Gå til innhold

Squinty

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Squinty

  1. Det kan vel skade emaljen over tid, men hull i tennene? Neppe.

     

    Jeg går i enkelte lengre perioder uten snus (credz til meg selv, woho), og i disse periodene opplever jeg hyppigere sår i munnen (type innsiden av leppene, fortrinnsvis nede, og noen ganger i tannkjøttet) enn jeg gjør ellers. Eller jeg innbiller meg det ihvertfall, uansett er det ganske påfallende. Jeg forestiller meg at snusen bidrar til å kverke diverse uønskede bakteriekulturer jeg måtte ha i kjeften. Om det er noe i det vet jeg ikke for sikkert, jeg er ingen fagmann, men du kan høre neste gang du er hos tannlegen.

     

    Og iallefall tar det nok betydelig lenger tid enn to mndr før du opplever noen slags tannplager som følge av snus. Ikke at jeg ønsker å oppfordre andre til å snuse, men eventuelle bivirkninger trenger neppe å utelukkende være negative.

  2. En av mine tidligere romkamerater fra militæret valgte den lette utveien for noen dager siden. Jeg har dessverre ikke hatt noe særlig kontakt med ham siden militæret, men i tjenestetiden var han virkelig en av dem som gjorde en forskjell i hverdagen.

     

    Jeg vet ikke hvorfor han valgte denne utveien. En ung mann i starten av tyveårene, alltid blid og positiv. Han gjorde ikke mye ut av seg, men han var en humørspreder, alltid positiv, jeg hørte aldri et vondt ord fra hans munn. Jeg synes umiddelbart at dette er en egoistisk måte å søke en permanent løsning på noe som trolig har vært et midlertidig problem, men hva vet jeg? Uansett klarer jeg ikke å skylde dette på ham. Det fremstår for meg som surrealistisk.

     

    Tenk dere om, alle som vurderer denne løsningen. Den løser kanskje dine egne problemer kjapt og brutalt, men den skaper nye problemer for alle etterlatte. Visst har jeg tenkt tanken selv, men jeg kunne aldri, aldri ha fått meg til å gjøre noe så grusomt mot mine nærmeste. Jeg ønsker meg tre år tilbake i tid, ikke for å snakke ham ut av det, men for å gjenoppleve samholdet vi hadde i hele troppen.

     

    Avdøde var en fantastisk fin ungdom. I motsetning til de fleste andre jeg kjenner, husker jeg nøyaktig hvor, når og hvordan jeg møtte ham aller første gang, han var markør fra en annen tropp på rekruttskolen på en sanitetsøvelse. Jeg husker at jeg senere reddet skinnet hans en gang han hadde glemt å låse inn våpenet sitt før han forlot rommet, noe han ville ha fått dugelig tyn for om det hadde blitt oppdaget. Og jeg husker aller siste gang jeg møtte ham, da han presterte å gjengjelde denne tjenesten ved å geleide meg bort fra forbudt område da jeg hadde kjørt meg vill inne på militærbasen hvor han var stasjonert i slutten av førstegangstjenesten.

     

    Han vil bli savnet.

  3. ikke prøv å trappe ned, det er bare en fin unnskyldning for å utsette sluttinga.

    Dette er det smarteste jeg har hørt/lest i hele dag (i går?).

    Jeg er litt i samme båt som TS. Har i det siste innsett at snusen ødelegger mer for meg enn jeg tidlig har vært villig til å innrømme, og nå er det på tide å gi seg. Har et par halvhjertede forsøk bak meg allerede, og jeg kan absolutt gå god for den siterte påstanden. Skal du slutte, så må du slutte tvert. For min del vil det også innebære kutt i all festsnusing osv.

    Av erfaring vet jeg nå at første snus på fest er veien tilbake til gamle takter.

     

    Men jeg er ikke veldig begeistret for substitutt-tipset (da spesifikt å ha noe under leppa). På militærøvelser der vi ikke har hatt lov å ha med tobakksvarer, har enkelte funnet kreative substitutter, som å fukte en bomullsdott, kline den inn med tannkrem og dytte den under leppa. Greit nok om det bare er for å lindre suget de fire dagene man er ute i felten, men for en som ønsker å slutte helt gjør det nok ting bare vanskeligere.

