Gå til innhold

nisak80

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nisak80

  1. hei, noen som vet hvordan jeg bloke calls med denne? Med S3 så er dette innebygget. Finnes det evt. en App jeg kan installere som gjør dette for meg? Pleier å blokke alle selgere som ringer meg...

    Jeg bruker og kan sterkt anbefale denne: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.seime.android.antitelefonterror&hl=no funker som en drøm, og er veldig oppdatert hva angår nummer.

    Noen ganger rekker det og ringe ett halvt sekund før den avviser samtalen.

  2. Vil det medfølge ladedokk mon tro? :hmm:

     

    Siden de allerede er ute med dock som tilbehør http://www.sonymobile.com/no/products/accessories/magnetic-charging-dock-dk32/ frykter jeg at det blir solgt som ekstra utstyr som de gjorde på V'n. Skal ha uansett, for det er der jeg mener Sony har sitt klare fortrinn fremfor Galaxy active. Når man lader hver natt er det deilig og slippe og flikke med luker samtidig som man har en fin vekkerklokke på nattbordet.

    • Liker 1
  3. Åssen kan du ha sett denne i Japan i Oktober når Sony la den ut for salg i samarbeid med Docomo i Desember?

    Fordi den har vært på ryktebørsen en stund før den ble lagt ut for salg, F.eks her http://www.theverge.com/2013/10/9/4822676/sony-xperia-z1f-cameraphone-announced-in-japan fra 9.okt 2013

     

    Jeg har som kliodd ventet på denne siden oktober, og den skal kjøpes så fort den er tilgjengelig, så får jeg heller være blandt dem som finner barnefeil.

  4. Jeg har akkurat det samme problemet med min, men det skjer nesten mellom hver sang at den stopper, og må som du sier trykke på st.by knappen for at den skal gå til neste sang. Prøvd og google dette og ikke funnet så mye som jeg håpet, fant vell en tråd ett eller annet sted omtalt som walkman bug. Noen andre som sliter med dette, evt har løsninger?

     

    Dette gjelder forsåvidt andre avspillere enn walkman appen som er standard i telefonen.

  5. Du har jo alltids denne tråden her https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1479579&st=0 , hvor telefonen blir diskutert, i tillegg er det på de siste sidene også litt om oppgradering til JB.

    Største endringene som jeg så:

    Ringemenyen har fått lys bakgrunn, likte bedre den gamle designen personlig.

    Batteritiden ble veldig ustabil, fjernet oppdateringen på google maps (Innstillinger --> Programmer --> Alle --> Maps) og skrudde av google now noe som satt batteritiden tilbake til slik den var før oppdateringen.

    Så da gjennstår bare og få tilbake den mørke bakgrunnen på ringemenyen.

     

    Edit: greit og få med link også ;)

  6. Min telefon er helt stock med Android 4.1.2, altså siste tilgjenglige oppdatering for telefonen.

    Jeg hadde som jeg skrev tidligere også veldig mye problemer med ustabilt batteri etter oppdatering til 4.1.2. Dette løste seg etter at jeg gikk inn på

    Innstillinger --> Programmer --> Alle --> Maps

    Der er det en knapp som sier fjern eller avinnstaller oppdateringer.

    Har også skrudd av Google Now da jeg ikke føler at den er nok utviklet til at jeg bruker det enda, vet ikke om denne kan skrus på igjen etter fjerningen av Maps oppdateringen uten og miste alt av kraft i batteriet.

     

    Høres jo veldig kjedelig ut med den sleep of Death og har til dags dato (bank i bordet), ikke opplevd dette. Men om det hadde vært min telefon som hadde oppført seg slik hadde jeg garantert levert den tilbake.

    Har du aktivert noen form for smart connect profil forresten?

    Jeg har disablet alle funkjsonene i denne og har heller lagd meg noen egne greier vha Tasker da jeg opplevde at Smart Connect rotet med mer enn jeg hadde satt den opp til. Som ett forsøk kan du jo prøve og disable alle disse "profilene" i Smart Connect.

     

    Heller ikke at den skrur seg av i tide og utide slik superto har opplevd etter uhellet sitt.

  7. Oppdatering til Android 4.1 er nå mulig å laste ned gjennom Sony PC Companion. Ble raskere i menyene, men kan ikke si jeg helt likte endringen av fargevalget fra svart til hvit/beige i telefon listen, anrop etc... Kansje jeg bare innbiller meg dette, men batteriet virker å vare mindre etter oppdateringen. Noen andre som synes det?

     

    Sitter med det samme inntrykket her etter oppdatering egentlig. Har prøvd og få tilbake mørk bakgrunn på telefonmeny, men uten hell, så tips mottas med stor takk. Føler batteritiden har gått drastisk ned. Tidligere kunne jeg ha 40-50% igjenn etter en dags normal bruk, men nå klokken 14 er jeg nede på 65%.

