Gå til innhold

2Ro

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2Ro

  1. Kjøpte det til både PC og PS4 Pro. Går relativt ok på pc. Alt Hight/Ultra i 60 fps gjennomsnitt. Men, jeg spiller merst på ps4 :) Ja, det er myyyye dårligere performance, men stresslessen er bare så mye bedre å game i :p Blir nok å fullføre story på PS4, så multiplayer på PC når den tid kommer. Hatt 1 stk kræsj på ps4, så ikke så mye å klage på. Syns ikke atmosfæren i spillet forsvinner på ps4 bare pga lavere oppløsning og mindre bling.

  2. Sitter selv å venter på HOTAS og VR fix... Om det kommer.... Sliter med VR at det etter 2-3 min begynner å hakke noe hinsides. Nede i 20+ frames.. Ser det er flere på EA Answers som har samme problem. Også tror jeg det er noe memory leak kanskje da jeg maxer ut 8GB på skjermkortet uansett om jeg kjører low/ultra.. Ellers så gledes det til å spille når i det minste HOTAS deadzone fix er på plass. Orker ikke å prøve engang uten.

  3. Siden ikke gamer selv klarer å rette på artikkelen sin. Her er korrekt system req:

     

    Fallout 76 (minimum):

    Requires 64-bit processor and operating system

    OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)

    Processor: Intel Core i5-6600k 3.5 GHz /AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz or equivalent

    Graphics: NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 285 2GB or equivalent

    Memory: 8 GB RAM

    Storage: 60 GB of free disk space

     

    Fallout 76 (recommended):

    Requires 64-bit processor and operating system

    OS: Windows 7/8.1/10

    Processor: Intel Core i7-4790 3.6 GHz / AMD Ryzen 5 1500X 3.5 GHz

    Graphics: Nvidia GTX 970 4GB / AMD R9 290X 4GB

    Memory: 8 GB RAM

    Storage: 60 GB of free disk space

    • Liker 1
  4.  

    Jeg har vært skeptisk til psvr lenge. Generelt VR alltogether egentlig.. Men følte for å kjøpe psvr til pro'n min forrige helg da det var tilbud. Og jeg sier bare.. WOW! Skyrim var kult før patch, men nå er det helt unektelig herlig. Skarpere bilde og bedre kontroll med move stikker. Angrer ikke et sekund på kjøpet, å de titlene jeg har som finnes i både VR og flatversjon blir aldri spilt i flatversjon lenger.

     

    Takker for info. Da blir det kjøp i morgen etter jobb :) Går vel og spille uten dem move stikkene også ? .

    Går fint å spille Skyrim med kun DS4. Flyter bedre, men mister dog sjarmen og innlevelsen ved å ha kontroll på armene til karrakteren. De move kontrollene koster tross alt 7-800 spenn ? Jeg kjøpte alt jeg fant til PSVR. Move, Aim kontroller (til bruk når Firewall Zero Hour slippes) Stand som holder PSVR, 2 move og 2 ds4 for lading. Er noen vr spill som krever move.

    • Liker 1
  5. Jeg har vært skeptisk til psvr lenge. Generelt VR alltogether egentlig.. Men følte for å kjøpe psvr til pro'n min forrige helg da det var tilbud. Og jeg sier bare.. WOW! Skyrim var kult før patch, men nå er det helt unektelig herlig. Skarpere bilde og bedre kontroll med move stikker. Angrer ikke et sekund på kjøpet, å de titlene jeg har som finnes i både VR og flatversjon blir aldri spilt i flatversjon lenger.

    • Liker 2
  6. Enig! Så lenge konsollene ikke er i stand til å kjøre 60 fps som standard så er det null poeng å oppgradere.

     

    En del titler som kjører 60 fps. Overwatch, R6 etc etc. Poenget er at de flerspiller titlene som er sluppet for både vanilla og pro får ikke 60 fps på pro pga utgiverne mener det blir urettferdig når spillere møtes online 30 vs 60 fps. Også noen titler som kjører 30 fps 4k og 60 fps 1080p. F.eks: Horizon zero dawn, ESO (tror jeg).
  7.  

    Hadde sett meg som et troll, hvis jeg hadde betalt 4000 kr å gått fra PS4 til PS4 pro fordi jeg håper på bedre grafikk.

    Tror jeg blir skuffet egentlig at forskjellen er så liten til den prisen.

     

    Forskjellen ifra PS4 til PS4Pro på et 4K HDR TV er ganske så stor i endel spill. Om du har et 4K HDR TV så er skifte over til Pro verdt hver eneste krone. 

    På noen spill ja. Problemet er hovedsaklig at de ikke upper til 60 fps pga av flerspiller fordeler for pro eierne. F.eks: D2, Division etc etc.. Har pro, 4k og alt det der men hadde absolutt foretrukket 60 fps 1080p over 4k checkerboard...

    • Liker 1
  8. Dont do drug kids!

     

    Evt. hvis man absolutt må, bruk riktig type... Å hive ut rendered star citizen bilde og si at mantle er bedre en dx12.. Ja... Hva skal man si? DX12 er jo bygget opp på samme måte som mantle. Kan ikke si at mantle var grunnlaget for dx12, men ikke langt unna heller. Mantle ble vel også avsluttet for 1-2, kanskje 3 år siden?

     

    Men ok, dagens tips, speed = rask svar, Joint for en lengre og "bredere" kommentar :p

    • Liker 4
  9. Dette funker ikke på mitt R9 290. VRM1 tempen skyter opp til 120c og skjermkortet kræsjer stygt. Satte på en coolermaster seidon 240m, og gpu ligger på max 60c. Men uten kjøleblokker direkte på de andre komponentene er det en lost cause. VRM1 ligger allerede på 70c +/- med windforce 3 kjøling. For å bruke vannkjøling på dette kortet må jeg nok sage av bakre del av windforce kjøleløsningen å ha på sammen med vannkjølinga, men da kommer nok støyen rilbake.

  10. Hepp.

     

    Kjøpte dette settet i går, men fikk problemer straks jeg koblet opp dette mot riggen.

    Når mic'en er aktivert hører jeg en konstant "sshhhhhhhh" / vind lyd i headsettet. Når jeg trekker mic armen opp så forsvinner den. Og en annen ting var at det ikke gikk an å mute mic'en i windows. Altså den registrerte all lyd å sendte til output kanalen konstant.

     

    Er det noen andre som har dette settet, og kanskje har vært borti samme problem?

     

    Har prøvd 3 drivere, og i tillegg testet på 2 laptopper med samme resultat. Også testet jordet og ikke jordet strømkontakt.

×
×
  • Opprett ny...