Gå til innhold

Sjokolademusa

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjokolademusa

  1. Jeg vil bare ønske deg gratulerer med dagen på etterskudd. Jeg vet godt hvordan det er når noen glemmer bursdagen. Har blitt sånn det siste årene her selv,fordi når man blir eldre så er lissom ikke bursdage det samme igjen. Det er selfølgelig kjedelig at familie og nreste venner ikke husker det nr man har dagen sin. Du får bare minne folk på det før til neste år da. Slik at det slippe å bli slik igjen... :(

  2. Jenter vil ha sex like ofte som gutter. Det viser tall fra datingtjenesten Q500s medlemsdatabase.

     

    På Q500 blir alle medlemmene tilbudt å ta en psykologisk test som skal hjelpe dem med å finne en partner de passer sammen med. Flere enn 21 000 har tatt testen, og tallenes tale er klar: Blant menn vil 36,9 prosent ha sex én til to ganger i uken, mens tallet hos kveinnene er på 34,2 prosent.

     

    Ikke overrasket

     

    Dette tallet viser altså det motsatte av den vanlige forestillingen i samfunnet, om at menn har lyst på sex oftere enn kvinner.

     

    - Dette er likevel ikke overraskende tall, sier Dagfinn Sørensen, som er psykolog og spesialist i klinisk sexologi, og som har analysert tallmaterialet for Q500.

     

    - Tallet ligger tett opptil den faktiske praksisen. En seksualvaneundersøkelse som er utført av Folkehelseinstituttet i Norge viser at folk gjennomsnittlig har to samleier i uken, forteller Sørensen, som til daglig driver den private klinikken Sexologispesialisten i Tromsø i Norge.

     

    Selv om tallene fra denne undersøkelsen gjelder for vanlige folk som er medlem av en datingtjeneste på internett, er materialet så stort at de kan fortelle noe om sexønsker i befolkningen generelt.

     

    Gutta skryter på seg

     

    En vanlig effekt i undersøkelser som handler om sex, er at gutta sier de har større seksuelle behov enn de egentilg har, mens jenter sier de har mindre behov enn de egentlig har. Dette begrunnes ofte med sosiale forventninger om at menn skal være virile og utholdende, mens kvinner skal være tilbakeholdne og kyske.

     

    - I dette materialet kan vi kanskje se en motsatt effekt, sier Sørensen.

     

    - Det er mulig at kvinner her har overrapportert hvor mye sex de ønsker for å gjøre seg mer attraktive, ettersom det er en forventning om at menn ønsker sex ofte. Mennene kan ha underapportert av samme grunn - altså at de ikke vil ”skremme bort” potensielle partnere ved å ha for store seksuelle behov, sier Sørensen.

     

    Likevel konkluderer Sørensen med at tallene ikke viser noe annet enn at folk flest verken ønsker eller trenger sex mer enn 1-2 ganger i uken.

     

     

    Men for å være nøyaktig så er ikke akkuratt den en datingundersøkelsen den mest beste kilden man kunne brukt her da. Da det er bare gjennomført på folk som er på søken etter partnere. Altså andre deler av befolkningen er ikke brukt i denne undersøkelsen her. Så da blir jo ikke akkuratt denne utregningen helt nøyaktig for å bruke som en kilde,det er akkuratt som nettby og blink skulle tatt en slik undersøkelse som dette. Ville ikke brukt det som 100% fakta.

  3. Gutter tenker mye oftere på sex enn det jenter gjør. Gutter har et mye større behov for å runke vis dem ikke får seg noe. Jenter har ikke dem samme drivselen i så sterk grad. Så det er ikke pisspreik.

    Har du noe som underbygger den påstanden? Greit å ha noe å slenge i bordet med, før du spyr ut med "fakta." Den eneste forskjellen, slik jeg ser det, er at gutter er langt mer åpne om sine drifter.

     

    Ja når jenter snakker om forskjellen på seg og gutter. venninder seg imellom. Derfra har jeg det fra. Vet hva jenter snakker om bak ryggen til gutta. Det er ganske vanelig at gutter er mere sexfikserte enn jenter,sier ikke at jenter ikke kan være det. Men det er noen hakk høyere på menn i de fleste situasjoner. Slik jeg har merket meg. Sånn generelt sett!

    Det der er din subjektive mening og ikke fakta.

     

    Jeg er ganske sikker på at jeg har hørt det et annet sted utenom det. Hvor vet jeg ikke. Men tror at det har noe med at menn produserer mere av testosteron eller noe enn det kvinner gjør. Dette er noe som øker sexysten mere. Siden da kvinner produserer mindre så sier det jo at sexlysten er lavere.

