Gå til innhold

gier008

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gier008

  1. Er det noen lesere her på dette forumet som har testa minecraft til switch

     

     

    Har det på switch. Har aldri hatt spillet på andre plattformer før. Jeg har kun prøvd det hos venner. Er ikke "gamer" typen, men spiller litt for gøy av og til. Synes spillet fungerer bra. Veldig gøy at du kan spille det "on the go". Å ta buss og tog går plutselig mye raskere

  2. Hei

     

    Har en Arvani ErgoSound II lydplanke, med trådløs sub. En dag når jeg ryddet litt i ledningene bak tven, så mistet subben kontakt med lydplanken. Jeg finner ikke brukerveiledning på nett for lydplanken. Det er en knapp bak subben som jeg har prøvd å trykke på, men jeg tror jeg må gjøre noe med lydplanken óg for at de skal koble seg sammen igjen. Nå står subben å bare blinker med grønt lys.

    Noen som vet hva jeg må gjøre? 

  3.  

    Noen som har erfaring med å kjøpe billetter fra ticketbis.com? Ser ut som de har greie priser. 

    Ving.no virker som det tryggeste kjøpet, men det blir litt dyrt når jeg tenker å være der i 3-4 netter. I tillegg kan man kun benytte seg av deres hoteller, som ligger i nærheten av stadion, og ikke selve byen. Tenker jo å bruke mesteparten av tiden i byen. 

    Det jeg er ute etter er å kjøpe billetter en plass, og bestille hotell for seg selv. Billettene må være slik at viss kampdagen flyttes, så har vi fortsatt billetter. 

    Har svært liten erfaring med dette, så beklager mye spørsmål. 

  4.  

    Hei!

     

    Jeg har lyst å overraske kjæresten min med fotballtur til Madrid, og se Real Madrid på Santiago Bernabeu. Samtidig får jeg en fin helgetur til en vakker by.

    Hvor er det best å kjøpe billetter? Og er det billigst å kjøpe pakketurer (f.eks Ving), eller bør man bestille billett, hotell og billett seperat. Pris er ikke nødvendigvis det viktigste, men at jeg gjør et trygt kjøp hos noen en kan stole på. 

    Setter pris på tips og råd. 

  5. I finans og økonomistyring 1, bør man gjøre alle de jævla oppgavene som er lista opp i den satans Bredesen boka eller holder det å gjøre alle arbeidskrava og gjøre gamle eksamensopogaver?

    For meg holdt det med arbeidskrav og eksamensoppgaver, samt møte opp i forelesninger. Fikk A

  6. Til nå har jeg bare kjøpt sminke. Har vurdert å kjøpe hudpleieprodukter, men hvet ikke helt om jeg "tørr". Usikker på om det vil passe min hud osv. Det blir vel bare å ta en sjangse akkurat som med sminken.

     

    Har hørt mye bra om hudpleieprodukter fra Korea, f.eks produkter fra Skinfood. Koreanerne er jo veldig flinke til å ta vare på huden sin, og det ser man jo på huden deres og. Så det frister veldig å prøve ut noe. Men foreløpig så tror jeg at jeg venter til jeg reiser bortover en gang.

     

    Man får jo som regel noen prøver når man kjøper fra Korea, noe jeg synes er kjempeflott da vi kan prøve litt kremer og sånt.

  7. Sverger til Holika Holikas Aqua Petit BB Cream! Min favoritt!!! Synes koreansk BB cream er mye bedre enn dem som blir solgt i butikkene her.

     

    Kjøpte nettopp noe lepestift og blush fra Etude House. Kunne ikke motstå den utrolige søte innpakningen lenger. Umulig å la vær å kjøpe! Bare se selv.

    perf1.jpg

    Har ei venninna som anbefalte meg å prøve Tony Moly, så skal sjekke det ut neste gang. Missha har jeg ikke hørt så mye om

×
×
  • Opprett ny...