Gå til innhold

Luggruff

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Luggruff

  1. Elsker hvordan de feiga ut å ga etter for presset, så egentlig så er det fritt frem å cheate så lenge det ikke er snakk om spinbotting nå?

    Litt lett wh og aimlock skader jo ingen.

     

    Det er vel ikke vanskelig å laste ned demoen og sjekke dette ut selv og bruke ørene dine litt? Når du så har gjort det, bruk hodet ditt og fantiser om hva de sa på teamspeak i tillegg og hvilken info han fikk, og skift spiller og se om de kunne gi den infoen. Da finner du latterlig fort ut at han ikke cheatet. Men, ja, du vet kanskje ikke engang hvordan man ser på en demo ennå, så burde kanskje holde deg for god til å uttale deg i det heletatt, i stedet for å være toxic for samfunnet.

    • Liker 3
  2. har dere ikke fått med dere at det er multi-touch på telefonen og samme type "knipse zoom" som på iPhone? "Du får se nettsidene i full bredde, og kan enkelt zoome inn der du vil lese nærmere ved å dobbelklikke på skjermen eller å dra fingeren over zoome-området under skjermen. "

     

    Å det å bla i filutforsker feks. har skjermen egen "opp" knapp (på skjermen, nede til venstre), som tilsvarer "tilbake en mappe".. så det betyr at funksjonen finnes, og at "tilbakeknappen" ikke er ment til å ha noe med å bla i mapper å gjøre.

     

    Så.. at ting kan bli små (i filutforsker feks) gjør ikke mye når man kan zoome på skjermen med multi-touch'en. At dere oversett dette viser at dere ikke engang har sett på intro-materialen som er innebygd i telefonen....

     

    Et annet positiv, som ikker har med artikkelen å gjøre, er jo at man kan emulere ps1 spill på telefonen, og kan t.om kjøre dem med blutooth-kontoll lignende ps1-kontroller:

     

    Too Tall:

    Skaff deg "Voice commander" og velg sangene du vil komme til raskt via den.. så kan du bare si "Play rosa helikopter" og så gjør den det (men da via media player, noe som forverrer lydkvalitén en god del). Joke aside.. sitter du i bilen og leiter etter sanger er du teit. Lag en playlist før du setter nøkkelen i bilen og starter motoren.

     

    Du sier du hadde problemer med telefonen når du kjøpte den.. men dette skreiv du 19 januar og klaget, har du fortsatt ikke oppdatert telefonen? Har ikke hatt andre problemer enn en litt treig telefon når jeg har litt for mange apps kjørende.. men det sier seg jo selv på 1Ghz.. prøv det på en PC du..... haha. Vær litt realistisk. Og ikke kom å sammenlign med iPhone, ville du ha et applesystem i bakgrunnen, sku du ha skaffet deg iphone, ikke en telefon med windows mobile..... men da får du også dine begrensninger (som er i alt av apple)

  3. Da blir det ikke mer DnB NOR for min del. Faen hell at jeg stoler på at bankansatte kan sjekke personlig informasjon mens andre kan skue over skulderen dems!!!

     

    I forrige jobben min hadde vi ikke en PC i nærheten av kunder engang, dette da grunnet at de ikke skulle ha noen mulighet å få tilgang til informasjon i systemene våres.

     

    Dette er absolutt noe datatilsynet burde se nærmere på, og erklære krig mot!!

  4. kjapp gjetting er at det bruker noe av det samme som skjermen på iphone, altså at den reagere på en svak strøm som går gjennom kroppen...

     

    iPhone? Dette er da ikke noe som kom med iPhone. I mange år har teknologien funnets og den brukes hyppig ved feks. proffesjonelle miksebord (lyddesign ved show og teater osv) så man ikke kan flytte reglagene opp eller ned av et uhell.. de må i kontakt med hud. Som sagt, dette er 'gammel' teknologi, nå brukt på flere smarte områder.

  5. Det er ikke akkurat ulovlig.. det er fullt lovlig å se det fra USA, men pga lovproblemer i skandinavia kan man ikke bare tilby streaming uten videre..

