Gå til innhold

cobaye

Medlemmer
  • Innlegg

    254
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cobaye

  1. Trene Arnholdt skrev (1 time siden):

    Når bestilte du?

    Fikk du sporing og måtte hente de i butikk eller i postkasse?

    Jeg bestilte 17 februar. Sky blue som er spesialfarge, så jeg må nok vente. Jeg fikk først mail fra Samsung om at de hadde sendt den,  så SMS fra DHL om at de skulle bli levert i dag. Jeg fikk en link på SMS hvor jeg kunne velge å få den levert på utleveringssted, eller at de skulle levere på en sikker plass. Jeg valgte det siste, og valgte postkasse, men de ringte uansett og jeg fikk personlig overlevering. Utleveringsstedene jeg kunne velge var ikke samme som posten/postnord.

    Screenshot_20220309-221537_Samsung Internet.jpg

    • Hjerte 1
  2. Fikk nå denne mail, har bestilt sky blue 256GB

     

    "Kjære kunde,

    Takk for at du har forhåndsbestilt Galaxy S22!

    Grunnet en uventet stor forsespørsel etter vår nye Galaxy S22, må vi informere deg om at din bestilling har en ny leveringsdato. Vi er veldig glad for at du har valgt å forhåndsbestille Galaxy S22 og håper ikke dette medfører store problemer for deg. Vi forventer at bestillingen din vil bli sendt 11/03 og at du vil bli varslet på e-post når den er sendt.

    Hvis du venter på mer en ett produkt, vær oppmerksom på at disse produktene sendes hver for seg og kanskje ikke kommer samtidig.

    Takk skal du ha!

    Samsung Shop Norway"

  3. Jeg går på UiO og hadde ikke biologi på vgs. Det gikk helt fint, bare leste pensum godt. De sa også på starten av første gang vi hadde biologi at det ikke skulle være noen forskjell på om man hadde hatt biologi før eller ikke.

     

    Jeg vet ikke hva som er på pensum i bio på vgs, men følte ikke at jeg trengte masse forkunnskaper. Jeg liker biologi ganske godt nå, for det er interessant det som er på farmasi.

  4. Etter å ha sett på disse igjen, virker det som om en del av den ekstra prisen i minien kan ha noe med kabinettet å gjøre? Eller er jeg på jordet nå.....Det er ikke noen serlig vits i for meg, dessuten har new year's edition fancy blått lys. :p

     

    Men jeg kan jo forbedre den litt. F.eks skifte ut minne til 8gb, og prosessor til den tidligere nevnte 3.3 GHz, og intern harddisk til 2TB. Da havner den på 7093 kr.

     

    Men da lurer jeg på grafikkort. Det er en stund siden jeg har kjøpt grafikkort( selv om det pleier å være det jeg bytter ut oftest) Hvordan er det med de forskjellige skjermkortene man kan velge mellom her? Som sagt, jeg spiller ikke de mest kravstore spillene hva angår grafikken, men jeg vil ha god kvalitet på bildet allikevel. :)

     

    Og dette overklokkingsgreiene høres interessant ut, kanskje jeg blir nødt til å undersøke hva det er. Er redd for at det kan bli litt for komplisert for en n00b som meg, særlig med en så sta far.

  5. Å gå for AMD-prosessor til spill i dag gjør du kun om du ønsker å støtte "the underdog" med et totalt underlegent produkt. a20 monthly edition bør derfor sløyfes, den er dårligst av alle sammen og koster mest.

     

    Skal du ha god ytelse i WoW på raids må du ha en grei Intel-prosessor og et akseptabelt skjermkort. Gamer mini er hakket bedre (~10%) enn New years edition, men begge vil gjøre jobben.

    Ok, jeg ser at monthly edition bare har denne amd typen som alternativer, den var kanskje litt dyr uansett. Jeg ser at prosessoren på minien går fra 3.1 til 3.3 for femtilappen, er det verdt det eller er dette peanuts? i7'en er merkbart dyrere.

     

     

    Denne: Netshop PC

    Med dette:

    NetShop 3 års PC garanti

    Produksjon og testing av PC

    Cooler Master CM 690 II Lite Midi Tower

    Chieftec Super 750W CFT-750-14CS

    ASUS P8P67 PRO B3 P67 hovedkort s 1155

    Intel Core i5 2500K Quad Prosessor

    Kingston HyperX 8 GB-kit DDR3 1600 MHz

    Western Digital 2TB Green 3,5", SATA3

    ASUS GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX CUDA

    Sony DVD-brenner AD-5280S intern

    Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit

    Pris:

    Totalt ink. mva: 8 751,-

    Hei takk for oppsett :) Hva er bedre med denne enn de jeg har vist? Og er det forsatt slik at programvaren kan sette grenser for hvor mye minne som brukes(slik det var da jeg kjøpte min forrige) , eller vil ytelsen bli bedre med 8GB?

  6. Heisann. Etter å ha innsett at min gamle PC begynner å bli litt vel gammel(kanskje til og med 5 år), er jeg på utkikk etter noe bedre. Og siden det er så lenge siden, er jeg helt ute av gamet hva gjelder kunnskap om hva some er bra maskinvare nå for tiden. Faren min som jeg før pleide å spørre om råd er nå Mac-frelst og er ikke til stor hjelp. Han har prøvd å få meg til å kjøpe en mac mini.

    Uansett, jeg spiller wow og er ikke sikker på om en mac mini er det beste valget for dette? Og kanskje ikke det mest priseffektive? Jeg spiller på en population "high" realm, og det er slike jeg liker det....borsett fra lag. Men det har kanskje mest å gjøre med Blizzard sine servere?Jeg vet at WoW ikke er det mest kravstore spillet, men jeg vil jo ha en god spillopplevelse. Og det kan jo hende jeg vil spille noe nytt i framtiden, så jeg må tenke på det også.

    Jeg har sett på noen PC'er på Komplett.no slik som:

     

    Komplett - New year's edition

     

    Komplett gamer mini

     

    eller månedens gamer, hvis jeg skulle finne på å bruke litt mer penger....

     

    Jeg HAR pengene til alle, men vil forsatt tenke på om det er verdt det, selvfølgelig.

     

     

     

     

    Vad tycks?

     

    Jeg mottar gjerne forslag om forbedringer i maskinvaren til de enkelte, eller andre bygg fra andre butikker. Bare ikke be meg om å skru selv...ikke lurt.

  7. Jeg har et veldig irriterende problem. Jeg må deaktivere og reaktivere nettverkskortet hele tiden, for etter en stund starter jeg å få page load error(selv om det står at signalstyrken er bra), eller halvladede sider. Er det et problem med PCen min eller modemet?

     

    PCen min er ny. Jeg har Vista 64bit SP1.

    Jeg har hatt lignende problemer før, men det har ikke skjedd så ofte. Jeg har telenorabbonement.

     

    Broren min(som bruker samme nettverk som meg) har samme problemet, og vi har begge vista SP1. Jeg har dette problemet selv om PCen hans er skrudd av.

  8. Eg fekk 3 matte munnleg. Heng ikkje på greip i det heile.

    Jeg og :(

    Jeg kom opp i 2MX i fjor(skriftlig) og fikk 5, og nå kom jeg opp i muntlig og fikk 3. Det viser at muntlig eksamen i matte ikke viser på en bra måte min kompetanse i faget. At to matteopgaver man må gjøre under press skal telle 50% er egentlig ganske sykt.

×
×
  • Opprett ny...