvis det er fakta, å sleng på kilden med det samme. Pic or it didn't happen. Om så, kommer de sannsynligvis til å tape mye på det! Jeg er sikker på at det er enormt mange PS3 eiere som sikler etter Mass Effect 2, men vi får se. Jeg håper det kommer til PC i tilegg til begge konsollene.

     

    Ser fram til GDC 09. ;)

     

    har ikke no sikker kilde på dette nei. trudde jeg hadde det idet jeg skreiv her, da jeg hadde lest at det var xbox eksklusivt i 6mnd før pc. Vet ikke helt hvor den artikkelen har blitt av, så det er jo litt spess. Men som lest i gamereactor så er det ikke hverken bekreftet eller avkreftet ps3. Personlig trur jeg det blir som med me1 at det kun blir xbox360 og pc. Er jo tross alt litt jobb å konvertere det enda en gang til ps3, å kan ikke tro at EA's allerede ganske thighte skjema gjør plass til slikt. Ang det å tape så mye på det, så trur jeg ikke de gjør det. De kan ikke 'tape' mer enn det de gjorde på me1 siden den ikke kom til ps, så de ville vel økonomisk kanskje tjent på å gi det ut på ps3 åsså, eller så kan jo de som har ps3 enten kjøpe en pc eller xbox :p Personlig så håper jeg ikke (kommer til å bli hatet av konsoll eiere nå) at me serien kommer til ps3 i det hele tatt. er nok med at det er xbox ekslusiv. For industrien sin del så er det viktig at ikke alt blir oppslukt av konsoll, og at noe forblir på på pc også :)

  9. testa demoen nå forrige uke, å syns ikke det var noe sånn i forbifarta som var så veldig nyskapende eller wow!. virker som de holder den samme gode fm, hvilket er bra. er jo også bra at de har tenkt på 3d delen, men virker som den kunne trengt et år til eller to med finpuss, før det blei hivd inn i spillet, for det så ikke så altfor bra ut syns jeg.

  10. kjøper nfs igjen.

     

    Drit i pro street, det har jo ingenting med undercover å gjøre borsett fra at de bruker nogenlunde samme graffikk, jeg hatet også pro street. Se heller på Most Wanted, likte du det bør du vurdere Undercover, de har mye mer til felles.

     

    Liker du bil spill kan du se også se på Colin Mcrae Dirt.

     

    Jeg sa kjøper.. Gir det kansje en sjanse siden jeg likte MW. men mest av alt skulle jeg hatt nfs 3 igjen det var så nice MP på samme pc :p

     

     

    syns personlig nfs serien fikk et ordentlig løft med underground 1 og 2 og etter det gikk det sakte men sikkert nedover helt til de nådde bunnen med pro street. så da er det jo bare en vei å gå nå; oppover igjen.

    men syns (igjen personlig) at bil lista på undercover virker dø kjedelig. alle vet jo det at dyre luksusbiler til noen mill er spreke å kan kjøre fra snut. hvor ligger moroa i det da? syns selv at det er mere morsomt å ta en bil som mannen i gata har råd til, å bygge den opp, å så kjøre fra snut. men det er jo en personlig mening bare. dessuten syns jeg ikke de fancy dyre bilene som porche, ferrari osv kler body kits å styr.. noen som har noen meninger, med eller mot? :cool:

     

     

    forresten... til emnet her.. far cry 2 muligens?

    ser selv fram til mirrors edge som ser ut til å komme rett på nyåret :)

×
×
  • Opprett ny...