     

    ..Sony har samme problemet som soutparkstudios.com feks. De kan tilby streaming av sine filmer i USA via Playstation Network, men de kan ikke for brukere utenom USA.. de sliter med å få det til, men det er ikke bare bare.

  6. Hvorfor må de ha et nytt navn på produktet? IE er IE i WM, Safari er Safari på iPhone.

    Ikke vær en sånn festbrems da :thumbdown: . Jeg har vel ingen spesielt gode argumenter for hvorfor de burde velge et annet navn. Men synest jo at SmallFox var ganske genialt da ;) . Og ellers blir det jo litt mer spennende om man benytter fantasien litt og finner på et annet navn. Kanskje i tillegg lage en logo med en stor og en mindre rev? (Jeg bare demonstrerer bruk av fantasien, slik at Mozilla kan lære litt...)

     

    Det handler jo neppe om hva _nytt_ som ville vært spennende eller ikke. Selv synes jeg det er spennende at FireFox pushes mer ut i markedet så folk kan begynne å se bort ifra dritt som IE. Ville man kallt det noe nytt ville det bare oppstått forvirring, ikke pushing av den markedsvare de allerede har begynnt å bygge opp med en solid grunn.

     

    ..bare demonstrerer slik at du kan lære litt.

  7. Hei!

     

    Første gangen i dette forumet, håper jeg ikke blir spist levende! ;)

     

    Har lurt litt på å kjøpe denne mobilen til min mor til jul. Det er jo operatørlås på den. Det jeg ville likt å vite er om det går an å ta simkortet fra den gamle mobilen hennes, og sette det inn i denne nye? Hun har idag Tele2 Scratch på mobilen sin, om jeg ikke husker feil. Vil dette gå ?

     

    Vil jo helst at hun skal beholde mobilnummeret sitt, selv om hun får ny mobil..

     

    En annen ting, på den shoppesiden står det: "For Tele2 Champion ved kjøp av telefon betaler du kun månedspris i 12 måneder som bortfaller etter avtaletiden."

     

    Men ifølge telepriser er det ingen månedspris på Tele2 Champion ? De to andre Champion abonnementene, "Champion 149 kr/mnd" og "Champion 79 kr/mnd" til tele2 butikken, er ikke nevnt på telepriser..

     

    Hvor fant du den teksten du siterte: "For Tele2 Champion....."? Høres jo ut som at tellerskrittene er gratis.

     

    Grunnen til at Telepriser ikke nevner Tele2 Champion 79, respektive 148,-/måned, er at det er samme prisplan. Eneste forskjellen er månedsprisen og at det er binding på de som har månedspris. Månedsprisen er jo på en måte "nedbetaling" på en telefon.. og det er avhengig av hvilken telefon du kjøper.. blir litt for kompleks å legge til alle modeller osv og oppdatere hele tiden.

  8. Noen som vet om disse abonementene vil fungere i Sverige til lik pris? Tele2s mobilabonement har vel like pris å bruke i Sverige som i Norge.

    Ikke lik pris nei. Langt ifra:

    http://www.tele2.se/mobilt-bredband.html

     

    Hva er det du snakker om? Hva har Tele2 Sverige å gjøre med Tele2 Norges priser? Nei, svenske Tele2 tilbyr ikke lik pris i Norge og Sverige for sine kunder, Tele2 Norge derimot tilbyr lik pris i både Norge og Sverige for sine kunder. Stor forskjell.

  9. Tykkelse er noe som setter begrensninger for hvor stor bildebrikken kan være. Rekordtynn betyr nok også rekordliten bildebrikke. Siden større er bedre på dette feltet så lover det dårlig for bildekvaliteten. Men vi får se tester av hvordan det blir til slutt.

    Den er tynn, men ellers ganske stor.

    Det er fortsatt tykkelsen som setter begrensningen for størrelsen på bildebrikken.

     

    det er tykkelsen på det tynneste.. men hvis du har sett på bildene engang så ser du muligens den stygge klumpen på toppen?