     

    Shoot me if im wrong!

  4. Så nå sier du plutselig at du har sterk seksualdrift? Nå får du jammen bestemme deg jente. :)

     

    Red.: Det var forøvrig du som sa at jenter hadde lavere seksualdrift enn gutter, jeg påpekte at dette er strengt idividuelt. Så om noen skjærer noen under en kam her så må det være deg.

     

    [spøk]Det er vel ikke så greit å holde styr på hva man selv sier bestandig. Årsak konsekvens vet du, kanskje du har tenkt på sex i mellomtida. :D [/spøk]

     

     

    Ikke missforstå ordene mine du!!! Si meg når har jeg sagt til deg at jeg ikke har sexual drift i det hele tatt? Slutt å missforstå meg!! Jeg sier at jeg klarer meg fint uten,det er ikke noe problem. Men jeg selv ville nok ikke hatt problemer med å prate om se til noen om det ble et tema. Slik som nå. Jeg er ikke sexfiksert 24/7. Klarer meg fint uten sex,alt dreier seg ikke om sex i mitt liv. Men jeg er ikke den type jente som skjuler ting for andre å holder ting tilbake for å gi andre utrykk jeg er en annen en jeg er. Alle de som kjenner meg som person vet det. Men ikke i den grad at

     

    Si meg hvorfor dro du diskusjonen over på meg som person? Trodde vi satt å diskuterte satt å diskuterte saken her jeg. Før du begynnte å ta besluttning om hvordan jeg var som person når du ikke vet hvem jeg er,eller noe om meg.

  5. Eller skjuler jenter sin sexfiksering for omgivelsene? Det er jo ganske stereotypisk at gutten skal nedlegge jenter mens jentene skal være jomfruelige og helst uberørte. Tenk over det du. Jeg tror nok at du styres mer av de innlærte stereotypene enn du er klar over.

     

     

    Nei vet du jeg bryr meg svært lite om hva andre mener om meg,i den grad at jeg ville valgt å skjuler deler av megselv og la være å snakke om ting. Er ganske så åpen av meg å snakker om det meste. Snakker ut om det meste,er åpen når det kommer til sex,i alle fall til dem jeg er i forhold til.

     

    Du synes at jeg styres av innlærte sterotyper enn jeg er klar over??

    Hvordan kan du sitte å si det når du ikke engang kjenner meg som person.

     

    Jeg synes du drar alle jenter under en kam her,alle er ikke like. Jeg er på min måte,bryr meg lite om at jeg skal gi uttrykk til andre at jeg er jomfruelig osv. De jeg har har forhold til vet godt jeg ikke er det når det kommer til å ha sex,samme om jeg vet det om dem. Er skjeldent man finner en jomfru på 25 nå til dags. Men samma det.. Gidder ikke gi utrykk for at jeg er en annen person enn jeg er. Jeg har bedre ting å bedrive tiden min enn å være skuespiller ass.

  6. Dessverre så finnes de og det er akkurat det som er tema for diskusjonen. :)

     

    Ja om en gutt er sammen med ei jente som bruker sex som pressmiddel,skjønner jeg virkelig ikke hvorfor han forblir i forholdet. Om sex har så stor betydning for han,framfor at han er glad i henne osv. Om han ikke klarer å komme til buns i problemet hvorfor jenta gjør dette sammen med henne. Om situasjonen ikke blir bedre så får han vel kvitte seg med dama da.... Ser ingen annen løsning på problemet dessverre!

  7. Gutter tenker mye oftere på sex enn det jenter gjør. Gutter har et mye større behov for å runke vis dem ikke får seg noe. Jenter har ikke dem samme drivselen i så sterk grad. Så det er ikke pisspreik.

    Har du noe som underbygger den påstanden? Greit å ha noe å slenge i bordet med, før du spyr ut med "fakta." Den eneste forskjellen, slik jeg ser det, er at gutter er langt mer åpne om sine drifter.

     

    Ja når jenter snakker om forskjellen på seg og gutter. venninder seg imellom. Derfra har jeg det fra. Vet hva jenter snakker om bak ryggen til gutta. Det er ganske vanelig at gutter er mere sexfikserte enn jenter,sier ikke at jenter ikke kan være det. Men det er noen hakk høyere på menn i de fleste situasjoner. Slik jeg har merket meg. Sånn generelt sett!

  8. Du ser ikke forskjellen på at sexlivet er nede i en bølgedal pga medisinske årsaker og at kjæresten din sier at du ikke får sex om du ikke skifter dekk på bilen? Det er altså ikke sexlyst som diskuteres her, men sexnekt enten som hevn eller for å presse sin partner til å utføre en eller annen oppgave.

