Gå til innhold

Bluth

Medlemmer
  • Innlegg

    706
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bluth

  1. Jeg ble anmeldt en gang for en fillesak hvor det var snakk om en iPhone jeg lånte fra ei jente på troppen min. Jeg dimma og var noe treg med å sende iPhonen tilbake i posten til henne. Dette resulterte i at hun gikk på politistasjonen uten særlig forvarsel å anmeldte meg for tyveri av iPhone.

    Utrolig unødvendig og når politiet kontaktet meg var allerede telefonen sendt i posten og saken ble avsluttet uten noe annet enn en telefon fra politiet - som igjen ikke hadde noen virking, da den som sagt alt var sendt.

     

    Redd dette kanskje vil se negativt ut, men jeg haket likevell av på at jeg har vært i kontakt med politiet også får jeg heller snakke for meg på intervjuet dersom det skulle bli et problem.

    Ikke snakk det bort slik du har gjort her i hvertfall. Legg deg heller flat, og ta en god del selvkritikk samtidig som du nevner det du har nevnt nå.

  2. Hva er det dere forsvarer egentlig? Blir dere virkelig så støtt? Skjønner at det er jeg som er trollet her, men herregud, har dere så dårlig selvbilde at dere må trakassere når noen besitter litt andre meninger enn dere? Med "dere" mener jeg såklart ikke alle, men denne tråden bærer sterkt preg av at noen er "eksperter". Jeg avsluttet denne "debatten" for noen innlegg siden, men tar nå et offisielt byebye.

     

    DD out,

    PS: jeg er beruset

    • Liker 2
  3. Tror de fleste av dere skjønte poenget selv om jeg brukte "ytterpunkter". Og debatten blir dårlig siden alle har forskjellige meninger om hvordan en perfekt kropp ser ut. Fra mitt synspunkt blir det rart å trene seg stor når man kan se ut som Beckham(mitt ideal) med mindre arbeid. Men skjønner jo at "tynn" og godt trent ikke er idealet til alle! :D

×
×
  • Opprett ny...