Gå til innhold

xps-m1530

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xps-m1530

  1. Det var veldig rart! Har ikke noen andre råd enn at du burde prøve igjen, og se til at du skriver alle kommandoer helt korrekt (forskjell på store og små bokstaver...).

     

    Har prøvd 3-4 ganger, men det funker fortsatt ikke. Har restartet routeren, koblet til og fra nettet osv. og, uten å lykkes. Synes dette er litt for dårlig av telenor å ikke gjør noe med. Ringte Telenor eksperten for 2-3 måneder siden, han jeg snakket med sa han skulle sende meg en eldre software så jeg kunne fikse det selv (har litt peiling på data og sånt :) ), men gjorde han det? Nei! Han sa også at de kunne ta opptil 2 måneder før de var klare med en ny firmware update til routeren, har det komt en ny? Nei! Og det har vel gått nesten tre måneder siden problemene oppsto nå.

    Men back on topic igjen ja, takker for hjelpen, og håper det virker med dere andre! :)

  2. Nå har jeg endelig funnet løsningen på hvordan man fikser problemet mellom N97 og Thomson-rutere.

     

    Hvis du har XP, vil jeg tro du kan hoppe over akkurat dette, men det kan du ikke hvis du har Vista:

    [Gå inn på kontrollpanel -> programmer og funksjoner -> Slå Windows-funksjoner på eller av.

    Hak av for "Telnet-klient" på listen, og trykk OK.]

     

     

    Åpne nå CMD (win + r -> cmd -> enter). Skriv "telnet speedtouch.lan". Trykk enter. Når du blir spurt etter username, skriv "admin". På passord skriver du ingen ting, bare trykk enter.

    Da får du forhåpentlig opp Telenors logo.

    Skriv nøyaktig følgende:

     

    :wireless qos config mode=disabled

     

    Når den er ferdig med å arbeide, skriv inn:

     

    :saveall

     

    Nå skal det fungere!

     

    Kilde: http://blog.knecht-ruprecht.info/2009/07/p...an-thomson.html

     

    Jeg fulgte instruksjonene, men det fungerte ikke hos meg :( Ganske lei av å ikke kunne bruke telefonen på WLAN her hjemme.

  3. Jeg har ikke sammenligna det med noen andre innebygde webkamera, men 2mp er nok for et webcam synest jeg. Visst du skal ha sikkelig kvalitet (eller mer enn 2mp) bør du heller gå for et vanlig digital kamera. Jeg har jo selv denne maskinen og er jo fantastisk fornøyd med den! :D Og den er absolutt til å anbefale. Åsså kan jo du endre oppløsninga på skjermen når du bestiller, og få my bedre enn dagens standard. Jeg jar 1440*900, som jeg synest er perfekt for meg. 1200*800 som er standard på 15,4" er for "stort". *definisjon på "stort": ikon og alt sånt er for stort, og for uklart for å se film/spille sikkelig. Er jo bare meg da, men jeg er ganske sikker på at det er flere som er enige med meg her :yes:

  4. Hei, håper jeg ikke er for sein :p

    Av di to PCene du postet link til i sta ville jeg gått for LGen mtp ytelse og kraft.. Litt vel dårlig processor da :p Bare 1MHz! Tenket nok de mener 1GHz. Likavel litt treigt, men er det bare for litt surfing på nettet, epost og office, burde den ver så å si perfekt for det du leter etter. Men se gjerne etter en med bedre processor om du har tid :) Lykke til!

  5. Sålangt har ikke jeg hatt noen problemer med lyden, verken med heasettet mitt (sånn sikkelig gaming headset fra SteelSeries), 2.1 anlegget mitt fra Creative eller med dei innebygde høytalerane. Altså, for å si det kort, alle outputs og inputs + innebygde høytallera funka fett. Du burde kanskje kontakt Dell. Det kan ha løsnet noe, eller bare en defekt del i din datamaskin. Lets hope for the best =) Altså at det forsvinner av seg selv ;)

     

    -Andy

  6. Jo! Dell XPS M1530 anbefales på det varmeste! =)

    Jeg har den selv. Og for 7-8000 får en mer enn bra nok PC for det du trenger den til. Men jeg skal love deg, visst du finner et spill du liker, og du kjøper denne PCen vil du takke meg :p Jeg bruker den selv til surfing, lage musikk (FL Studio), sjå filmer, høre musikk, og spille Crysis. MSN og selvfølgelig! ;D Den er vel en av di aller tynneste du får på markedet i forhold til specs og pris! Acer er jo også noe å anbefale, men jeg synst di er altfor store (tykke), og di skal visst bråke mer en Dell. Processoren kunne og ha vert noe bedre enn 1.8ghz. Leveres med Windows VISTA Home Premium. Og VISTA er egentlig ikke så gale som folk vil ha det til på nettet ;)

     