     

    Hvis partneren din går på medisiner så er det altså ikke sexnekt og partneren din trenger sannsynligvis all den støtte han/hun kan få - da det å føle at man ikke klarer å tilfredsstille sin partner ikke er noen særlig flott følelse.

     

    Jo jeg ser forskjell på det. Men det jeg sier er at om jenta ikke har lyst så kan henne bruke det som en excouse for å nekte han se fordi henne selv kan ha problemer av et eller annet slag. Vanskelig å si når vi bare sitter å snakker generelt. Altså ikke når vi har en spesific situasjon av personer som er nevnt om i saken. Det jeg sier er at det kan finnes mange grunner til hvorfor jenta vil nekte noen sex. Det at henne selv har lav sexlyst kan være en av grunnene. Sikkert mange andre grunner. Pga krangel og annet diverse. Men jeg selv klarer ikke forstå meg så mye på at noen vil i det hele tatt bruke sex mot et annet menneske som pressemiddel for noe. Men jeg tror da at det ligger noe mere bak.... Det er vel ingen som gjør dette for morroskyld håper jeg.

  9. Jeg er ganske så konfortabel med tanken på at jeg skal dø. Var redd for døden før,men ikke nå lengre. Jeg vet jo at det er det som venter oss alle,jeg er ganske så spirituellt menneske av meg så jeg tror sterkt på at etter døden er ikke alt slutt likevel. Tvert imot,ser faktisk fram til den. Men håper jo selvsagt å få mest mulig ut av livet mens jeg lever...

  10. Vel trenger ikke være noe riv ruskende galt med dame i den forstand. Det er mange som mister sexlysten i et forhold. kanskje ikke typen tenner henne noe mere,det kan faktisk gå begge veier... Er ikke vanelig å være fullt kjør hele tiden. Sexen kan dabbe av i perioder. Kanskje personen går på medisiner eller annet som gjør at sexlysten blir redusert. Som du sa selv så klarte du deg lenge uten sex i forsvaret. Ja jenter klarer seg fint uten sex de også.

  11. Jeg sitter ikke å sier at jenter aldri er kåte om det er det som du tror. Jeg sier bare at gutter har et større behov for det. Det er gutter som runker opptil flere ganger om dagen,selv om de har dame. For å bli tilfredstilt seksuallt og har så stor selyst. Om ei jente da begynner med sexnekt,så kan henne ikke være så kåt som det du skal ha det til. Jenter kan fint gjerne klare seg uten om de føler for det.

     

    Ei dame begynner jo ikke med sexnekt uten grunn og forholdet er kjempebra. Det må jo være en årsak som ligger bak hvorfor henne gjør det. Om hun fortsatt er sur for noe så tror jeg det er grunn for at hun holder tilbake sexen.

  12. *snipp*

    Menn har en mye sterkere sexlyst/drift - kall det hva du vil. Kvinner er somregel mere knyttet til følelsesbiten,må føle at ting er okey for å ha lyst på sex.

    *snipp*

     

    Dette er selvsagt det største skitpratet jeg noen sinne har hørt. Jenter er minst like kåte som oss menn. Hvor sterk seksualdrift man har er forresten helt individuelt. Jeg er mann og må vel innrømme at jeg tenker på sex ganske ofte, men det betyr ikke at jeg flyver rundt og har meg med hvermannsen da jeg faktisk ikke har sex med jenter jeg ikke har sterke følelser for.

     

     

    Gutter tenker mye oftere på sex enn det jenter gjør. Gutter har et mye større behov for å runke vis dem ikke får seg noe. Jenter har ikke dem samme drivselen i så sterk grad. Så det er ikke pisspreik.

  13. Ingen jenter er like. Det som din forrige likte vil kanskje ikke den nye like,kan jo også hende at henne vil ta ting roligere for at henen skal bli bedre kjendt og at henne lærer seg å kjenne deg godt. Da vil nok ting bli mere åpne mellom dere. Ikke stress så mye,det er jo ikke så lenge siden du gikk fra hun andre. Ta tiden med ro,jenter liker det slik at de føler at de ikke blir forkastet inn i noe,å senere måtte angre.. Når det har gått litt tid kan du jo prøve å prate mere med henne nye om dette,da vil du sikkert få vite hvor henne står og hva henne føler seg konfortabel med.

