Gå til innhold

Mjauritz01

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mjauritz01

  1. Er det EN anmelder jeg alltid har tatt seriøst, og som i min mening lyser av integritet, så er det Furevik. Han skriver godt, forklarer godt, og jeg tror på at han ble skuffet av dette.

     

    Har selv på følelsen av at jeg vil være enig når jeg får prøvd spillet selv.

     

    De store styrkene til Uncharted (i tillegg til klatring, utforskning og gåtløsning , var personene og de sterke rollene du utgjorde.

     

    Etter denne anmeldelsen er jeg seriøst usikker på om jeg skal ha dette. Fordi jeg skjønner hva Furevik mener.

     

    Da vil jeg anbefale at du vokser et par baller, kjøper spillet og gjør opp din egen mening om det. Trodde folk visste bedre enn å gjøre opp en mening basert på 1 anmeldelse. Særlig når den ene anmeldelsen også så til de grader utmerker seg som mer negativ enn alle andre. Hvis det er personene og de sterke rollene du er interesert i så tror jeg ikke du blir skuffet siden dette har blitt hyllet av så godt som samtlige anmeldelser. Spesielt på dette området tror jeg Gamer har bommet stygt.

     

    Hvis du ikke syntes det var så bra så kan du heller fortsette å slave etter herr Furevik, og hvis du likte det så har du lært at man ikke skal ta alt man leser her på gamer som god fisk.

  2.  

    Nå har jo ikke VG noen bra anmeldelser i det hele tatt. Der består de av 10 linjer hvor historien i spillet blir beskrevet, 2 med hva / om det er noe nytt i gameplay, og 1 liten ussel setning om spillet er bra eller ikke. Gamer har det som kalles anmeldelser.

     

    Det kommer jo ann på om man er ute etter en anmeldelse eller en roman. Gamer folka er nok dyktig til å skrive men det hjelper lite når innholdet ikke stemmer overens med spillet.

  3. Det er ingenting som heter "en riktig anmeldelse". Hele hensikten med formatet er å drive forbrukerveiledning

     

    Her er det du både forstår og misforstår alt. Hele hensikten med anmeldelser er å gi forbrukerveiledning. Gamer på sin side driver ikke med forbrukerveiledning. Det virker som om de/dere tror anmeldelser er en slags kunstform hvor det å gå mot strømmen skal belønnes. Personlig har jeg funnet det umulig å i det hele tatt ta med anmeldelser fra gamer i beregningene enten de er positive eller negative fordi det er rene lottospillet om de faktisk treffer med anmeldelsen.

     

    På den annen side vil jeg si at for eksempel VG har forstått sin oppgave som forbrukerveiledende. Selv om jeg ikke alltid er enig med deres anmeldelser så er karakterene deres så godt som aldri urimelig i forhold til hva spillet fortjener. Slik er det ikke på Gamer. Her får spill ofte både urimelig dårlig og urimelig god kritikk, at dette ofte har sammenheng med PS3 og 360 eksklusive spill kan selvsagt sees på som en tilfeldighet, men det gir ihvertfall ikke noe pent inntrykk av siden og den nøytraliteten som dere er ment å ha.

     

    Men heldigvis for dere har dere en lojal menighet som stiller opp og forsvarer dere uansett hva dere måtte finne på, og som lett putter paranoid stempelet på alle som hever øyenbrynene et lite hakk for at dere for andre gang i år har gitt den laveste karakteren på et PS3 eksklusivt spill av alle spillnettsidene i hele verden. Gratulerer, det er virkelig en bragd med tanke på hvor mange spillnettsteder det finnes der ute.

     

    Nei men for all del, kanskje er det gamer som har rett denne gangen og alle de andre tar feil. Det vil isåfall være første gangen.

  4. Tipper den oppdaterte versjonen MGS4: Substitution kommer samtidig på PS3 og X360 neste år.

     

    Det tviler jeg sterkt på. De måtte tross alt kutte vekk ting for å få plass til spillet på en to lags blu-ray plate. For å få MGS4 til å få plass på et rimelig antall dvd plater så må ting kuttes enda mer, ikke legges til. Så jeg tviler på at det kommer noe substitution eller subsistence eller hva enn de kaller det til xbox 360.

     

    Det er også mye annet som må endres på til en eventuell xbox versjon. Det er mye playstation reklame inni der og vitser om å måtte bytte disc som må fjernes. Og så går jo snake rundt med en ipod som vil være litt ironisk hvis den dukker opp på microsoft sin konsoll. Kanskje de krever at den byttes med en zune.

     

    Jeg tør ihvertfall vedde på at hvis spillet kommer ut på xbox en eller annen gang så vil ps3 versjonen fortsatt være den ultimate versjonen av spillet siden det tross alt er bygget opp fra grunnen til å utnytte ps3 sine sterke sider. Det kan ta lang tid å få til en god port til 360 og sannsynligvis vil ting kuttes.

×
×
  • Opprett ny...