Gå til innhold

Kluthue

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kluthue

  1. Ativ book 9 ser ut til å få veldig gode tilbakemeldinger fra brukerne, og virker jo således som et ganske "safe" valg etter min mening. Touchpad'en er også veldig god, noe som PC-produsenter flest har undervurdert i all tid. Selv sikler jeg på den nye Lenovo Yoga 2 pro (13''), men den er kanskje litt svakere enn kandidatene dine når det kommer til gaming.

  2. Tusen takk for mange flotte tips! Da ble det lettere å vite hva som skal verdsettes av maskinvare :-) Veldig interessant modell, Saint!

     

    Glemte å spørre om noen har formeninger på om man bør ha touchscreen eller ikke? Og er det noen produsenter som er kjent for ekstra god touchpad?

     

    Synes generelt sett PCer blir fort "gamle" etter 2 år (ting går sakte, bråker osv). Kan man i noen grad "forlenge" levetiden ved å kjøpe en med ekstra kapasitet, eller kommer dette til å skje uansett?

  3. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe meg ny bærbar PC og sitter etter X antall timer med research med endel spørsmål i forhold til innmaten som trengs.

     

    Jeg bruker PC svært aktivt i studiene og til vanlig fritidsbruk. Har typisk mange programmer oppe samtidig, f.eks. 10 internettfaner, 2-3 pdf-filer, word-dokumenter, store PowerPoint presentasjoner og Excel ark med mye data etc. Da jeg sitter mye på stillesaler og jobber, er det kjekt om PC'n ikke står og durer som en støvsuger, slik min nåværende laptop gjør. Den blir tatt med overalt, så det er et plus om den ikke er stor (helst 13-14'') samt har bra batteritid. I tillegg ser jeg ofte filmer og serier på den.

     

    Etter å prøvd å lese meg opp på maskinvare, lurer jeg fortsatt på hvor "bra" specs som er nødvendig for meg. F.eks:

    i5 eller i7?

    Bør jeg ha Haswell?

    Hvor mange prosessorkjerner?

    Er 4G RAM nok, eller bør jeg ha opp mot 8G?

    Er SSD et must (har inntrykk at i alle fall denne er viktig)?

    Bør jeg ha dedikert videominne?

     

    Jeg vet rett og slett ikke hvor mye disse tingene har og si i praksis for mitt bruk. Hva kommer til å ha mest å si for meg i mitt bruk? Det viktigste er at laptopen kan kjøre mye programmer raskt og effektivt, uten å bråke. Øvrig brukeropplevelse, som byggkvalitet og at ting går "smooth", er selvfølgelig også kjekt.

     

    I tillegg har jeg opplevd at Samsung ofte har bedre touchpad enn mange andre produsenter. Er det flere som deler denne oppfatningen? Av denne grunnen har jeg egentlig mest lyst på Samsung. MAC er forresten ikke aktuelt for meg.

     

    Har sett på mye forskjellig, blant annet http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/SANP940X3GK04/samsung-ativ-book-9-plus-13-3-ultrabook-np940x3g-k04se

     

    Kan altså legge ut opp mot 10-12000, men blir veldig glad om jeg kan holde meg til mye under dette.

     

    Hadde satt kjempestor pris på om noen kunne gitt meg noen råd på dette!

  4. Takker for svar, men det er ikke den. Er egentlig helt lik den i linken jeg postet, men litt lengere... Som sagt er det oppgitt feil dj

     

     

    Hørte en bra sang forleden, men finner den ikke igjen :( Har søkt en del på google o.l. og fant en side (se link under) med nesten samme sangen, men får ikke tatt den ned derifra og navnet er feil. Vet at East Clubbers har en liknende sang, så den er det ikke...

     

    Dere kan høre den her: Link

     

     

    Takker for all hjelp :)

  5. Hørte en bra sang forleden, men finner den ikke igjen :( Har søkt en del på google o.l. og fant en side (se link under) med nesten samme sangen, men får ikke tatt den ned derifra og navnet er feil. Vet at East Clubbers har en liknende sang, så den er det ikke...

     

    Dere kan høre den her: Link

     

     

    Takker for all hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...