     

    Edit: Ser ut til at det er flere som sliter med batteritiden. : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137465

    Noen sier at dette bedrer seg etter en ukes tid, mens andre mener at Google Now og Maps er synderen.....

  8. Litt off topic men leser at mange vil ha denne fremfor Acro S. Har selv hatt Acro S i en uke og er meget fornøyd. Fordelen med den fremfor Xperia V er et bedre frontkamera 1,3 mpix på Acro S mot VGA på Xperia V og så har Acro S kameraknapp (greit for kvikkstart og bilder under vann). Og ladedocken til Acro S er genial. Ellers ser Xperia V veldig flott ut og er helt sikkert en meget god mobil :)

     

    Da bestilte jeg Acro S'n. 3 Grunner til at xperia V ble forkastet.

    Som både jeg har skrevet tidligere og som blutut poengterer Xperia V mangler dedikert kameratast, og docking for lading. Siste grunn er at jeg ikke har tolmodighet til å vente lenger, jeg vil ha ny telefon nå og ikke kanskje til jul.

    Eneste som taler for Xperia V da er design. Så da blir det 3-1 til AcroS. Og etter nærmere ettertanke har jeg funnet ut at jeg ikke er så jålete heller ;)

  9. Ja som mange andre her så blir det å vente med Acro S kjøp til fordel for Xperia V, men merkelig at Sony skal skyte sine egne produkter i foten så raskt (har nesten kommet på lager hos Netcom f.eks)

     

    Syntes det er veldig rart ja, ville tro de var interesert i og selge litt av AcroS før de lanserte XperiaV, men de måtte vell ha noe og vise frem i Berlin da, så da er det vell kanskje heller AcroS'n som har vært veldig forsinket.

    Spørsmålet er jo når XperiaV blir å finne i butikken, Q4 kan jo bety alt fra neste måned til nyttår.

    Kjenner også at det irriterer meg at de ikke har funnet plass til dedikert kameratast, og ser heller ikke ut til at den har konnektorene som gjør at man kan sette den i ladedock som AcroS'n kan. Fafo hvorfor kan de ikke lage en telefon som har alt jeg ønsker, alltid må det mangle enten det ene eller det andre.

  10. Ser her ( http://www.technobuf...ria-v-hands-on/ ) at den har hodetelefonutgang på toppen (enda godt), er ladepluggen på siden. Men ser ut til å mangle dedikert kameratast, og klarer heller ikke se hvor sim og minnekort settes inn? Ligger dette under bakdekselet som man kan ta av, og kan man isåfall også bytte batteriet?

    Har den ladeterminaler som Acro S som gjør at man enkelt kan docke den for lading?

  11. Dytt!

     

    Beklager, du har selvfølgelig rett. Har fikset opp.

    - Ser flere steder at folk er litt plaget med at knappene ligger litt vell nærme skjermen og derfor er fort og komme borti utilsiktet, var dette noe problem under testen?

    - Testet dere ut NFC'n mot smart tags? Har sett noen som opplever problemer med å lese disse om man har NFC på hele tiden, de må skru den av og på igjenn for å få den til å lese.

  12. - Ser flere steder at folk er litt plaget med at knappene ligger litt vell nærme skjermen og derfor er fort og komme borti utilsiktet, var dette noe problem under testen?

    - Testet dere ut NFC'n mot smart tags? Har sett noen som opplever problemer med å lese disse om man har NFC på hele tiden, de må skru den av og på igjenn for å få den til å lese.

     

    Nesten 5000kr? Prisjakt.no har flere alternativer til litt over 4000kr...?

     

    Hvor ser du det står nesten 5000 kr i testen???

    Nærmeste jeg finner noe om det er:

    "Telefonen er riktignok litt dyr, og noen vil sikkert synes det er litt drøyt å måtte betale rundt 500 kroner ekstra for å få det om i praksis er en vanntett Xperia S"

  13. Det høres jo veldig lovende ut, takk for utfyllende svar nr1-Lars. Men hvordan er det med knappene, kommer du ofte borti disse utilsiktet når du gjør noe på skjermen, syntes det kan se ut som om de ligger veldig nærme skjermen? Ble jo nevnt som ett irritasjonsmoment på Xperia S bla. Sitter og venter på at den skal dukke opp i butikken så jeg kan kjenne litt på den før jeg handler, og hadde gjerne sett en test på denne også (hinthint Amobil).

    Ender nok uansett opp med denne eller go'n. Hoved argumentet for acro'n er at den har NFC. Siden jeg ikke bytter mobil så ofte og tror at dette er noe som kommer veldig i tiden fremover, er det ett ønske og ha dette på min neste telefon.

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...