Gå til innhold

ezkoo125

Medlemmer
  • Innlegg

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ezkoo125

  1. Hei, noen som vet hvor mye det koster per mb å være på internett med mobilen? og hvor langt tid tar det og bruke denne mb?(bruker facebook og diverse andre sider)

     

    Om jeg brukke Ebuddy appen til min mobil, koster det mye og bruke dette? og igjenn hvor lang tid bruker jeg på 1 mb med ebuddy?

     

    Bruker netcom, som ikke har noen spessielle priser på nett, så jeg går utifra det er standard netcom priser.

  2. Sitat fra testen på HTC hero på amobil. Lydbildet er bredt, og det er enkelt å skille instrumentene fra hverandre. Selv skjærende trompeter i forgrunnen ødelegger ikke lydbildet. Metall er ofte en mer krevende musikksjanger når det gjelder å få fram hele lydbildet, men også her yter Hero godt.

     

    så lyden er det sikkert ikke så mye å si på, men er ikke sikker på hvordan den er iforhold til iphone/ipod.

  3. LG KM900

     

     

    Samsung 800jet

    og

    HTC hero

     

    går utifra at det bare er heroen og kanskje samsungen som støtter.. vil det evt bli støtte for noen av disse i framtidig?

    hvilken av disse mobilen ville dere valgt generelt eller? tenker mest på LGn selv ved tanke på kameraet.

     

    takker for svar på forhånd.. :)

  4. Går selv frost og liker det veldig godt. Electricity har nok mer burst damage, men tar også en del energy av deg. Frost har ikke like høy burst men man Chiller dem så de går saktere eller så er det en sjans for at de kan få Ice Cage rundt seg som gjør at de ikke kan bevege seg på en stund.

    Foreslår at du går Electricity, da Force fokuserer på knockbacks, noe som strider imot det frost gjør, nemlig å holde dem på plass. Electricity har også sjans for knockback på noen av angrepene sine.

     

    ah nice :) da blir det vel Electricity ^^

  5. nice, stått lenge på patching? :| jeg starter den hvertfall nå med ett nytt forsøk :)

     

    ye, den fikk superfart å er på et mystisk vis 23% på patchinga å den suser opp fortere enn jeg kan telle.

     

    progress for meg hvertfall :thumbup:

     

    seff, den stoppa på 27.7%

  6. min patch er bare 900 mb totalt, blir stuck på 2,8% av 900mb, leste noen herr-smart løsninger på champions online sin hjemeside, de ga en ''løsning'' på hvordan man sku kunne patche, men løsningen demmes ble fjernet etter snaue 20 minutter fordi iformasjon de oppga var helt feil. men noen andre fant ut, så nu er den bare 900 mb :D selvom jeg ikke har noe progress.

×
×
  • Opprett ny...