Gå til innhold

92Roger

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 92Roger

  1. Også når jeg skal kunne velge om jeg vil boote fra cd'en eller om den bare skal starte opp så står det ikke slik som på mitt gamle hovedkort: Press a button to boot from cd. Nå står det bare: please wait while the inistallation starts eller noe sånt, men den går bare til samme gamle kopier fil dritten på nytt av hele tiden... Hovedkortet er forresten http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=347316 har sendt mail til komplett men har ikke fått svar ennå.

     

    Det står den er authorisert for vindows vista, vil det si at den bare kan ha vista?

  2. Hei, har nå koblet til alle de nye delene osv og nå prøver jeg å formatere men etter at pcen har kopiert filene fra cd'en i den blåskjermen, og skal restarte for å fortsette på installeringa så begynner den bare å koipiere filene på nytt av... Skal installere xp..

    noen som vet hva som kan være feilen? :S.

  3. Hei, i går kjøpte jeg meg nytt hovedkort, prosessor, strømforsyning ogskjermkort. Jeg har puttet alt i riktig vil jeg tro men når jeg skrur på så står det bare no signal detected. Skjermen funker fint på annen pc. jeg har prøvd å både koble skjermen til hovedkort skjermkortet og det eksterne skjerkortet men kom ikke noe på skjermen alikevell.

     

    Vifta til prosessoren virker, skjermkortet sin vifte virker og jeg kan høre harddisken lese. OG de lysene forran på toweret lyser, det er 2 lys der. Men musa og tastaturet mitt virker ikke i usb kontaktene bak. Kan hovedkortet være ødelagt? Btw så har jeg ikke minnebrikke som passer nå så har ingen i hovedkortet, har det noe å si? De er på vei i posten da. har prøvd å flytte jumperen også til ingen nytte.

     

    Hva kan være galt? :S skikkelig fortvilet nå, fikk meg ny skjerm og greier i dag også så ville gjerne prøve ut den :p

  4. Lurte litt på å bestille meg paintball jeg nå etter å ha spilt det en del ganger nå. Lurer på hvordan det er med toll hvis en bestiller fra f.eks USA, noen som har gjort det? Dette står det sikkert noe om før men gidder ikke å bla igjennom alle sidene får å se om det står noe.. :p

  5. Jeg satt nå å spilte litt gta, spilte pool med Roman, når vi var ferdig og skulle tilbake til Roman så satta vi oss inn i bilen min og kjørte ca 40meter så poppa det opp en feilmelding: unreadable disc, please clean the disc with *etteellerannet SOFT greier* and restart the consol.

     

    Hva kan jeg bruke å vaske skiva med?

    takker for svar :)

×
×
  • Opprett ny...