Gå til innhold

builder-nerd

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av builder-nerd

  1. Jeg har hørt mye om at det ikke lønner seg på et 32bits OS...

    Mange som sier at 4gb bare vil yte rundt 3.5gb og at de 500mb som har blitt borte tas fra skjermkortet eller no? :hmm:

     

    Men ettersom at RAMen øker med 1.5 gb til kun 300 kr, så vil du holde deg noenlunde innenfor budsjett pluss at det vil hjelpe til med økende hastighet og ytelse på PC-en!

    Gå for Corsair TWIN2X 4gb! ;D

  2. Kan mest om utstyr som musematte, mus etc.

     

    Det er nesten like lite vits i å kjøpe en QcK XXL som det er å pule en bamse i rompa! XXL er så stor at du mest sannsynlig ikke har plass til den på skrivebordet! Gå heller for en mindre Qck, eller så anbefaler jeg Qpad|CT 4mm. Og G5 musa er heller ingenting å satse på, ettersom scrollen fort blir ødelagt! Som mus vil jeg anbefale Razer DeathAdder! Spesial lagd for høyrehendte og nominert og vinner av en god del priser. Og G15 er eller ikke noe godt valg! Side knappene er veldig forstyrrende til gaming! Hvis du skal holde inne en knapp som TAB, esc, shift osv. så er det ofte man kommer helt bort til "G" knappene!

    og kanskje bytte ut skjermkortet med et XFX GeForce 8800GTX! Og lydkort er vanligvis ikke så viktig. Jeg tipper det du allerede har på PC-en din er mer enn bra nok. (hvis du har en pc xD).

     

    Men ellers ser det bra ut, har hørt mye positivt om kabinnettet, Antec Nine Hundred.

    Jeg har også det samme annlegge som du har lagt inn, men hva er egentlig vitsen? Sats heller på et headsett! SteelSeries Siberia er premium!

     

    Håper jeg hjalp litt til ;]

×
×
  • Opprett ny...