Gå til innhold

Digital-Bob

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Digital-Bob

  1. Jeg trenger bare å få luftet ut litt.

     

    Da Power åpnet sine butikker her i lands var jeg som forbruker spent på utvalget, pris osv. Jeg var innom butikken de har på Alnabru (Oslo) og la merke til ett Produktnavn jeg aldri hadde hørt om før som heter "Dacota". Og dette har jeg sett har eksplodert i utvalget de selger. Og det er jo greit det, hadde det ikke vært for at det er det unektelig produsert av lavest kvalitet mulig, for også utgi seg for å være premium produkter, og priset deretter også.

     

    Jeg oppfordrer dere alle som er opptatt av datautstyr til å faktisk se litt og sammenligne disse produktene. Kjenn og prøv de i butikken, og studer kvaliteten, matrialvalg og ikke minst pris.

     

    Jeg vil ikke si det er en overdrivelse å si dette er rett og slett noe av det frekkeste jeg ser. Som ikke datautstyr er overpriset nok så har de disse produktene side om side med merkenavn som om de skulle være likestilte eller rundtom samme spekter av kvalitet. Fordi disse produktene er regelrett søppel!

     

    Ja, søppel. Dactota merket rettet mot uvitenheten provoserer meg noe grusomt. Så meningen i grunn med dette innlegget er vel heller bare å rette oppmerksomheten mot det. Frekt rett og slett.

  2. Heisann, jeg har fått en Medion 2040 laptop som har defekt strømplugg, det er den indre tappen i kontakten som har blitt revet ut (løsnet i loddingen) og som er borte nå. Jeg har åpnet laptopen og loddepunktet er ok så det ser ut som det skal kunne gå fint å bytte den ut.

     

    Men jeg kunne trengt litt hjelp med å finne rett type plugg jeg skal ha, og da helst også hvor jeg får tak i en :)

     

    DC Output: 19.0V, 4.74A MAX (90W MAX)

     

    Connector size:

    - inner diameter: 3mm

    - outer diameter: 5mm

    - length: 11mm

     

    Fant disse bildene på en annen side, på min er den tappen i midten borte.

    laptopdcjack1qm8.th.jpg

     

    laptopdcjack2sp9.th.jpg

     

     

    Noen gode forslag, jeg har minimalt greie på dette!

×
×
  • Opprett ny...