Gå til innhold

martizzz

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av martizzz

  1. Hei jeg har nylig fått reastartet hele maskinen min og når jeg starter den går det ikke ann å bevege på musen og tastaturet reagerer ikke. Jeg har da fått vite at jeg må starte windows i sikkerhetsmodus, så gå inn på enhetsbehandling og deretter oppdatere drivere.

     

    Men når jeg har valgt å starte windows xp profesional i sikkerhetsmodus kommer det opp en melding etter innloggingstrjenesten hvor det står skrivebord:

    Windows kjører i sikkerhetsmodus.

     

    Ved hjelp av denne spesielle diagnostiseringsmodusen i windows kan du løse et problem som kan være forårsaket av nettverks-eller maskinvareinnstillinger. Kontroller i kontrollpanel at disse innstillingene er riktige, og prøv å starte windows på nytt. Når du er i sikkerhetsmodus, er kanskje ikke alle enhetene tilgjengelig.

     

    Hvis du vil fortsette å jobbe i sikker modus, klikker du Ja. Hvis du foretrekker å bruke Systemgjennomoppretting til å tilbakestille datamaskinen til en tidlige tilstand, klikker du Nei.

     

    Jeg kan ikke gjøre noe med denne meldingen for det er ikke mulig å bevege mus eller å styre med tastaturet.

     

    Er det noen som vet hvordan jeg kan få ordnet opp i dette?

  2. Jeg har fulgt absolutt alle prosedyrer, holder nede c-knappen, får beskjed om å slippe den opp - men det er altså identifiseringen som ikke lykkes.

    Mest sannsynlig er det telefon- driveren som ikke klarer seg helt bra. Den bruker virtuelle com- porter for å bable med telefonen, så hvis du for eksempel ikke har noen fysiske com- porter på maskinen kan det bli vanskelig. Eller hvis du har installert en annen driver siden sist - en kamera- driver, en flash- rutine for en mp3- spiller, eller noe slikt - som interfererer med telefon- driveren, så vil du få sånne feil.

     

    ..Det fins en del varianter av den der. Tydeligvis mener SE at du skal installere OSet på nytt, og ikke installere noe annet, hver gang en skal oppdatere. ..Har du en annen SE telefon du bruker på samme systemet?

    hallo har iphone men når jeg kobler den til pcen i itunes kommer det opp en feilmelding i itunes der står det en iphone funnet men kunne ikke identifiseres, koble til og fra prøv igjen

     

    hva skal jeg gjøre med deg??????

  3. det skjer ingenting når iplus er ferdig med andre prosses det kommer ikke opp dra for å åpne på iphonen? hva gjør jeg?

     

     

    det skjer ingenting når iplus er ferdig med andre prosses det kommer ikke opp dra for å åpne på iphonen? hva gjør jeg?

     

    hei jeg lurte på hvordan jeg aktiverer iPhonen?

     

    hallo har nettopp kjøpt iphone fra USAog når jeg skal åpne den med at&t så må jeg lage en account hvordan gjør jeg det uten å måtte betale noe??

    ok takk men hvordan aktiverer jeg iPhonen da

     

    Følg denne guiden, så får du en opplåst iphone med norsk språk :thumbup:

    http://ipod1.no/forum/viewtopic.php?f=431&t=192366

     

    det skjer ingenting når iplus er ferdig med andre prosses det kommer ikke opp dra for å åpne på iphonen? hva gjør jeg?

×
×
  • Opprett ny...