Gå til innhold

bebbe81

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bebbe81

  1. Loven er lik for alle - er det ikke det man sier?

     

     

     

    Men er ikke så greit når man ikke klarer å betjene P-automatene, håper du slipper å betale boten, selv om jeg tror du må det :/

     

    Selvfølgelig skal også jeg betale der man må betale... Skulle bare mangle... Forventer ingen særbehandling fordi man sitter i rullestol. Mulig jeg formulerte meg litt uklart i tidligere :-)

     

    Det som er kjernen i saken er hvorvidt jeg skal betale kontrollavgift i denne saken siden jeg ikke klarer å betjene automaten?

  2. Det beste jeg kan anbefale deg er at du ber en funksjonær på stedet du skal besøke om hjelp. Det er en del av jobben deres å hjelpe sine besøkende.

     

    Utover det så kjenner jeg ikke til noen saker hvor dette har vært et tema.

     

    Jeg har tidligere bedt P-vaktene om hjelp til dette. Men på Ullevål denne kvelden så jeg ingen andre funksjonærer som jeg kunne be. Det var en del folk der så de hadde vel litt å gjøre den kvelden :)

     

    Jeg blir å klage på denne kontrollavgiften, vil komme tilbake med utfallet av saken når denne foreligger.

     

    Om det er flere som har synspunkter her mottas disse med takk :)

  3. God kveld alle sammen!

     

    Jeg er det man kan kalle forflytningshemmet. Jeg kjører en spesialtilpasset bil hvor jeg sitter i rullestolen under kjøring. Har ingen nevneverdig bevegelse i armene.

     

    Nå sist torsdag var jeg på fotballkamp på Ullevål Stadion. Jeg var alene, så jeg kjørte egen bil til stadion der jeg parkerte på anvist HC-plass. På plassen var det klart skiltet at det var en time gratis parkering mot gyldig HC-bevis (noe jeg selvfølgelig har godt synlig i frontruten) og gyldig P-billett. Om en vil stå lengere, måtte man betale avgift.

     

    Da fotballkamper varer litt mer enn en time, skulle jeg ha betalt for å stå her.

     

    Problemet mitt er at jeg greier ikke å betjene P-automaten selv på grunn av null armfunksjon. Jeg så det heller ikke hensiktsmessig å be tilfeldige forbipasserende om hjelp til å ta ut lommeboken for så å betale parkeringen og legge lappen på dashbordet. Dette både av sikkerhetsgrunner og at jeg ikke ønsker å "belaste" fremmede med dette. Det endte med at jeg ikke dro noen lapp.

     

    Etter kampen var jeg ilagt kontrollavgift begrunnet med at P-billett ikke var synlig i frontruten.

     

    Dette vil sannsynligvis være et problem på de fleste private parkeringsplasser i Norge.

     

    Spørsmålet mitt er:

    1. Har noen hørt om liknende saker og utfallet på disse?

    2. Vil jeg ha en mulighet her til å få medhold i en klage?

    3. Er det noe jeg kan gjøre for å unngå slike situasjoner i framtiden? Forslag?

     

    Ha en fortsatt god kveld/natt :)

  4. Har en sak gående mot NAV som jeg trolig må klage inn for trygderetten. Spørsmålet mitt er hvordan jeg skal skrive saksfremlegget? Finnes det mal for dette? Noen generelle tips om hvordan en bør ordlegge seg her.

     

    Har sett på www.trygderetten.no uten å finne noe som svarer på disse spørsmålene.

     

    Håper noen her kan hjelpe :)

     

    Takk

  5. Hei,

     

    Mitt første innlegg på forumet her. Har noen spørsmål om hva politiet kan eller ikke kan gjøre i forbindelse med fartskontroller. Har en kompis som ble målt i 117 i 80 sonen. Han sier at GPS-en viste 90 km/t. På grunn av tidligere prikker på førerkortet mistet han denne. Politiet som kjørte sivil bil, sa at de hadde målt han over en strekning på 4 km. De sa han måtte vedta dette da de hadde han på film.

     

    Har hørt tidligere at politiet ikke har lov til å følge etter en utover en strekning på to kilometer, dvs at de har to km på seg til å foreta seg noe. Stemmer dette?

     

    Generelt sett ville det ha vært interessant å vite hva UP kan gjøre og ikke gjøre. F.eks. krav til synlighet ved lasermålinger (har hør det er regler her også), sivil UP etc.

     

    Har søkt på forumet her og i google uten å finne noe. Håper noen kan svare på dette elle gi en link til en side hvor dette står :)

×
×
  • Opprett ny...