Gå til innhold

anonymous_coward

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonymous_coward

  1. AMD r9 290 er ikke spesielt bra under linux for øyeblikket i hvert fall. Taper de fleste testene mot et GTX 680..

    http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_r9_290&num=5

    Om man ikke skal spille så mye er et 6xxx Radeon kort å anbefale siden open source driverene fungerer veldig bra med det.

    For spilling er Nvidia det eneste reelle alternativet nå. Kanskje Steambox kan endre det, men jeg hadde ikke satset mye penger på det.

  2. How-To for whitelisting i Opera:

    F12 -> Edit Site Preferences... -> Enable content blocking. Slå av denne

     

    Om du ikke vil ha flash ads på sidene kan du velge å bruke Enable plug-ins only on demand som finnes i samme panel som Enable content blocking.

    Du finner den også under Ctrl-F12 -> Advanced -> Content om du vil endre det for alle sider.

     

    Et ekstra tips til slutt: Under Advanced -> Browsing kan du velge Redraw instantly under Loading og slå av Smooth scrolling. Jeg syntes i hvert fall at Opera føles en del raskere da.

  3. Grunnen til at MBA er dyrere er at den ikke er lagd av billig plast, og at den har en helt unik SSD løsning og mye bedre batteri.

     

    Det er også en stund siden den ble lansert og da var heller ikke Sandy Bridge lansert(noe som denne denne utnytter seg av).

     

    The 9 Series is made from material known as Duralumin, typically found in advanced aircrafts and offers construction quality twice as durable as aluminum

    Link

     

    Det står ingenting om hvilken type ssd den har, men Toshiba selger i hvert fall den typen ssd som MacBook Air bruker. Det er for så vidt ingen fordeler med den utenom størrelsen.

    Link til artikkel om ssd'en

     

    Vanskelig å si noe om batteriet uten at noen tester det. Tallet på hvor mange timer batteriet holder henter de mer eller mindre fra luften.

  4. Forøvrig interessant å lese om enda flere Windows-svakheter.

     

    Det er faktisk en Safari svakhet, ikke en Windows svakhet. Grunnen til at den kanskje kun finnes i Windows versjonen, er at Apple gjerne har forskjellige kodebaser for Windows og OS X.

    Så vidt jeg vet finnes det ikke noe OS som *fjerner* svakheter fra programmer som kjører. SELinux, virtualisering og brukerkontroll kan derimot forhindre en del skade fra et hacket program.

     

    En Windows/OS X/Linux distro svakhet vil etter min mening være en svakhet i programmer som kommer under default install.

    • Liker 1
  5. Advarsel: Dårlig matte!

     

    Intropris på 765$ (160GB Gen1) -60% -60% = 765 -120% = -153 $ = - 1071 kr

     

     

    Riktig matte:

    765$ -60% = 306$ = ca 2150 kr

    306$ -60% = 122$ = ca 850 kr

     

    Men helt der (uthevet) er vi ikke ennå.

     

    Slik som jeg leser det vil det være en redusering på 60% fra intropris til nå, og muligens 60% ned fra gen1 til gen2. Ikke 60% ned fra nåpris slik som andre har regnet =).

     

    De siste prisene vi har var 335 USD for 80 GB-versjonen og 660 USD for 160 GB-versjonen.

     

    335$ * 0.4 = 134$ = ca 850 kr i innkjøpspris

  6. Er det noen som kan anbefale en programmerings-pakke EVT BARE en kompilator for C++ som kan brukes på denne (og gjerne liknende små) maskinen(er)?

     

    Er det fremdeles linux det er snakk om? Isåfall er g++ i GCC den kompilatoren som er mest brukt i linux. Den ligger nesten garantert i pakkebrønnen til den linux distroen du installerer. Et annet alternativ er Intel C++ Compiler. Denne kompilatoren er meget rask, men er kun gratis til personlig bruk såvidt jeg vet.

    Jeg skriver mest kode i Visual Studio i Windows, men Kdevelop er ganske ok i linux. Eclipse skal være bra og, men jeg har ikke testet den.

     

    Hvis du samtidig vet litt om kildekodens flyttbarhet til andre OS, kompilatorer osv blir jeg veldig lykkelig...

     

    Med mindre du bruker O/S spesifikk kode eller compiler extensions så er all c++ kode multiplattform.

  7. Ser ut som om kun deler av C++0x kommer i VC++ 2010. Men jeg skulle vel kanskje googlet litt før jeg ga opp alt håp :blush:

     

    "Since C++0x was still baking when we did VS2010 planning this meant that a few very important but very large or incomplete features will probably not make it into VS2010. Personally my deepest regret is that Variadic Templates will not make VS2010. From the community we also often hear that Concepts is another widely anticipated feature, but this too will miss the cut for VS2010."

    http://www.codeguru.com/forum/showthread.php?t=466607

     

    Forhåpentligvis kommer resten i en service pack eller lignende.

  8. Visual Studio kommer i nyere og dyrere versjoner hele tiden virker det som. Er det noen grunn til å oppgradere fra 2008 eller skal en bare vente?

     

    Kan ikke si oppgraderingen fra 2005 til 2008 ga meg så veldig mye, så dersom det dreier seg om like lite er det kanskje like greit å glemme det...

     

    Vet ikke hva du bruker VS til, men det er ganske ok forbedringer i VS C++ fra 2005 til 2008. Store deler av Technical Report 1 er for eksempel med i en feature pack for 2008.

     

    Håper C++0x kommer med i VS2010, men tviler i grunnen litt. VS2012 service pack 3 kanskje? :(

×
×
  • Opprett ny...