Gå til innhold

TonyM0ntana

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TonyM0ntana

  1. Jeg kjøpte dette kabinettet for litt over en måned siden og har fylt den med følgende hardware:

     

    - hovedkort: ASUS Maximus IV GENE-Z, Socket-1155

    - CPU: Intel core i5 2500k

    - CPU-kjøler: Antec Kuhler H2O 620 CPU

    - Skjermkort: ASUS Radeon HD 6770 1GB Direct CU Silent

    - Strømforsyning: Seasonic X-460 GOLD

    - Lydkort: ASUS Xonar Essence STX

    - Harddisk: Intel® SSD 320 Series 80GB 2,5", 25nm

    - Vifte til radiatoren: iXtrema, SilenX PRO IXP-74-11

    - Viftestyring: Akasa FC trio

     

    Jeg ønsket et oppsett som var mest mulig stillegående. Strømforsyningen og skjermkortet er derfor vifteløse. Dette betyr at jeg kun har to vifter i maskinen; 180mm viften i front og 120mm viften bak radiatoren. Disse er koblet på viftestyringen.

     

    Radiatoren til Antec Kuhler lar seg montere fint med en 120mm vifte bak til å trekke luft ut av kabinettet.

     

    Alt i alt er jeg fornøyd med oppsettet. Med viftene på halv effekt ligger jeg på mellom 25-30 grader inne i kabinettet (temperaturmåler montert ca. midt i kabinettet). Asus AI suite II viser en temperatur på cpu på 25 grader i skrivende stund.

  2. Hei, jeg leste litt på denne tråden og folk har mange forskjellige måter å organisere bildene sine på. Men hva er den beste metoden? Finnes det en standard for arkivering av digitale bilder som dere vet om? Hadde vært fint med en steg for steg guide for hvordan man best mulig tar vare på bildene sine. Fra bildet blir overført fra kamera til datamaskin og videre hva man bør gjøre med det videre, hvilken mappestruktur bør man bruke? Hvilket arkiveringsprogram er best og hvordan skal man bruke dette (tags osv.). Slik at man etter å ha fulgt guiden sitter igjen med et system hvor man etter å ha lagt inn flere tusen bilder enkelt kan finne frem til de bildene man ønsker. Er det i det hele tatt mulig å lage en slik standard som ivaretar forskjellige folks behov? En beste måte å gjøre det på?

×
×
  • Opprett ny...