Gå til innhold

jarngrimr

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jarngrimr

  1. Håper ulike videoløsninger lærer av (og overgår) Spotify, som kjører på alle platformer og lager API slik at de kan integreres sømløst på ulike enheter og ulike systemer (Hulu her er et glimrende eksempel, som fungerer strålende både enkelte set top-bokser, BoXeeBox o.l. Dessverre er det jo ike tilgjengelig i Norge.)

     

    Apropos det så åpnet nettopp NRKs nye løsning for almennheten. litt mer info her.

  2. Man kan mene hva man vil om Silverlight, men så lenge det brukes av en av landets største leverandører av IPTV holder jeg fast på at det hører hjemme i en test som dette.

     

    Om poenget med innlegget ditt var å påstå at Silverlight ikke under noen omstendigheter fungerer på svakere maskinvare tar du feil. Silverlight støtter GPU-aksellerasjon, så det er ingen grunn til at det ikke skal fungere på denne maskinen. Netflix bruker for eksempel også Silverlight, og det fungerer utmerket på en rekke svakere maskiner. Det hele avhenger da av TV2s implementasjon og driverne til maskinen, og det er nettopp driverne Anandtech stiller spørsmål ved i testen jeg henviste til.

     

    TV2 sumo var bare et konkret eksempel på tjenester jeg kunne ønske ble testet. Andre aktuelle for min egen del er NRK, viaplay og comoyo (gratis tippeliga som canal digital-kunde).

  3. Dette var jo et fint startpunkt for en test, men jeg kunne ønske meg mer omfattende mediatesting slik flere etterlyser. Jeg synes det er helt OK at dere ikke vier mer enn noen linjer til avspilling av lokale videoer, for det er ikke lengere spesielt krevende nå som det meste av programvare støtter GPU-aksellerasjon.

     

    Det jeg gjerne ønsker mer informasjon om er avspilling av video fra nettet. For min egen del er jo nettopp fleksibiliteten til å streame fra ulike tjenester gjennom nettleseren nettopp grunnen til å kjøpe en PC som dette fremfor eksempelvis boxee-boksen. Utenlandske tester har tatt for seg dette, og her er jo dere i en gylden situasjon for å teste opp mot norske tjenester. Det skrives at Hulu i USA ikke vil sende en strøm med skikkelig kvalitet til denne maskinen siden CPU-bruken blir for høy, og da lurer man jo med en gang på om det samme vil skje med norske tjenster. Jeg har opplevd nettopp det med en ion-maskin og TV2-sumo....

×
×
  • Opprett ny...