  10. Kom gjennom til en talemaskin på Tele 2 (02000). Den sier at en skal gå inn på innstillinger og velge Netcom. Problemet er at NEtCom ikke finnes der, det er Telenor og 2 forskjellige Tele 2 og alt mulig annet enn Netcom. Ergo funker ikke "oppskriften" de påstår skal løse problemet. Ikke rart det er vanskelig å komme gjennom. Antar det vil bli stor kundeflukt fra Tele2 fremover..

     

    Så hvorfor ikke ringe opp og høre med en kundebehandler, som kommer etter meldingen?

     

    Et tips ellers når slikt skjer; ta ut og inn SIM-kortet så dukker nettet oftest opp i et manuellt nettsøk.

  11. Er det noen som vet hvilke krav Tele2 (Sheriff) stiller i kredittsjekken sin? Jeg er student og besto den ikke. Har ingen betalingsanmerkninger eller dårlig kundeforhold til noen. Men hvis de stiller krav til skattbar inntekt er jo det grunnen.

     

    Irriterende at jeg ikke får bytta fra OneCall.

    Høres rart ut. Hadde 20 000kr i inntekt i fjord (Altså bare frigrensa), ikke noe problem i det hele tatt.

    Har nå snakka med både Tele2 og Lindorff, og kundebehandleren hos Tele2 mente du ikke ville bestått kredittsjekken bare pga. de 20 000... Jeg hadde ingen betalingsanmerkninger, men lav inntekt (flere ganger høyere enn 20 000) - og ble avvist pga. sistnevnte.

     

    Har du vært kunde hos Tele2 før? Hun sa dette kunne bidra til grønt lys, ettersom de ser at du har greid å betale regningene tidligere, på tross av lav inntekt.

     

    Jeg ba om å få dokumentere betalte fakturaer i 1,5 år hos min nåværende leverandør, men det spilte ingen rolle - "kredittsjekken er automatisk".

     

    Hvis de ikke vil ha pengene mine, skal de få slippe!!

     

    du kan be om en manuell kredittsjekk, hvis kundebehandleren mener dette ikke er mulig er det bare å be om å få snakke med noen dalig leder eller noe isteden (får du et nei, hør eventuellt hvis kundebehandleren kan høre selv med noen leder som muligens veit litt mer.. kundebehandlere slik telefonselgere jobber oftest ikke på samme sted lenge)

  12. Personlig synes jeg at ansvaret i å passe på at operatørlåsen blir tilgjengelig uavsett ligger hos personen som selger deg telefonen hvis du kjøper en telefon privat.

     

    Er situasjonen at du har funnet en telefon og velger å beholde den fremfor å levere den inn til politiet, skal du ikke ha mage å kreve operatørlåsen fra operatøren. Er du så smålig kan du like godt finne deg alternative måter å låse opp på. I en telebutikk eventuellt eller enkelt finne oppskrift på nettet om hvordan du gjør det selv med en PC-tilkobling. Telefoner som blir mistet blir oftest anmeldt, og selv om reiseforsikring (noe du må benytte hvis du har en operatør som ikke tilbyr deg en mobil-forsikring) dekker litt av tapet så er det alltid gøy å få en melding fra politiet om at telefonen din er kommet til rette! (man registrerer IMEI nummer ved tap av telefon i en politianmeldelse

  13. 1) Er litt merkelig at de gjør det sånn. Så lenge man betaler for abonnementet taper de ingenting på det..

     

    En annen ting er at de som ikke har Netcom må vente i 10 dager før de kan ta i bruk telefonen hvis de skal portere et nummer. Kan tenke meg at det er mange som av den grunn ser det som helt uaktuelt med Netcom, inkl. meg.

     

    2) Man må fortsatt betale for abonnementet, og for å bryte det må man jo fortsatt betale bruddgebyr.

     

    3)

    Og ikke minst låser de kjøperen til Netcom ved å ikke fjerne operatørlåsen uten en kostnad på flere tusen kroner.
    De er jo fortsatt tvunget til å betale for abonnementet, hvilket i praksis høres ganske låst ut for meg.