    -Andy

  7. Jeg vil si at harddisken lager "knitre lyder" når du skriver på den, når du leser av den, er det egentlig kun spinninga du hører. Vifta er og veldig stille. Dataen blir heller ikke for varm til å ha på fanget, selv om det kan bli ganske varmt. Det enesete jeg synest som virkelig er irriterendes, er at lesehodet bråker veldig når den går fram og tilbake. Men det skjer somregel kun når du setter i en cd, eller søker etter data på den, som ved for eksempel en installasjons cd som ikke er "organisert". Eller om du hopper mye fram og tilbake på spillelisten til en musikk cd. Og om du bestemmer deg for Dell XPS M1530 så vil jeg på det høyeste anbefale 1440*900 skjerm eller bedre, nVIDIA GeFORCE M8600 GT 256mb, 3gb RAM og egentlig burde du og ha en 2.2ghz processor eller bedre. Jeg har bare 2.0ghz fordi jeg ikke ville bruke for my penger på den. Jeg tok forresten en sånn test på XPSen min, det viste at dataen hadde faktisk opp til 1.6gb tilgjengelig grafikk minne (tar av de 3gb med RAM jeg har). Det er en real fem stjerners laptop! Anbefalt på det høyeste! Høres vel ut som en Del insider som prøver markedsføring her :p Men det er ikke jeg ;p

     

    -Andy

     

    EDIT: Jeg synst selv at det er Acer som bråker mest. Husk også at XPSen er mye tynnere og mindre klumpete. Bedre skjermkort også! Og Aceren har bare 1.83ghz processor også, som er alt for lite om du i det hele tatt skal spille spill.. :S

  8. Jeg sitter her med min Dell XPS M1530 og er super fornøyd. Batteriet varer i 1 1/2 til 2 timer når du bruker de til skole arbeid (som Word og Excel). Men da har jeg den på høy ytelse med full lysstyrke på skjermen. Sikkert opp imot 2 til 2 1/2 med balansert eller lav ytelse på instillingene. Jeg er også logget på msn og har kanskje en nettleser åpent med da. Så om du skrur av internetten og bluetooth (en av/på bryter på siden, under express card holderen) og har den på lav ytelse eller balansert, oghar kun office program åpne får du nok 2 1/2+ av den. Jeg har et 6-cellers batteri ja =)

     

    -Andy

  9. Personlig synest jeg du burde gå for den på komplett.no mtp at den har 2gb ram, som jeg vil si er minimum for en brukbar pc nå til dags. Processoren burde ha minst 1.8ghz processor for å i det heletatt kunne spille spill uten lag. Men hos komplett koster det jo nesten 400kr å registrere seg, + laptoppen til ca. 5400. Men jeg ville nok godt for den visst du er ute etter å spille (ja, det inkluderer FM ;) ). Og etter min mening, så vil Lenovo N200 vere bra nok for det andre du trenger den til. Men husk også på at visst du skal ha en pc som skal vare i noe mer enn 2 år, må du ut med maybe 7-8000+ ;) Jaja, det var i hvertfall mitt yn på saken.

     

    -Andy

     

    EDIT: Jeg sjekket linken igjen og ser at den Toshibaen fra komplett har bare 1.73ghz processor, men jeg vil nok tenke meg at det skal vere nok for å kjøre FM. Sjekk coveret til spillet du ;)

  10. Kommer litt an på hvilken konfigurasjon du hadde. Ikke forvent mer enn medium/low uansett, da.

     

    Det var det jeg å tenkte. Datan jeg er på nå er mer en bra nok, men likevel, når jeg stiller inn oppløsninga til a vere høyere enn 800*600 lagger det nokke sykt. Sjølv om grafikken blir sånn 100 ganga bedre. Det eneste som ikke når opp til minimum på en online test jeg gjorde av dataen er harddisk plassen. Men av en eller anna grunn trengte Crysis bare 6gb når det sto det trengte 12gb, noen som vet hvorfor? Er bare 2gb ledig etter jeg installerte det. Tviler sterkt på at det er grunnen til lagging. Grafikk-kortet er ATI Radeon x1650 med 512mb dedikert grafikk minne, RAM er 2gb av 1gb som trengs, OS er Windows XP, Processor er AMD Athlon 64 bit, dual core på 3.8ghz. Vet ikke hva DVD speed er, men 99% sikker på at det er 8x som er minimum for spillet. Noen idèer?

     

    -Andy

  11. Hvor lang tid tok det for deres kom?

    Min ankom Ålesund i dag tidlig. Fattern jobber ganske nært Schenker her i Ålesund området så han skal hente den no! (15:30) :D :D

    Jeg bestillte den på tirsdag forrige uke (6. mai, som også er min bursdag! :D ) og estimert leveringstid var 25 Mai tror jeg. Men siden det var langhelg no nettopp, kom den ikke til Oslo før på onsdags morgen (i går). Der må den jo gjennom fortolling, og visst papira er i orden som dei skal vere, er den ute av fortolling i ganske snart etter den kom inn. Jeg regner med at min kjørte i fra Alnabur seint i går kveld, og ankom ålesund i dag tidlig. Så jeg håper jo veldig på at dere andre som har bestillt den får den like snart som jeg fikk den. Og hadde det ikke vært for langhelga hadde den nok kommet i går eller forgårs (tirsdag) ;D ;D Kan ikke vente til jeg får den! ser sååå rå ut! I hvertfall i forhold til prisen :p Om en times tid kan jeg endelig åpne pakken og prøve den ut! ;D Men skal nok re-installere VISTA først. ;) Men er det noen som vet om Crysis vil kjøre på XPSen min? Det står at den krever 2.2ghz med VISTA, men bare 2.0ghz med XP. Grafikk-kortet og RAM og alt sånt er bra nok da.. Er bare veldig kjipt om jeg ikke får spilt det på XPSen min, sida jeg kjøpte spillet på tirsdag.

     

    -Andreas

×
×
  • Opprett ny...