Gå til innhold

Soax

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soax

  1. Hei! Takk på forhånd.

    Har hatt PCen min i 3-4 år nå.

    Windows 7 64 bit professional

    MSI GTX 970

    Maximus iv gene-z

    Intel i5-2500 3.3Ghz

    16GB ram

     

     

    Problemet er at når jeg starter PCen så kommer det opp "CPU fan error", kan høre at viften ikke er i gang. Den starter etter et par forsøk. 

    Kan også hende at jeg får opp "Grub error 17" og må restarte. Når jeg endelig kommer inn i windows virker alt fint osv. Når jeg åpner steam/chrome/osv så skjer det jevnlig at hele windows fryser seg helt i noen minutter eller til jeg må restarte pcen. CTRL+ALT+DEL funker ikke. 
    Ytelsen på CPU ligger normalt på 10-15% og ram på 2-3 GB.

     

    Har formatert et par ganger, sjekket pcen for virus og sett etter løse deler.

    Noen tips eller anelse om hva som kan foresake dette?

  2. Alså.. jeg har ikke noe problem å få kontakt med maskinvaren jeg kobler til en tilfeldig PC, det som er irriterende er eks hos dama at de har mobilt internett som er på usb. Innloggings feltet vil ikke komme opp automatisk, dette hadde ikke vert et problem hvis de fantes ikon til det som gjorde de lettere, men hvis jeg plugger den inn i en anna usb.. kanskje der de pleier å plugge den inn så kommer den ASAP opp.. akkurat som pcen skulle hatt en minne om akkurat denne usben hører til her o.0

     

    vil bare ha en forklaring :)

  3. Hei !

     

    Jeg har vel egentlig et spørsmål og ikke et problem...

    Jeg har opplevd en del i det siste at når jeg har plugget inn Eks.. min eksterne CD-brenner så dukker ikke menyen for alternativer om å brenne ut ny cd eller lage andre typer cd. Dette er fordi pcen ikke klare å finne maskinvaren skikkelig, MEN! hvis jeg plugger CD-brenneren inn i samme usb som jeg alltid har gjort så kommer den ASAP..

     

    Kan noen forklare meg dette ?

     

    Er litt frustrerende iblant når jeg skal hjelpe folk at jeg må teste alle USB inngangene fordi maskinvaren ikke dukker skikkelig opp.. og jeg vet jo ikke hvor de vanligvis plugger den inn er o.0

     

    Mvh Tommy !

  4. hei !

    Jeg har en forsterker som jeg har koblet opp til min stasjonære PC og et headset. jeg har koblet begge inn i en sånn 2 til 1 jack adapter, men skulle gjern splittet lyden sånn kun VLC og spotify kom på forsterkeren og BF3 på headset. Er dette mulig med kun data innstillinger ? eller må jeg kjøpe sånn splitter som veksler mellom ?

     

    takk på forhånd ! :)

  5. Hei !

    Jeg har et trådløst nettverk som hopper av og på.. det hender at det varer 1-2 dager og så skrur det seg av, men det merkelige er at ruteren vises enda på signal. Det er for svakt til å kobles til og får bare melding om at det har skjedd en feil når jeg prøver å koble til..

     

    mens det trådløse nettverket er nede så fungerer det fint å bruke kabel rett fra internett skapet og den trådløse ruteren..

    har vert inni ruteren og omprogramert den til fabrikkant instillinger flere ganger og restartet den utallige ganger.

     

    Er det noen som har en idè om hva det kan være ?

    har kjøpt en ny ruter, denne er ganske så ny .,.

     

    D-Link DIR-652

  6. God dagen !

     

    Jeg tenkte å sette inn en gammel harddisk i går kveld. men siden det var en gammel harddisk så måtte jeg koble den sammen med CD-rom og hovedkortet med sånn stor brei ting med mange pinner ( har ikke peiling på hva den heter).

     

    Det som skjedde da var at når jeg skrudde på pcen så tok det bare 10sek ca før pcen "dør" og så starter opp igjen. Det kommer ikke noe bilde opp.. alt er svart og så "dør" den og starte igjen. Dette kan vare veldig lenge... hvis jeg lar den forsette for lenge så kommer det en skummel viftelyd, men vet ikke om det er farlig eller ikke.

     

    Jeg har hatt dette problemet før og da har jeg bare fått bedskjed at det er skjermkortet som er løst og da har jeg bare koblet alt ut og så inn igjen, men fungerte ikke denne gangen..

     

    dette er veldig frustrerende...

     

    er det noen som vet eller kanskje har noen tips til å fikse dette?

×
×
  • Opprett ny...