Gå til innhold

The Lulz

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Lulz

  1. Jeg forstår hvordan du tenker, men jeg må få lov til å si meg uenig. Et simpelt fravær av noe kan ikke beskrives som en motsetning. Mørke er jo som sagt kun et fravær av lys, men et såkalt anti-lys vil være noe som kan oppheve lyset. En anti-hund vil ha egenskaper som vil være hundens rake motsettninger slik at hvis de møtes vil de utligne hverandre og bli til ren energi.

     

    motsettninger trenger da ikke oppheve hverandre...

    jo?

  2. Spora litt av i hemmelighet-tråden så jeg tenkte vi kunne ta det her.

     

    Selvom MILF står for Mother I'd Like to Fuck mener jeg at en MILF ikke nødvendigvis MÅ være en mor.

     

    Man trenger vel ikke ha barn for å være MILF? Jeg vet hva ordet betyr, men når man ser en dame på gata og sier til kompisene sine: "MILF ALERT!!!!" så vet man jo ikke om hun har unge.

     

    Jeg syns det er hot fordi de er mye eldre enn meg.

     

    Jeg mener altså at det er irrelevant om hun har unge eller ei. Hva er forskjellen? At fitta hennes muligens ser ut som et vrak? Tviler på at det er det MILF-huntere tenner på. Det er alderen og erfaring, derfor har det ikke noe å si om hun har unge eller ikke.

     

    Så du sier at mange tenker under samleiet "Oh yes, her har det blitt presset ut en liten unge?" ? Skal det liksom være turn-on?
  3. Det har nok egentlig noe med mødre å gjøre, men hvis man er som The Lulz og henger med gutta sier man kanskje "åløøø, hun er en MILF az" med en gang det kommer en kjekk jente som er eldre enn dem forbi.

    Korrekt.

     

    Jeg mener altså at det er irrelevant om hun har unge eller ei. Hva er forskjellen? At fitta hennes muligens ser ut som et vrak? Tviler på at det er det MILF-huntere tenner på. Det er alderen og erfaring, derfor har det ikke noe å si om hun har unge eller ikke.

  4. Å fy faen, nå må folk ta en chillpill her, sjansen for å bli gravid bare av at penis er inne i henne i 3 sekunder er ca 0,00001. Når hun til og med fikk mensen vil jeg redusere det til 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

    00000000000000000000000000000001.

  5. Man trenger vel ikke ha barn for å være MILF? Jeg vet hva ordet betyr, men når man ser en dame på gata og sier til kompisene sine: "MILF ALERT!!!!" så vet man jo ikke om hun har unge.

     

    Jeg syns det er hot fordi de er mye eldre enn meg.

  6. Det ville værtfall jeg. Du ville heller pult en som har blitt sett på broren din i 10 år enn en du tilfeldigvis møtte på fest som viste seg å firemeningen din, som verken foreldra dine eller onkelen dine eller tanta di aner hvem er?

     

    Oi, glemte visst:

    Makes sense..

     

    En ting jeg egentlig lurer på er hvordan man finner ut at man deler firemening. Jeg spør værtfall ikke alle jenter jeg møter om hva tip tip oldemorra dems heter. Ikke at jeg vet hva min tip tip oldemor heter heller

  7. Eh,, han skrev jo at han hadde pult firmenningen sin flere ganger jo.. Om ikke du vet hvem din firmenning er, ja så betyr ikke det at ingen andre vet det skjønner du..

    Ok, vet du hvem firemenningen din er? Er det NOEN i denne tråden som vet hvem firemeningen sin er?

    So om han pulte hun flere ganger? Han skrev også at han ville gjort det igjen, so? Hvis hun var fin hadde jeg pult min egen firmenning, sikkert tremenning også. Chill herregud

  8. La oss si at man hadde vært på fest, så hadde man sett en man likte.. men så kom det en annen en bort og sier "øy, det der er firmeningen din" det burdte være nok til at man snur seg og ser på neste person som ser fin ut.. Det er nå min mening. Det finnes nok av fisk i havet, forelska eller ei.. Man må ikke alltid agere på følelsene og gi f i omgivelsene.

    Lol, hvordan faen skulle en kompis av deg vite hvem som er firemenningen din? De fleste vet jo ikke en gang hvem tremenningene sine er en gang. Man har som oftest over 100 firemenninger.

×
×
  • Opprett ny...