Gå til innhold

Matshaugl

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Matshaugl

  1. Las rettnings linjene til bildekritikk før jeg postet her. Var i tvil om det passet inn i bildekritikk mappa. Var liksom ikke tilbakemelding på bildene som var hovedgrunnen til at jeg la dem ut. Mer at jeg syns det var spesielt at du kunne ta sånne type bilder med ett kamra til 750 kr. Kan gjerne flytte tråden vist folk mener den passer bedre en annen plass.

  2. Om noen vill ha denne telefonen tenkte jeg å informere om at felleskjøpe her på forumet har en plass ledig (min plass). Måtte trekke meg på grunn av utsettelser. Telefonen blir bestilt fra usa den 25. juli om noen er interesert i å få denne telefonen billigest og raskest mulig. Prisen med alle avgjifter og frakt blir på mellom 2500-2600kr.

     

    Om ingen melder seg i tide vill jeg beholde plassen på felleskjøpe siden det blir bestilt en ti-pakk med telefoner. Du får med en del ekstra siden det er en del av en ti-pakk.

  3. Skulle redde noe dokument for noen med død pc. Kobla på deres harddisk. Tok ut det jeg trengte og kobla den fra igjen. Når jeg startet opp fikk jeg ikke signal på skjermen.

     

    Hardware: Asus P5W DH Deluxe,OCZ modstream strømforsyning, PowerColor x1950 xtx og E6600.

    Har strippa den for all unødig hardware og resett bios. Fortsatt "no signal" på skjermen.

     

    Ved siden av der du kobler til 6pins strøm til skjermkorte lyser det et rødt lys. Husker ikke om det lyste rødt før.

     

    Har prøvd med et GeForce kort jeg lånte av en venn, men samme probleme. Ser at mange andre på forumet har hatt lignendes problem, men da ofte rett etter pcn er bygd. Pcn er rett over ett år gammel. Så jeg rekner med garantien gjelder enda. (pcn er bygd og ikke kjøpt hel)

×
×
  • Opprett ny...