Gå til innhold

TottoT

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TottoT

  1. Kan man synce kontaktene i outlook med denne?

    Bruk fantasien litt: http://tinyurl.com/393goek

     

    Ja huff, tenk å våge og spørre om hvordan telefonen faktisk fungerer, her holder vi oss kun til postombærersker og abonnementspriser...

    Så hyggelig å se sunn norsk ungdom som ikke gidder å klikke på en link før han kommer med sin forutinntatte oppfatning. Istedet for å gi svaret i klartekst så ga jeg billywilli et tips om et fantastisk verktøy han kan bruke neste gang han lurer på noe. "Gi en mann en fisk vs. lær han å fiske", men det var kanskje veldig slemt av meg...?

     

    Helt enig. Alle spørsmål som har med hvordan telefonen fungerer er noe ordentlig tull! Det har man Google til!

     

    Nei, det som er interessant er hvilken butikk som har fått den i hvilken farge, når den kan kjøpes med det og det abonnementet, hvor lang tid de forskjellige postkontorene bruker på å sende den osv. Gjerne side opp og side ned med innlegg som "håper jeg får telefonen på onsdag" er det vi vil lese her på Amobil!

    • Liker 1
  2. Dagens IT mener iphone 4 har det beste kameraet men N8 holder stand.

     

    Veit at bilde kvalitet kan tildels være subjektivt men det må jo være grenser.

     

    Iphone fan som har røyka sokka sine. Han fikk ganske mye negative kommentarer i kommentarfeltet der.

     

    Kan ikke helt se at kameraet på Nokia N8 er så mye bedre enn iPhone4. iPhone får alltid mye pepper, men ærlig talt.

    http://www.mobile-review.com/review/nokia-n8-camera-en.shtml

  3. Kommer man virkelig ikke på wlan engang med denne telefonen? Hmmm, jeg husker med grøss og gru mine 3 uker med N97.

     

    Noen som har prøvd synkronisering mot Outlook? Funker dette bra? Lett å synke mot PC via BT? Håper dere som allerede har fått mobilen kan komme med mest mulig info.

     

    Jeg har inne en bestilling på Komplett (mobilen skulle egentlig blitt sendt idag men ble ikke det allikevel), og vurderer å avbestille og heller vente på HTC HD3.

  4. Seriøst folkens, er det virkelig noen av dere som legger vekt på HDMI på N8? Ligger inne med en bestilling selv, men HDMI kommer jeg trolig aldri til å bruke. Film ser jeg på kino eller på bluray på hjemmekinoen. Og hvem går rundt med HDMI-kabel i lomma? Personlig synes jeg HDMI-utgangen er noe forbaska tull som trolig mindre enn 0,0001% av N8-eiere kommer til å få bruk for.

     

    Jeg begynner å bli bekymret for den lange ventetiden. Jeg hadde Nokia N97 tidligere og gud bedre meg så mange problemer det var med den mobilen. Det endte med at jeg kansellerte kjøpet. Sitter nå med en følelse at de sliter med mange bugs i Symbian^3. Det at alle andre mobilprodusenter går ut og sier at de ikke vil satse på dette OS'et lover ikke bra.

     

    Inntil videre sitter jeg inne med en bestilling på denne mobilen. Jeg tror kameraet på den er knall, og jeg har alltid likt Nokia sine synkroniseringsmuligheter med Outlook. Har hatt mange Nokiatelefoner opp gjennom årene, men N97 var en gedigen skuffelse. Blir jeg like skuffet over N8 kommer jeg trolig aldri til å vurdere Nokia igjen. Jeg setter frist til 31. oktober.

  5. Jeg tror Nokia tar seg god tid denne gangen for å unngå en ny problemtelefon ala Nokia N97. Jeg hadde denne og det var bare tull med den. Leverte dritten tilbake på angrefrist.

     

    Håper jeg tar feil men jeg tror Nokia er utkonkurrert når det gjelder avanserte mobiler. Jeg tviler på om Symbian^3 kan hamle opp med verken Android eller iOS. Uansett, det får man snart svar på.

  6. Nå, hva synes du etter et halvt år? Ikke stort i det hele tatt, ikke sant?

     

    Husker selv da jeg gikk fra 32" billedrør til 42" flatskjerm for noen år siden. 42-tommeren virket enorm. Men det gikk fort over. I dag synes jeg 50" (som jeg har) er MINIMUM på 3 meters avstand, spesielt når jeg spiller av bluray-filmer. Kunne godt hatt en 60-tommer på denne avstanden.

  7. Nå trenger jeg litt hjelp her.. Jeg kjører dualboot med Ubuntu og Win 7 også får jeg ikke aktivert bluetooth.

    Jeg husker ikke, men den var sikkert deaktivert når jeg slettet Vista. Jeg har aktivert den både i BIOS og med knappen på h.side. Noen andre tips? Er ikke spesielt gira på å reinstallere Vista kun for å få bluetooth til å virke, men er det eneste alt. så må jeg bare gjøre det.