  4. Bra enig der tror jeg, men er ganske kjipt å være den eneste av gutta som er jomfru...

    Og tror du alle som hevder de ikke er jomfru, faktisk ikke er det?

    I det hele tatt, jeg snakker lite/intet om seksuelle erfaringer med mine kompiser. Bortsett fra dem som er/har vært i et fast forhold har jeg ingenting som forteller meg hvorvidt hver enkelt av disse er jomfru (ikke at det bryr meg så fryktelig heller).

    Skal man begynne å spekulere i slikt vil man trolig fort havne på villspor uansett. Går alle vennene til TS rundt og skryter av/refererer til seksuell aktivitet som har innebært kontakt med andre enn høyre hånd? Tror ikke dette hadde vært en "big deal" om du visste hvor stor andel av venneflokken som faktisk er jomfru.

     

    Jeg mistet møydommen da jeg var 20, og føler meg ikke som en avviker av den grunn. Er gutt.

  5. Når var det sex sluttet å være noe spesielt? virker som om mange bare kjapper seg å gjøre det, bare for å ha gjort det :hmm:

    For meg virker det som om sex anses for å være spesielt både av dem som "sparer seg til den rette" og dem som haster med å få unnagjort debuten for å være ferdig med det.

    Jeg holder en knapp på å ta det som det kommer. Da slipper du å gå rundt å bruke energi og konsentrasjon på å bekymre deg, og ikke minst blir selve debuten forhåpentligvis mer avslappet, siden du ikke går og hyper deg opp på det som skal skje (mulig jeg tar feil, man kan fort få nerver i siste liten også).

    For meg funket det iallefall fjell.

  6. Jeg har muligens en kontroversiell tankegang her, og som ikke nødvendigvis samsvarer med alt annet jeg skriver i andre tråder, men jeg ønsker å belyse flere aspekter.

     

    TS spør om dette er "normalt". Vel, monogami er vel i bunn og grunn kun et paradigme, i enkelte andre kulturer er/har monogami alltid vært sosialt akseptert. Jeg har nevnt dette ved andre anledninger tidligere, og nevner det gjerne igjen: det er ikke sikkert at det som er "normalt" i forhold til paradigmet i vår kultur nødvendigvis er det som passer best for alle og enhver.

     

    Poenget mitt er at et "sidesprang" i normal forstand ofte ses på med avsky, noe jeg absolutt støtter, fordi det her stort sett dreier seg om seksuelle forhold bak ryggen på en fast partnes - kort sagt et svik. Et sidesprang der begge parter er inneforstått med situasjonen og enige i det som skjer (eksempelvis som i swingersmiljøer), ville jeg heller sett på som en slags "alternativ seksualitet". Ikke dermed sagt at jeg selv hadde godtatt det, men jeg føler ikke nødvendigvis "utroskap" er et dekkende begrep i denne saken. Som tidligere nevnt i tråden: var hun utro, ville hun ikke tatt saken opp med deg først!

     

    Dermed koker det ned til hvorvidt du er komfortabel med noe slikt. Da må du også ta i betraktning hva du tror du eventuelt vil kunne komme til å synes om situasjonen i etterkant, det er fort gjort å angre en avgjørelse i en slik sak, og mange ting kan ikke gjøres ugjort.

     

    Alternative greier, som dette, er riktignok kanskje helst for dem som er litt alternative av seg. Hvis forslaget hennes er fullstendig uaktuelt for deg, bør du stille et ultimatum der du nekter henne å fullbyrde. Det er vel egentlig ikke så mye mer å si om den saken, men husk at i denne tråden beskriver du en anmodning fra hennes side, ikke en trussel. Ikke støt henne fra deg bare fordi hun er åpen og deler tankene sine.

  7. mens jeg tenkte "oyeah jeg puler faktisk"), fikk i trynet det at "håper virkelig dette går bedre enn sist".

