Gå til innhold

No14

Medlemmer
  • Innlegg

    521
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av No14

  1. Det er få som leser bruksanvisninger men det står jo svart på hvitt der!

    Et utdrag:

    "Xbox 360 konsollen vil ikke spille kopierte spill, piratspill eller andre ikke-godkjente medier. Forsøk på å omgå piratbeskyttelsen på xbox 360 kan føre til at konsollen permanent slutter å virke(...)Du må godta betingelsene i garantien og i denne bruksanvisningen for å bruke xbox 360-konsollen. Hvis du ikke godtar betingelsene, lar du være å installere og bruke Xbox 360-konsollen, og returnerer den til Microsoft mot refusjon."

     

    De selger et produkt som er ment å brukes til en ting og opplyser om at det ikke vil virke når man kødder med det. Norsk lov har nok ikke noe annet syn på dette vil jeg tro.

  2. Jeg leter etter et spill jeg spilte for noen år siden, problemet er at jeg ikke husker hva det heter eller hvilken konsoll den var til, så jeg prøver her. Beskrivelsen er også litt vag: Man ser fra fugleperspektiv i en fangeleir eller lignende fra 2. verdenskrig. Man skal finne ting og snakke med folk for å komme seg ut/hjelpe noen å rømme.

     

    Noen som kan hjelpe meg med tittel?

  3. Det går helt fint å slite ut kontrollere! Har hatt fire-fem stykker siden lanseringen. Har slitt mest med at gummien på analogen har blitt slitt, sprekt og falt av. Har så vidt hatt problemet til ts, men ikke nok til at jeg har byttet kontroller av det.

     

    Og jeg har ikke sett noen god erstatning for 360 kontrollen. PS kontrollen er tragisk!

  4. Tror ikke en fotball fan er enig i det :p

     

    Jeg er fotball fan og synes fotball tattoo er litt teit! :)

     

    Grunnen er at jeg ville aldri ha en tattovering som mange tusen andre har tatt akkurat maken til. (Jeg har riktignok en tattoo som jeg vil tro sykt mange har, men til mitt forsvar var jeg ung og dum!)Selv om jeg aldri bytter lag og er blod fan av et lag! Andre måter å vise tilknytning til laget på!

×
×
  • Opprett ny...