Gå til innhold

bjakolle

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjakolle

  1. Ubuntu er ganske fint med tanke på at det meste blir satt opp for deg. Men jeg håper du tar deg litt tid til å se på de forskjellige desktopene vi har i linuxverden ;)

     

    Og du trenger ikke reinstallere for å bytte til fks kde istedenfor gnome, du installerer det bare i tillegg.

     

    Følgende burde du vel få med deg i din test:

    unity (ubuntus gnome3 "killer")

    gnome-shell (gnome3)

    kde4

    xfce

    lxde

     

    Da har du litt å henge fingrene i ;)

     

    Forsåvidt er det smart å bruke en av de store distribusjonene, da du enklere finner pakker til komersiell programvare til dette. Da gjerne ubuntu, fedora eller debian.

  2. Bra at flash endelig dør. Er lei av at en 4ghz maskin skal gå på 100% for å vise en reklame på vg eventuelt farmville.Eneste negativet er at det nok betyr at mange vil satse på silverlight som nesten er like ille. Håper virkelig webM kommer til å bli tatt som ny standard for filmsnutter og lignende.
    Jeg er enig i at flash i praksis tar alt for mye CPU, men som du er inne på, er alternativene i dag noe særlig bedre? Synes det virker som de også trekker mye CPU.AtW

     

    Tja jeg vet ikke hvordan silverlight er på windows, det funker sikkert fint. Dog er det ikke støtte for noe annet, kanskje de har en dårlig version for mac også pga eu.

     

    Jeg har lagt merke til en skremmende tendens der tv2 og tvnorge allerede har begynt med silverlight. Selv om jeg er villig til å betale for å se nettsendingene demmes, kan man ikke det. Så MÅ man faktisk laste ned en piratkopi og se innholdet i finfin divx som peeseen ikke bruke noe som helst kraft på. Dog er det et extra styr for meg, og et extra tap for dem i penger.

     

    Det er mp3 all over again...

    Dog props til nrk som faktisk serverer åpne format, OG bruker tid og penger på research på alternative formater som faktisk lar seg spille av uten å ødelegge maskina med programvare fra redmount.

  3. ...sende et file://-ønske til serveren.

     

    Det er tydelig at artikkelforfatteren ikke har den nødvendige begrepsforståelse for å kunne skrive denne typen artikler. Kan virke som om google translate er benyttet ukritisk... Slik klipp-og-lim journalistikk burde han holde seg for god til.

     

    ---

    BalleB

     

    i lolled ;) tydelig bruk av oversetting her ja.

    Norsk "presse" fTW. flaut

  4. det vil i praksis si at de vil være evil ;)

     

    Se på alle de andre appsene demmes som er kluttred opp med stygge oraclelogoer.

     

    openoffice, virtualbox og java.

    Alle er opensource til en viss grad... og nå er de nok på vei til å dø litt ut håper jeg. Med at ubuntu ikke orker å inkludere sun-java6 lengere (ser kanskje ut som de endrer seg), og har tenkt å legge ved libreoffice heller.

     

    Bra, for oracle er evil! snart blir de nok til patenttroll også.

  5. ftp program? vil nå si det er like mye en nettleser som ftp program....

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_copy

     

    to quote:

    The SCP protocol is a network protocol that supports file transfers. The SCP protocol, which runs on port 22, is based on the BSD RCP protocol which is tunneled through the Secure Shell (SSH) protocol to provide encryption and authentication. SCP might not even be considered a protocol itself, but merely a combination of RCP and SSH. The RCP protocol performs the file transfer and the SSH protocol performs authentication and encryption. SCP protects the authenticity and confidentiality of the data in transit. It hinders the ability for packet sniffers to extract usable information from the data packets.

     

    Uansett.

    FIRST ;)

  6. selv om jeg er microsoft motstander og har ikke brukt demmes opplegg på mange år...

     

    så vil jeg si dette kravet er litt drøyt. det er nå til bunn og grunn microsoft sitt produkt. De må vel få gjøre hva de vil med det..

     

    Ser ikke at man har valget på verken macosx eller linux. Der følger det også med en standard browser. kommer aldri opp noe valg om å installere en alterativ nettleser.

     

    denne kommentarboxsen bugger på ff på ljunix også. ser ikke post knappen. og det er ikke scrollable. måtte trykke tab helt til den kom automagisk fram

  7. har kjørt world of warcraft utelukkende på linux i over 1 år. aldri hatt noen problemer ;) er også kjappt som fy. nå er ikke wow så fryktelig krevende.. men det virker utmerket. oppdatinger og alt annet.

     

    spiller ikke andre spill.. så har sluttet å bruke windows i det hele tatt. faktisk synes jeg nå at windows er irriterende, og alt den skal gjøre er de jævla oppdateringene som tar 10-15 mins for noen få mb...

  8. heisann..

     

     

    min psu har fått for mye å gjøre, og skal gå til annskaffelse av en til ;)

    tenker jeg skal koble den til den andre, slik at de slår seg på samtidig.

     

    Men jeg lurer på om det finnes noen spesial psu som kun er laget for å drive hd?

    jeg trenger ikke noe pcie, prosessorstrøm og alt det der... kun sata strømkabler av type mange..

     

    Noen som vet?

×
×
  • Opprett ny...