  14. Jeg må si en ting,jeg har aldri selv brukt pressmiddel for sex,synes det er latterlig. Men jeg tror jeg vet hvorfor dem gjør det. Jeg tror at det er nok en årsak til at noen gjør det,feks en krangel eller lignenede. Ikke alle jenter er så flinke til å glemme ting,derav mister dem lysten på sex om det er en krangel som ikke er ryddet opp i. Menn har en mye sterkere sexlyst/drift - kall det hva du vil. Kvinner er somregel mere knyttet til følelsesbiten,må føle at ting er okey for å ha lyst på sex. Om det har vært en gedigen krangel så det siste man har lyst på en en hefting omgang med sex.. Tror ikke at noen tar sexnekt kun for å være ekkel. Men sikkert fordi dem er såret på en eller annen måte,å føler at de da har kontroll og holder dere gutter tilbake på en måte.

  15. den jenta som tråden startet med, hadde tross alt lagt seg i senga til denne gutte, hun har da tyedelig vært både naken og klar, for hvorfor i all verder skulle hun absolutt ligge der da trådstarter ba henne gå? hun hadde helt tydelig et valg. og tatt i betrakning deres måte å starte sexen på ellers, noe hun tydelig ikke hadde noe å klage over, blir dette bare tull. hvis hun skal kunne anmelde han for voldtekt, så syns jeg absolutt han skal kunne anmelde henne for å krenket hans private seng. for hun var tydelig ikke bevistløs nok til ikke å vite hva hun ville. det blir litt for lettvint å skylde på alkoholen til enhver tid. jeg synes ut fra det trådstarter opplyste, at jenta skulle ha vært i full stand til å si at dette vil jeg ikke, eller rett og slett kommet seg vekk fra den senga hun så villig la seg i!

     

    Om du kanskje hadde lest gjennom det trådstarter srev så hadde du kanskje fått med deg at det stod ingen steder om at jenten var naken. Derfor jeg reagerte på det siden det da har betydd at gutten har trugget seg gjennom klærene til jenta. Jeg vet ikke hvordan du er men selv om jeg kan ligge å sove i en seng med klær på hos en jeg kjenner/hatt forhold med tidligere,betyr ikke det at jeg vil ha sex med han fordi. Det er det som er så sabla bedritent med dagens miljø er at folk tror at de kan gjøre hva de vil med andre mennesker uten at det vil få konsekvenser..

     

    Det står også at de tidligere har hatt et forhold,derav et sexuelt forhold i etterkant. De er da venner og det at henne ligger i senga hans selv om de har gjordt det slutt når de begge bor på samme internat,da det hele begynnte med en samtale til henne ble trøtt å la seg ned - ser ikke jeg på som en invitasjon til sex fra hennes side.

     

    Voldteksparagrafen anseer også det å ha sex med " bevistløse, sovende, eller overstadigberuset personer" også som voldtekt...

     

    Jeg ville nok ikke brukt ordet voldtekt,men heller overgrep i denne situasjonen dette her dreier seg om. Uansett synes jeg at det er personen som blir utsatt for som har rett til å mene om hun vil ha sex eller ikke. Alle har rett til å bestemme over sin egen kropp,å betemme om noen skal gjøre noe med dem sexuelt eller ikke.

    Mere har ikke jeg å si om den saken.......

  16. Hva med å vaske seg før noen skal ha oralsex? Slik at man er hygenisk renslig for den andre parten. Ganske sikker på at om pikken/musa smaker tiss,så vil nok den andre parten ikke utføre noen aktiviteter med kjønnsorgan og munn samtidig om det smaker vondt. Bare et tips,skader ikke å være ren der nede!!!

  17. Såklart er det et overgrep hvis man har sex med noen som sover, akkurat det vil jo være straffbart. Dog, slik jeg tolker det så våkent hun eller var våken mens han «holdt på» og lot som hun sov. Samtidig trodde han at hun var mer eller mindre våken. Jeg ser ikke helt hvordan det skal være et overgrep. Det er ikke akkurat slik at det påfører noen skrekkelig, varige traumer selv om det sikkert kan være ekkelt nok. Poenget her er jo litt hva som et tilsiktet og ikke, og ikke minst, er man våken/bevist så forutsetter det litt at man faktisk ytrer motstand for at det skal være særlig straffbart.

     

    Altså, ikke har han tvunget henne til noe, ikke har han ytret vold og ikke har han dopet henne ned. Videre har hun i utgangspunktet sannsynligvis ikke vært ved full bevisthet, men hun har jo sagt at hun våknet. Når du våkner er man bevist, og når man heller ikke da har sagt noe så har man jo stiltiende godtatt det som skjer. Hadde det vært meg og jeg ikke hadde likt det som skjer hadde jeg vel bråvåknet og sagt i klare ordlag hva jeg mente om det. Det har tydligvis ikke skjedd her. Uannsett, det er ikke bare å si at det er et overgrep fordi man ikke ville. Hun var jo bevist, og hvis hun da ikke sier noe eller gjør noe så har hun da heller aldri motsatt seg handlingen. Hvordan skal man da vite at hun ikke vil?

