Gå til innhold

stiffie

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stiffie

  1. Vanskelig å forklare problemet.

     

    Av og til med ca 1-2 dagers mellomrom så "låser" pcen seg. Går da inn prosses listen og ser at loaden på CPU ligger på ca. 70%. Men ingen prosess i listen bruker dette - den ligger ikke der. strange.

     

    Har kjørt spybot og antivirusscan uten og ha funnet noe virus. Fjernet noe småting i spybot uten at dette har noe innvirkning. Har også de nyeste sikkerhetsoppdateringene fra MS. Kjører Windows XP.

     

    Sliter veldig her. Eneste HW endringen jeg har gjort er ny PSU, men tviler sterkt på at denne skyldes dette.

     

    Tips?

  2. ser den klager på chipset vifta. Har du sjekket at denne faktisk går rundt, ikke er full av støv og slikt?

    Mulig er chipsettet skadet pga varme.

     

    Prøv å koble vekk diskene/cdromene og plugg dem tilbake en etter en.

    6935632[/snapback]

     

     

    Har byttet ut chipset vifta med en kjøleribbe, men feilen var der før jeg gjorde det.. Tar jeg ut dvdromen forsvinner tegnene.

  3. Har nettopp kjøpt meg ny pc og allerede fått et problem. Hvis jeg har 2 RAM-brikket av samme type tilkoblet, montert i PCen sammtidlig. Restarter PCen seg rett etter den har kommet inn i Windows. Kjører jeg derimot én RAM-Brikke fungerer det fint.

     

    Har prøvd flere forskjellige slotter. Fikk også denne feilmeldingen i bios når jeg byttet slotter; "Warning ; Please Install one RAM module in DIMM 2 for singel channel operation and 2 modules inn DIMM 2&4 for dual channel.

     

    Hovedkort:

    DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - hovedkort - ATX - nForce4 Ultra

    Corsair XMS minne - 1024 MB ( 2 x 512 MB ) - DIMM 184-pin - DDR

     

    Tips? Noen instillinger som må settes i BIOS Sliter virkelig her.

  4. Har funnet frem til et passelig oppsett. Men er motakelig til forbedringer. Er lenge siden jeg har vært inne på hardware-fronten, så jeg vet ikke om alt jeg har valgt er nødvendig. Tror ikke jeg skal overklokke den noe.. Skjerm, Tastatur og Mus har jeg.

     

    AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0 Ghz BOXED

    - Socket 939 Dual-Core

     

    Gigabyte K8NXP-SLI nForce4 SLI m/WLAN

     

    OCZ 2048MB Dual Channel Platinum Edition

     

    OCZ PowerStream strømforsyning 420W

     

    POV GeFORCE 6600GT 128MB PCIe Retail

     

    Seagate 300GB S-ATA NCQ 7200RPM

     

    Lian-Li PC-50 Miditower Aluminium

     

    BenQ DVD-Brenner DW1640 Sort

     

    Totaltpris: 12850kr.

  5. Ønsker tilbakemedling på dette oppsettet: http://www.komplett.no/k/shoplist.asp?mode...3F-29DBB4ED551E

    Pcen skal brukes mest til desktop, litt spilling. Det skal være lite støy på den.

    Holder det med en PSU på 300w? Noe jeg bør skifte ut. Er ikke så veldig oppdatert på hardware i det siste. Ønsker innspill her. Har skjerm, tastatur, mus fra før av.

     

    Takk til alle som gidder å svare :thumbup:

  6. Sett disken i en annen maskin, dataene burde være lesbare derfra. Tror ikke man kan installere XP uten å formatere, men skal ikke si det helt sikkert. Når dataene er reddet og XP reinstallert hadde jeg tatt en grundig systemsjekk om jeg var deg. Først disken (bad block check med f.eks scandisk), så minnet (memtest86) og andre ting.

    Jo, det er mulig å installere XP på samme maskin - bare å velge en annen katalog. Men problemet nå er at jeg ikke får tilgang til C:\Documents and Settings\BRUKER. Det er der dokumentene ligger. "Ingen tilgang" lyder medlingen.

     

    Dette er en bærbar datamaskin, så det er lit vanskelig og bare ta ut disken å sette den i en annen maskin da det IDE 2,5 HD.

     

    Takker til alle som gidder å svare :thumbup:

  7. Nå er jeg ikke helt bombesikker på årsaken, men jeg _tror_ det er fordi en/fler sektorer på systemdisken døde, og disse sektorene inneholdt uunværlig data som brukes under oppstart. Det at sektorer dør er vanlig.

     

    Uansett så er ikke årsaken så veldig viktig, men hvordan problemet skal løses.

     

    Jeg har opplevd dette to ganger gjennom min XP- og win2k-tid, og begge gangene løste jeg problemet med å ta windows repair.

     

    Dette gjøres ved at du går inn i bios og setter 1st boot device (evt. noe lignende) til CD-rom'en. Så putter du inn Windows CDen og booter fra denne. Velg installèr windows, så sjekker den diskene og finner ut at du allerede har installert XP fra før, og spør så om du vil reparere installasjonen -> trykk Ja.

    Har prøvd dette nå og etter den har kjørt reprasjonen får jeg bluescreen, med en gang Bootloaderen starter. Skal forsøke å installere Windows på nytt på den samme partisjonen.

  8. Etter jeg restartet pcen i kveld fikk jeg meget rar feilmelding. Denne feilmeldingen kommer når den er på vei inn påloggingsbildet. Svart skjerm i en liten stund,så går den i "blått" og restarter seg.

     

    Den lyder som følger;

     

    "Stop: C000021a (kristisk sytemfeil)

    Systemprosesen WindowsLogon Process avsluttet uventet med status

    0xc0000125

     

    Systemet er avsluttet"

     

    Er det noen måte å løse dette problemet på?, da jeg har viktig data på disken.

    Har prøvd det meste av funskjoner på F8-menyen ved oppstart, men uten hell.

     

    Håper at noen kan hjelpe meg, eventuelt komme med tips.

  9. du er nok nødt til å koble den trådløse routeren etter den vanlige routeren som du har i dag (regner med att den er levert & programert av nettleverandør)

    Har hatt radiolink nett (INO) selv tidligere og ruoteren fra dem var lagt opp med fast IP osv.

    Hvis du klarer å fremskaffe alle instillingene som ISP har lagt inn i den routeren du har i dag , skal du ikke se bort fra att du kan få det til men det funker like godt med router etter router (regner med att du må sette den opp med den IP du har fått for å bruke på din maskin)

     

    dette var dårlig forklart men kanskje du forsto meg

    Ja, det er som du sier. INO er blitt kjøpt opp av BKK, så det er de som leverer de tjenestene. Skal prøve det du har skrevet i postet ovenfor.

×
×
  • Opprett ny...