    Jeg vet det er ufint, men jeg lo! :!:

    det diggeste er en venninne av en venninne av meg. hun bor et stykke unna, men ville ha meg på besøk. bor alene og greier, så jeg tok turen ut etter en uke siden jeg hadde hatt litt å gjøre dagene før. vi så film, lå i sengen og koset oss. så tar jeg armen rundt henne, ser henne inn i øynene og nermer meg munnen hennes. hun kommer mot, for hun vil jo det samme som meg. ender opp med at vi råkliner, kler av hverandre, sleiker og biter. og når jeg tar av trusen hennes, bokseren min kommer av, og jeg er klar til å ta henne, sier hun "forresten jeg kommer ganske fort da" og jeg tenker no ja men det må no gå fint. og da jeg kom 0.5 cm inn i henne ser jeg ansiktet vrir seg i nytelse og tenker hva i alle dager var det der? kjørte den rolig frem og tilbake helt i åpningen, og det viser seg at hun er utrolig følsom og begynner å hyle tilsvarende jenter som blir skampult på video i 3 min i strekk. og når jeg begynte dypt og hardt, kjørte hun trynet ned i dynen for ikke å skrike så høyt, rev i sengetøyet og ble helt vill. det er den diggeste sexen jeg noen gang har hatt. og for å si det sånn, det ble ikke bare en kveld..

    :wow:

  8. man har tillit til et lam også, man sender det likevel ikke inn i løvens hule :p

    Du fatter at den analogien er irrelevant? Det er ikke som om lammet kan velge å ikke bli spist hvis det ikke har lyst.

    Jenta kan velge å ikke ha sex med andre gutter med mindre det er snakk om voldtekt.

    Når det kommer til sjalusi og tillit i forhold er det så vanvittig store motpoler blant folk. Eneste og beste løsning er nok å finne partner med samme holdninger. Dette innså jeg for mange år siden, og har etter det aldri innledet et forhold til ei jente uten å ha fullstendig avklart hvordan hun stiller seg til slike ting, og at vi har ganske like holdninger.

     

    Her i gården er sjalusi uaktuelt, og tillit en absolutt nødvendighet. Nå er jeg helt i starten av det som ser ut til å bli et forhold, likevel så jeg og exen(som nettopp har innrømmet å savne meg) igår film alene, mens hun jeg nå styrer med var med noen venninner. Hun var fullstendig klar over at besøket var exen, og at hun har litt tvilsomme følelser. Men, hun stoler på meg. Og så lenge jeg holder meg på matta, skjer det ikke noe galt.

     

    Jeg har ganske mange venninner, flere av dem exer. Ei jente som ikke godtar at jeg omgås og har kontakt med disse, innleder jeg rett og slett ikke et forhold til. Problem solved :)

    Enig i dette.

     

    Hvis det er så åpenbart at kjerringa er ute etter å få seg et ligg av andre gutter enn kjæresten er hun vel ikke så mye å samle på uansett? Hvorfor beholde en jente man nærmest må bruke kyskhetsbelte på? Men hvis dette ikke er hennes intensjoner så er det ikke noe problem her.

  9. "skjer ikkje dersom hun ikke ønsker det" er snart blitt en parodi og klisje på seg selv

    Bullshit. Har hun sex med andre enn typen sin så er det fordi hun mer eller mindre har ønsket det. Kanskje har hun ikke aktivt gått inn for sex selv, kanskje "klarer hun ikke" å motstå presset fra "guttevennene" sine (bra venner forøvrig, som vil utnytte deg seksuelt når de vet at du er i et forhold).

     

    Dersom kjæresten din er upålitelig, og vennene hennes egentlig bare er ute etter å få dyppet seg i henne, så kan du like gjerne fortsette festen et annet sted først som sist.

    Om det derimot ikke henger sammen på denne måten, vil det vel neppe skje noe hun ikke selv ønsker å være med på.

     

    "Neppe" er hvertfall ikke bra nok for meg, og burde heller ikke vært bra nok for noen som har det minste snev av selvrespekt.

    Vel, Daily-Drifter tok kanskje poenget mitt her nå, men la oss si du har kjæreste. La oss da anta at kjæresten "neppe" ville forsøkt å være utro mot deg dersom hun fikk muligheten. Ville du da kuttet ut forholdet fordi det eksisterte en mulighet for at hun faktisk kunne komme til å være utro?

     

    Slik jeg ser det, koker det ned til nøyaktig det samme. Fortjener man ikke tillit, fortjener man ikke kjæreste. Evner man ikke å vise tillit, vil et kjærlighetsforhold aldri kunne fungere.

