Gå til innhold

Satchrat

Medlemmer
  • Innlegg

    233
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Satchrat

  1. Ganske utrolig at et spillselskap kan selge en "pip boy" i plast og få tusenvis av fans til å punge ut over 1000 kroner for den.

     

    Ikke bare kjøper jeg den, men kjøper også en plast bombe med de gamle spillene i  :)  Det jeg synes er utrolig er at folk gidder å bry seg om hva andre bruker pengene sine på. Regner med de som ikke vil ha den ikke kjøper den  :tease:

    • Liker 4
  2. Synd hvis den er eksklusiv til Gamestop. Ser Coolshop har den, men ikke mulig å bestille enda. Satser på at norske nettbutikker får den etter hvert.

     

    Fallout 4 ‘Is Essentially Done,’ Says Bethesda’s Pete Hines

     

    God tid til finpussing da.

     

    Ja,har sittet å oppdatert coolshop sine sider de siste dagene men bare måtte ha den så da turte jeg ikke drøye den lengre :p

    Gamezone påstod at de skulle få den inn, men det gjorde de med Pipboy edition også. Da jeg spurte de på mail så var de allerede utsolgt(jeg så de aldri på nettsiden deres) og siden Anthology var i et så begrenset opplag som de påstår (bethesda) så gidda jeg ikke vente på de heller for noe som kansje skjer. 

  3.  

    Yeah! Da fikk jeg fikset meg en pre order på Fallout Anthology også... Bethesda slår fra seg på bank kontoen min  :rofl:

    Hvor har den dukket opp hen?

     

    Måtte trappe opp personlig på Gamestop. 

     

    Stod på nettsia til gamestop at den var eksklusiv hos dem så da tok jeg ikke noen sjangser. Satt meg i bilen ved lunsj å fiksa biffen

  4. WTGF er badass, men loljin ødelegger mer og mer for seg selv. Klarer heller ikke helt av måten de har bygget opp research tree der. unlocke ting jeg ikke har noe interesse i å kjøre for å komme meg videre(andre linjer). Har alt for mange timer wt bak meg, men blir nok ikke flere før de forandrer litt på oppsettet sitt. Forøvrig kule game modes og det ser nyyyydelig ut :)

     

    AW gleder jeg meg til å teste! lastet ned og sitter egentlig bare å vente på at klokka skal bli 20.00 å ungene er i seng  :ph34r:  Har håp for AW. 

     

    Edit: the other tank game  Hehe! nice one

    • Liker 1
  5. alle disse er så langt sjekket. Amazon ville ikke sende til norge (de som var under tollgrensa)og ebay folket svarer ikke når jeg hører etter priser på frakt... Blir vel som jeg sender en mail til Bileksperten ja.

     

    Close but no cigar. Men du har fortjent deg en liten bonus Mr. Zetheus. Bare send meg ingame navn på en av dine toons.

  6. -Snip-

     

     

    Må nok si meg litt uenig. De fleste MMO jeg har vært med på starten av (ikke så mange men uansett) har hatt folk som har startet tidligere. riktignok ikke så tidlig, men det ble jo kun nettopp klart at de slipper en wipe. Dette var frontiers holdning fra start, at de skulle ta en wipe hvis det ble nødvendig. alle har hatt mulighet til å kjøpe spillet og deltatt på alpha/beta testingen. Og det har streng tatt veldig lite å si, dette er ikke et mmo med endgame. Skaper litt mangfold også, ikke en syk mengde med sidewinders. Jeg er glad jeg slipper å starte på nytt og at Frontier klarer å knekke sploiterne på case by case basis med tanke på framtiden.

  7. Spørsmål folkens.

     

    etter gårdagens patch så virket mine missiles litt funky. Lock knappen virker ikke lengre, den "auto locker" til tider å da kan jeg fyre av en missile. Men ikke utføre manuell lock... noen som har en ide?

     

    Edit: Repair dl fikset biffen :)

     

    Forøvrig så bruker jeg hotas selv uten noe problemer egentlig, tok litt tid å bli kjent med det så funker det bra. Men kunne godt vært litt mindre sensitivitet. Har prøvd et par google søk for å finne hvor jeg endrer det uten lykke så hvis noen har en link til det så hadde det vært epic :)

×
×
  • Opprett ny...