Gå til innhold

bjomelda

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjomelda

  1. Heisann!

     

    Har nettopp kjøpt meg sony ericsson's xperia 10 mini, og vil gjerne ta opp lyder. Men finner dessverre ikke noe lydopptak applikasjon. Er det noen som vet hvor den er, eller om det i det hele tatt er mulig å ta opp lyd med denne telefonen?

     

    På forhånd, takk for hjelpen!

     

    Se på android marked. der skal det være en applikasjon for å ta opptak.

  2. Amatørtest. De har testa W995 og aino med clear bass funksjon på. den gir dårlig lydkvalitet til headsett øreplugger som er lite avanserte. Clear bass og clear stereo som det kalles krver ørplugger med flere kanaler. Så lyden deler seg opp i to kanaler i headsettet eller ørepluggene; en for bass og en for diskant. Dårlig testa Amobil!!! Dere må kunne noe om produktene før dere tester det. Lyden til sony ericsson er ment for mer avanserte headsett og da kan man ikke teste det ut med mindre avanserte headsett som har ikke støtte for teknologien.

     

    Og bare for å si det, det med ørepluggene som følger med aino og w995 er en vane sak. man blir fort ant til dem. Man kan ikke forventa at man liker dæm når man er vant til mindre avanserte øreplugger som ipod eller iphone har. De er så lite avansert så de får ikke vist hva lydkvalitet er for noe.

     

    Dette er fysj det!!!

     

    Sony ericsson bruker samme lydteknologi som brukes i de mest avanserte mp3 spillerne til Sony. Sony er en av produsentene som har kommet best ut når det gjelder lydteknolgi. (etter vår 2008, når clear bass og clear stereo ble lansert).

×
×
  • Opprett ny...