  10. "skjer ikkje dersom hun ikke ønsker det" er snart blitt en parodi og klisje på seg selv

    Bullshit. Har hun sex med andre enn typen sin så er det fordi hun mer eller mindre har ønsket det. Kanskje har hun ikke aktivt gått inn for sex selv, kanskje "klarer hun ikke" å motstå presset fra "guttevennene" sine (bra venner forøvrig, som vil utnytte deg seksuelt når de vet at du er i et forhold).

     

    Dersom kjæresten din er upålitelig, og vennene hennes egentlig bare er ute etter å få dyppet seg i henne, så kan du like gjerne fortsette festen et annet sted først som sist.

    Om det derimot ikke henger sammen på denne måten, vil det vel neppe skje noe hun ikke selv ønsker å være med på.

  11. Slenger ut et bilde av hår jeg fant på google.

     

     

    29yobkn.jpg

    *Hoster*

     

    WIN!

     

    post-188414-1259696724_thumb.png

    Er ikke dette samme chick?

     

    Mine egne preferanser:

    - Ikke emo-stil. Kølsvart hår kan gå bra, men den jævla øyeskyggen i tillegg... Neitakk.

    - Høyde omkring 160-170 cm.

    - Bør være slank uten å være direkte spinkel.

    - Hårfarge: her klarer jeg ikke å bestemme meg egentlig. Det aller viktigste er selvsagt at hun "kler" hårfargen sin. Jeg har egentlig alltid vært svak for rødtopper, forutsatt at det er naturlig hårfarge. Jo rødere, jo bedre strengt tatt, så lenge det ikke er så fake at man ser ut som en julenisse. Kort hår er generelt usexy (med endel unntak), det bør i prinsippet rekke ned til skuldrene eller lenger.

    - Jeg takler det meste av pupper, men ikke hengepupper. Gleder meg til jeg blir gammel :/

    - Fast og fin sprettrumpe er et must :)

     

    De to aller, aller viktigste tingene går ikke på utseende i det hele tatt:

    - Intelligens

    - Humør

     

    Jeg makter ikke brødgjøker, og jeg holder ikke ut sutrekjerringer. Det er ikke, og har aldri vært, attraktivt med jenter som gjør seg dummere enn det de faktisk er.

     

     

    2.jpg

    01.jpg

     

  12. Jeg personlig ville ikke hatt noen problemer med dette, siden mitt synspunkt som flere andre i tråden her er at dette er en tillitssak. It takes two to tango, så dersom vi ser bort ifra voldtekt så skjer det ikke noe med mindre hun ønsker det, og du bør tenke over i hvor stor grad du ønsker å forsøke å kontrollere henne, nettopp av årsaker nevnt i uTukt sitt siste innlegg.

     

    På den annen side er det heller ikke særlig sunt for forholdet, som også nevnes tidligere, at hun tilsynelatende ignorerer dine anmodninger om ikke å gjøre dette. Folk kan ha forskjellig syn på ting, og når du gir uttrykk for at du er ukomfortabel med ordningen bør heller ikke hun ignorere dette før det er tilstrekkelig diskutert og dere evt har kommet frem til en enighet.

     

    Det enkleste for alle parter er å la det passere - sannsynligvis skjer det ingenting, og i den grad noe skjer så kunne det like gjerne ha skjedd ved andre anledninger - men det er gjerne lettere sagt enn gjort å overse sånt hvis du ikke egentlig stoler på henne.

  13. har dere noen teknikker eller måter å få gutten til å komme på mens man suger han? teknikker der han bare ikke klarer å holde igjen?

    typen min er ganske flink til å holde lenge under sex, så når jeg suger han tror jeg at han holder igjen til sexakten, men jeg vil at han skal komme i munnen min. tar imot alle tips!

    LUCKY PIG av en type du har, og så er han ikke klar over det selv?

     

    Hva om du gir beskjed om at du vil det etter å ha holdt på en stund. Spør om han kommer og si du vil ta ladningen i munnen. La han anstrenge seg for å holde det tilbake, og deretter slippe seg løs.

×
×
  • Opprett ny...