     

    1) Så lenge du ikke lenger er operatørlåst er det bare å stappe inn et kort fra Talkmore, MTU, Tele2, Telenor, Chess, Onecall, Lebara, Ventelo eller hvilken annen operatør (med hvilket annet type abonnement) du selv ønsker (for å få de prisene som passer deg best).. og så fort du gjør det går Netcom tap av ALT du ellers ville brukt på å ringe/sende SMS/MMS osv i løpet av det året du var ment å bruke dems abonnement (siden du selvfølgelig har lyst å bruke din nye superkule mobiltelefon). Noe som utgjører alt fra 0-10 000++% (avhengig av hvor stor mye du forbruker) av hva månedsprisen er! Med andre ord; generellt for Netcom, blir dette et enormt tap!

     

    2) For lille "Per sparsom" som kanskje sparer på hvert ringeminutt han klarer er dette selvfølgelig en god nok inntektskilde for Netcom enn hvis han hadde blitt hos dem i et år og ringt med dem. Men er det snakk om "Ronny-dop-dealer" eller "Karoline sosial" som ringer døgnet rundt ville det vel lønne seg å betale seg ut med 2000,- og betale Talkmore 349,- /måneden isteden for sin månedlige faktura på 6-10 000,- i måneden med Netcom's "billige" abonnement?

     

    3) To gode bilder malt opp over, fantasien setter sine grenser, og gjett hva; vi ringer alle ulike mye, og vi bruker alle tilleggsfunksjoner som MMS, SMS og datatrafikk ulike mye. Vi er ikke deg, du er ikke meg, de er ikke oss og vi er ikke dem. Som sagt, kan du forestille deg at det finnes mennesker som gjør noe du bare "funnet opp" fra tynn luft.. så er sjangsene gode at mennesket (eller flere) av samme type som i din fantasi, også vandrer på denne jord. På likt som deg.

  14. LG lacker fortsatt på mange gode "tradisjonelle" funksjoner, slikt stoppeklokke, timer, copy/paste og andre småting. Noe man lett blir irritert over når man instinktivt skal plukke det frem til bruk i en hverdaglig situasjon.

     

    Men 8MP uten bevegelig optikk er som bufodill sier, høys usansynlig at det blir bra. Vievty tar skikkelig rævva bilder feks. som min w810i gjorde bedre med 2MP!

     

    Hvem bryr seg om mange megapixler hvis ikke man kan få med seg detaljene? Nærbilder, macro..

  15. Åh... de skal lage noe slikt som "Pianist" som har på (tør jeg si det?) iPhonen min da altså? Så flott og nyskapende...

     

    haha, og de der nye sjokoladekakene i butikken er jo helt på trynet. Er produsenten hundrevis av år tilbakestående eller hva? hæ? eller hva sier du? huh? xD......

     

    Det blir nok ikke vanskelig å slå iPhone i kvalitet

  16. – Telia sier at det ikke er noe de kan gjøre. Jeg må betale ut kontrakten, sier Ahlén

     

    Da Aftonbladet tok kontakt med Telias pressetjeneste, var responsen en helt annen.

     

    – Det er bare å komme inn og reklamere telefonen. Vi gir naturligvis kunden en ny telefon eller reparerer den gamle, avhengig av skaden, sier pressekontakt i Telia, Iréne Krohn til Aftonbladet.

     

    Hæ? Det der er et klassisk eksempel på hvor dårlig journalistikk kan bli.

     

    Han er nødt å betale ut kontrakten, men hva har det med ny telefon/reperasjon å gjøre? Det finnes jo ikke noen gyldig grunn til at han skal få bryte kontrakten bare for at den brant! En helt vanlig produksjonsfeil, dette er noe som klart og tydlig går under garantien på telefonen og har absolutt ikke noe med abonnemanget å gjøre.

     

    Utrolig synn at journalister som skal være smartere ikke er det, for det gjør bare leserne dummere og mer fordomsfulle (mot noe som ikke er en reel grunn)

×
×
  • Opprett ny...