     

    Men det som han gutten i utgangspnktet var veldig klar over i denne saken her var at jenta var beruset. Det sier jo bare at det er lettere å utnytte seg tilgang til sex. Det kan også bety at han fullt var klar over at jenten holdt på å sovne og da benyttet seg av situasjonen. Men kan godt hende at jenta våknet under akten mens han holdt på,å ble så skjokkert over hva han gjorde at henne valgte å holde stille. Hvorfor henne ikke sa noe på det skjønner jeg ikke helt.

     

    Det som jeg står fast ved er at så lenge henne sov da han satte i gang,uten hennes samtykke er det et valg han selv tok. Derav de konsekvensene må han takle med. Å se det fra hans syn av saken er kanskje ikke så lett å forstå da jeg selv ikke kunne gjordt noe av det han gjorde i handlinger den kvelden,men jeg kan forstå at han er frustrert over at han får slike beskyldninger i annsiktet. Men det er viktig å respektere andre ha en rett over sin kropp,å gjøre ting som dette mot andre uten tillatelse er virkelig ikke akseptert på noen måte. Så til fremtidige handlinger,ALDRI ha sex med en jente som sover. Det kan føre til store konsekvenser.

     

    Man kan aldri vite hva slags ettervirkninger det kan bli for jenta men det er kan forekomme noen. Feks redd for å sove siden av en gutt,i frykt for at noen skal ha sex med henne når henne sover. Vanskelig å stole på noen av motsatte kjønn. Siden henne tydeligvis stolte på xen sin og ved dette kanskje mistet tillitt. Man vet aldri ,folk har forskjellige ettervirkninger. Kan jo hende henne tar dette ganske så tung,fordi det kan ha vært svik fra hennes på at henne ble utnyttet sexuellt i en sovende tilstand. Svaret får vi nok ikke vite,men likevel er det viktig å respektere andre. Hendelser kan sette større spor i andre enn man kanskje tror.

  18. Vel si det var meg som var xen hans å jeg våknet opp dagen etterpå å kjendt at noen hadde vært inni meg,hadde jeg blitt ganske så pisst. Fordi jeg selv ikke hadde gitt utrykk for at jeg ville ha sex. Dermed noen gjorde dette mens jeg sov. HALLO!!! hør hvor absurd dette er.. Ha sex med en jente som sover.... OVERGREP!! ikke kom her å si noe annet. Jenta samtykket til dette aldri. Man er ganske så patetisk for å gjøre dette mot noen som sover. Uansett hvordan der vrir og vender på det så har ikke xen hans sagt ja tiil å ha sex,da synes jeg ikke det er så veldig smart å sitte her å forsvare dette. Da dette ikke er normale forhold,tror at alle har rett til å bestemme over sin kropp,men i dette tilfelle var det noen som trengte seg inn i en annen uten om lov. Vis dette er ganske normalt for dere gutter så synes jeg virkelig at dette begynner å bli en farlig debatt. Sitte å diskutere med folk som synes det er greit å ha sex med noen som ikke vil det.

     

    Ernie: Ja det har skjedd overgrep på gutter også,det er jeg fullt klar over. Men når du teller antall ganger med overgrep på jenter så kan man ikke si at kvinner er de som stør høyest på statistikken over overgrep på menn. Kvinner blir ofte utsatt for tortur og holdt i fange. Om du har lest nyheten siste året så har det vært nevnt titalls episoder der kvinner har blitt utsatt for dette,ikke en eneste sak på en mann har blitt det siste året. Jeg sier ikke at det ikke er ille når det skjer mennn også. Men i hovedsak - har man ikke samtykket til å ha sex med andre parten så er det et lovbrudd å påtrenge se med noen som ikke ønsker det....

  19. Jeg sa det bare mitt syn på saken. Det som dere har så vanskelig å forstå gutter,er at gutter og jenter har veldig forskjellig syn på denne saken uansett hvordan dere legger den fram. Jeg tror gutter hadde bare blitt enda mere opphisset av å bli fuklet med der nede om noen gjorde det mot demmes vilje. Men jenter derimot missliker sterkt at noen gjør dette mot kroppen vår om vi ikke har samtykket til det. Å trenge seg inn i noen som sover er et type overgrep. Uansett hvordan dere gutter vrir og vrenger på det. Hørte ikke noen sted at jenta sa det var okei på forhånd... GJORDE VI VEL?????

×
×
  • Opprett ny...