Gå til innhold

TKR

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TKR

  1. Fikk høre idag fra moren til ei venninne at dattera til en kollega av henne studerer i Sczeczecin (klarer aldri skrive/uttale det navnet..) - og hun sier at hun IKKE anbefaler Krakow fordi arabere kjøper opp plasser til ungene sine, og dette har ødelagt miljøet, særlig for jentene der.. Har noen hørt noe sånt før? Snedig, for jeg har snakka med mange ang Krakow, og aldri hørt noe i nærheten av dette før.

     

    Hehe, hvor kommer sånt fra?... Jeg kan ihvertfall avkrefte dette.

    ... Og i samme åndedrag må jeg anbefale Krakow på det sterkeste! Jeg er ferdig lege nå til sommeren, og hadde ikke valgt anderledes om jeg kunne velge igjen.

  2. Jeg har forsøkt å avgrense en mappe ved hjelp av .htaccess, men får konsekvent server error (internal error or misconfiguration) etter innloggingsrutinen. Jeg har forsøkt å gjøre hele autorisasjonsystemet som enkelt som mulig - se nederst, men feilmeldingene er like standhaftige.

    Jeg benytter dcvhost som min webtjener, og lurer på om det er noe hokuspokus jeg må gjøre på server-siden for å få dette til å virke?... Noen tips?

     

    .htaccess-filen:

    AuthType Basic
    AuthName "Administrators Only"
    AuthUserFile /.htpasswd
    Require valid-user

     

    .htpasswd-filen ligger også i samme mappe, med definert bruker.

  3. Dette burde være veldig enkelt, men jeg finner ikke svar på det og har lett en stund nå...

    Hvordan er det egentlig man bærer informasjon til php-sider gjennom URLen? (Jeg tenker på linker som ser omtrent slik ut: http://ettellerannet.php?navn=odin) Hvordan kan jeg i den nye siden hente opp at "navn" er "odin"?

     

    Kan noen peke meg videre til et sted hvor det står hvordan dette funker?..

     

    Takk!

×
×
  • Opprett ny...