Gå til innhold

Mcclane

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mcclane

  1. Personlig mener jeg Far Cry 2 er et undervurdert spill, som har fått mye unødvendig bullshit det egentlig ikke hadde fortjent. Selv om spillet ikke er feilfritt, er det utrolig morsomt å spille. Også i lengden. Jeg har runnet det et par ganger, og er ikke lei av det, selv om det til tider er litt monotont. Map-editoren gir jo også moro for veldig lang tid. Kan ikke annet enn å glede meg til treeren.

     

    Lagringssystem fra helvete. Flere ganger jeg spilte i 3 timer, døde og begynte på nytt fordi jeg ikke hadde oppsøkt "lagrehuset" Idiotisk.

     

    ...og jeg har ennå ikke lært.

    Det føles ut som om du ikke har lært deg å lagre nok. Så lenge jeg har lagret hver gang jeg får mulighet til det, har jeg klart å overse problemet smertefritt.

     

    Vil tilbake til tropiske sydhavsøyer. Det første FarCry var et fantastisk spill som for min del, var mye mer spennende enn oppfølgeren. Personlig likte jeg mutantene og monsterene.

    Enig med deg der. Vil tilbake til tropeøyene. Håper bare at vanskelighetsgraden på Far Cry 3 ikke kommer til å være like høy som der.

     

    Haha, det stemmer:P Spilte på "normal", men var til tider uutholdelige vanskleige sekvenser. Hjalp ikke så mye med at det var meget langt mellom savingpunktene. Dog, så er da litt utfordring bare gøy, for når man først klarte det og savingsymbolet dukket opp, ja da var det en god følelse av lettelse:P

  2. Dersom du har en stambar med godt utvalg i øl og ølglass, kan du prøve å få dem til å bestille inn til deg fra leverandøren. Dette har fungert fint for meg.

     

    Ingen dum idé! Kanksje jeg skal høre med Den Gode Nabo.

     

    Kanskje VI skulle gjøre det, for jeg har også tenkt på dette. Da slipper de å bestille så mange ganger. :p

     

    Skulle vært slik at man betaler ekstra for øllet, slik at man kunne ta med seg glasset hjem:P Skjønner at det ikke blir mulig, ettersom det ikke er bare bare å få belgiske glass importert til Norge;) Men må høre med de ja, for lar ser sikkert gjøre:)

  3. Dersom du har en stambar med godt utvalg i øl og ølglass, kan du prøve å få dem til å bestille inn til deg fra leverandøren. Dette har fungert fint for meg.

     

    Ingen dum idé! Kanksje jeg skal høre med Den Gode Nabo.

  4. Det er vel snakk om Trappist-glass? Er det nødvendig å kjøpe fra Belgia for det? Finnes vel alltids noen lekre glass du kan kjøpe i Norge, eller er du nødt til å ha produsentens glass?

     

    Nei er ikke nødvendig å kjøpe fra Belgia, men type "belgiske glass".

  5. Noen som vet hvor man kan få kjøpt og fraktet belgiske ølglass til Norge (ikke ebay). Funnet sider hvor de har godt og stort utvalg, men som ei frakter til Norge. Har fått skikkelig suget på belgisk øl etter jeg har fått anbefalt det i dette forumet. Mer spennende og sjarmerende øl har jeg aldri smakt. Tenkte jeg skulle kjøpe meg noen par belgiske ølglass, slik at jeg kan nyte de til det fullkommende. Liker spesielt Duvel og rochefort glassene.

  6. Setter du først pris på godt øl så spiller det ingen rolle.

    Dessuten er det ikke veldig dyrt på polet. Ca halvparten av det du må betale for slikt øl på et utested.

     

    Er helt enig. Jeg har ikke store problemer med å legge i ekstre kroner for et skikkelig god øl på polet. Spesielt med tanke på at man får en vassen Ringnes til 60-80 kr på byen.

  7. Har vært på omvisning på bryggeriet til Guiness i Dublin og fikk i den anledning en gratisøl på toppen av bygget, men jeg synes det smaker akkurat det samme der som det gjør her i Norge. Skal sies at jeg ikke er noe kjempefan av Guiness, det er drikkbart, men tja... ikke noe spesielt godt.

     

    Vet ikke om jeg har noen favoritter, men jeg liker Gambrinus, Hansa Premium, Carlsberg, Tiger, Amstel og San Miguel ganske godt.

     

    Er ikke helt på polstadiet ennå, men jeg skal ta og sjekke ut Newcastle Brown Ale.

     

    Hva sier dere om Estrella egentlig? Nærbutikken som fører det, men har egentlig aldri hørt noen snakke om det, er det verdt å sjekke ut?

     

    Jeg merket en stor forskjell, eller hvertfall en betydelig en. Før var min mening om Guinness at den var tam og kjedelig, men da jeg drakk den på gravity bar, så smakte den bare helt fantastisk. MYE mer og bedre skum fikk man også i Irland.

  8. Det kan være at den er "vannet" ut? Enkelte typer brygges ned, eller vannes ut for eksport - for å tilfredsstille regler i landene de eksporterer til. Norge med sine idiotiske 4.7% som grense for butikkøl f.eks, og svenskene som ligger enda lavere. Det kan ligge noe der.

     

    Jeg har aldri vært i Irland, men skal over til Skottland ila. sommeren, det gleder jeg meg litt til, mye for å teste variantene av Innis & Gunn, siden vi kun har én av dem her i landet og at jeg også er en lidenskapelig whiskydrikker. :)

     

    Sant det, men Guinness har jo 4,1 % i Irland også. Jaja, skal vel til Irland igjen om ikke så alt for lenge heller:P

  9. Lurer på om smaker er forskjellig grunnet at Guinness'n i Dublin er brygget i dublin, mens i resten av verden får man servert en Guinness som er brygget i London. Dette kan har noe med saken å gjøre. Anbefaler alle å dra til Dublin for å drikke denne Irsrke Guinnessen. Er utrolig mye bedre enn den små tamme som man får her i Norge. Mye mer skum også. Samme gjelder også for Kilkenny!

  10. Jeg lurer også på om noen kan gi meg svar på hvorfor den Irske Guinnessen er så utrolig mye bedre og fyldigere, enn den vi får servert her i Norge?

     

    Kan det hende at det er Guinness Extra Stout du har fått?

     

    Nei, nei. Har smakt den ja, det er fantastik! Men jeg mener standar Guinness Drought. Alle som har vært i Irland og smakt Guinness på pub der, har merket at den er utrolig mye bedre. I følge en engelsk mann jeg snakket med der nede, så smakte den ikke så godt i London heller. Hva er forskjellen?

  11. Drakk nettopp Chimay White. Kjempe god med utrolig godt og solid skum. Det er veldig fruktig, så neste gang jeg kjøper den, så skal jeg ha den til mat, for blir veldig fruktig når man ikke kan nøytralisere den med salt kjøtt. Uansett en klar 6er fra min side. NAM!

  12. Det er Brüssel du skal til, ikke sant? Da bør du ta turen til Delirium Café.

    http://www.deliriumcafe.be/

     

    De har vel 2000 sorter øl der, så du burde klare å bli full, både én og to ganger. :)

     

    Konge! Takk for tipset! Kommer nok til å oppholde meg mye der ser det ut til:D

     

    Jeg lurer også på om noen kan gi meg svar på hvorfor den Irske Guinnessen er så utrolig mye bedre og fyldigere, enn den vi får servert her i Norge?

×
×
  • Opprett ny...