Gå til innhold

Nikken00

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nikken00

  1. Svært så usikker på om jeg blir å gå for denne eller s8+ . Hvis det blir G6 blir jeg nok å vente å se om det blir Korea-tur i sommer, så får jeg i hvertfall plukket opp en med DAC og 64gb internminne. 

  2. Er spent på denne! Har en S7 edge som jeg muligens kan heve kjøpet på pga feil med kamera, og da kan det hende at jeg velger å ikke gå for S7 edge igjen og heller venter til LG G6 kommer. Hadde LG G4 og var veldig fornøyd, godt kamera, god kvalitet, savner veldig double tap to wake and sleep, og så savner jeg flat skjerm. Er ikke fan av buet skjerm som S7 edge har, føler det er bortkastet skjermstørrelse, og vanskelig å beskytte. Men Edge må man ha hvis man skal ha stor skjerm, uaktuellt med 5,2".

    Det eneste jeg syntes er merkbart bedre med S7 edge er batteritid, og den er ganske mye bedre også. Kameraet skal være litt bedre men det har jeg ikke fått nyte pga feil på kamera. 

     

    Når tror dere den vil komme i salg i norge?

    Pris?

     

     

    Regner med salg i Norge i midten av April da det ryktes release i USA 7April.

    Pris i Norge vil jeg tro ca 7000,-

  3. Heisann, jeg innstalerte Windows XP 64-bit på min stasjonære pc i dag men det ser ut til at jeg får et enormt problem.

     

    Jeg har ingen drivere innstalert :O . Når jeg åpner device manager får jeg (!) og (?) på alt av det som står i emne tittelen. Jeg kan jo heller ikke finne setups via internett iogmed at jeg ikke har noen tilkobling selv om jeg har koblet til kabel. Jeg er faktisk fortvilet over at jeg må sitte bærbaren en stund fremover til jeg får hjelp.

     

    Hovedprioriten ved tråden er å skaffe internett. Men vil gjerne ha noen tips til hvordan jeg skal få innstalert driverne til pc'n.

     

    Er vel n00b så får prøve å komme med noen detaljer:

    hovedkort: Gigabyte S-Series GA-P35-DS3L

     

    Det er vel det eneste jeg klarte å luske fram :)

     

    Mvh Fortvilet person :'(

  4. 4-5 uker er vel litt å ta i. Er du heldig og får timer med en gang, kan hele lappen være unnagjort på en ukes tid. Trafikalt grunnkurs er på 14 timer og kjøringen er vel 16 timer + teoriprøven som er helt opp til deg hvor lang tid tar. Når du er ferdig med trafikalt kan lappen være gjort på en helg.

     

    Edland

     

     

    Serriøst !? :O

     

    Høres for godt til å være sant . Jeg skal sjekke det ut

  5. Jeg har nettopp fyllt 16år og kan jo da kjøre opp til scooter etc.

     

    La oss si at jeg skal kjøre opp til scooter noe jeg også har tenkt til å gjøre ...

     

    Jeg står helt på grunna , uten trafikkalt grunnkurs og kjøretimer osv.

     

    Ikke kom med kommentarer : ''du var dum som ikke tok trafikkalt grunnkurs tidligere'' fordi jeg vet det :)

     

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    MÅ man ta grunnkurs for å få lappen !? eller er det bare noen ''sikkerhet i trafikken kurs'' som man kan lære lett under kjøretimer med sensor !?

     

    hvor lang tid vil det ta å fullføre allt for at jeg skulle kunne skaffe lappen hvis jeg bestiller kurs osv fra en privat kjøreskole idette tilfellet i Trondheim !? ( ikke at det gjør noen forskjell hvilken by du bor i tror jeg. Men at noen kanskje hadde noen erfaringer og tips fra Trondheim )

     

    Mvh. Niklas

×
×
  • Opprett ny...