     

    Har du prøvd å kjøre denne fixen for dette problemet? Står klart og tydelig i førsteposten i denne tråden.

     

     

    Nyskjerrig som jeg er åpnet jeg pc'en for å sjekke om det var noe feil med tilkoblingen, og det var det på en måte.. Dell har glemt å montere kortet... blir nok en tlf til Dell i morgen..

     

    Hvilket deksel var det du skrudde av for å sjekke dette? Dekslet til mini-pci kortene? Under dette dekslet er det montert et WAN kort, og så er det en ledig plass til f.eks et WWAN kort(mobilt bredbånd). Men det har ingenting med blåtann å gjøre, tviler sterkt på om Dell har glemt å montere kortet.

     

    Hvorfor tviler du på det? Jobber du hos DELL kanskje? På min M1330 var ikke engang DVD-brenneren skrudd fast da jeg fikk PC'en, og flere ting falt av maskinen etter kort tid.

    M1330 er elendig skrudd sammen og jeg anbefaler alle å styre unna Dell. Så dårlig kvalitet på en PC har jeg aldri opplevd før.

  8. Ja, med sommervarmen så har varmeproblemene nok en gang oppstått i min 1,5 år gamle M1330. Hovedkortet er byttet ut 2 ganger allerede. Det som skjer nå er at viftene som vanlig går for fullt, men at PC'en likevel er glovarm og at programmene går i stå etter kort tid. Da må PC'en ha pause på 15-20 min slik at den lar seg bruke noen minutter før den igjen går i stå.

     

    Gudbedre så mye tull jeg har hatt med denne PC'en. Den har vært mitt dårligste PC-kjøp noen sinne, og det sier ikke lite.

     

    Men, hva gjør jeg nå bortsett fra å vente på vinteren? Egentlig har jeg mest lyst til å pælme hele dritten. Bruker AVG gratisversjonen, kan det være noe å hente på å bytte til et mindre ressurskrevende virusprogram? PC'en går i stå bare jeg surfer noen minutter på nettet, og selv om viftene går bananas fra første sekund.

  9. Jeg hadde tidligere en 46W4500 og var såvidt plaget med clouding. Nå skal det nevnes at jeg er ekstremt kresen og at ved mange av skrekkeksemplene man ser rundt omkring er TV'en oftest stilt inn slik at clouding provoseres frem (baklys på max, totalt mørkt rom osv.). Jeg kjenner f.eks. folk med Samsung LCD-TV'er med betydelig clouding (og andre feil) uten at eieren i det hele tatt legger merke til problemet. For å se clouding på min TV måtte rommet være helt mørkt, baklys måtte skrus opp og filmen måtte ha store mørke partier evt. 1:2,35-format med sorte sørgerender oppe og nede. Mitt inntrykk er at det var de første partiene av TV'en som slet mest med problemet, i tillegg til at TV'en, pga. den gjorde det meget bra i tester, ofte hadde mange "kresne" eiere.

     

    Bortsett fra det så var jeg veldig fornøyd med TV'en, fine, naturlige farger og skarpt bilde, bra sortnivå til LCD å være. Til PC-bruk og PS3 var den suveren.

     

    Når alt dette er sagt så ville jeg nok heller kjøpt en Pioneer plasma-skjerm om du har råd til det. 50-tommeren går for litt over 20.000 enkelte steder ser jeg, og det er den verdt skal jeg love deg. Men MÅ du ha LCD er Sony W4500-serien et godt valg.

  10. Når det gjelder clouding og LCD så er dette ikke bare noe som gjelder Sony, men mange andre produsenter som Samsung. Jeg leverte min Sony KDL-46W4500 pga dette problemet (bortsett fra dette var det en strålende skjerm) og kjøpte en Pioneer plasmaskjerm i stedet. Jeg er ekstremt kresen.

     

    MEN. I ettertid har jeg sett dette problemet på mange andre flatskjermer, og det virker som om noen reagerer mer på problemet enn andre. Saken er at som oftest skal man ha en temmelig mørk stue for å plages av problemet. I mange av skrekk-eksempelbildene man ser på ulike fora (også kanskje det som er gjengitt her lenger oppe i tråden) er det ingen belysning i rommet, baklyset satt på max før bilde tas, i tillegg til at det ikke er noe signal til TV'en (altså helt sort bilde). Da provoserer man frem clouding. Jeg har faktisk sett clouding på Samsung-modeller hvor eieren ikke engang ser ut til å være klar over problemet. Jeg prøver ikke å forvare Sony her, men tror at selskapet likevel har mange kresne tilhengere.

  11. Med en så bra TV (jeg har den selv) så kjøper du en skikkelig receiver med flere HDMI-innganger. Jeg kan evt. sjekke det opp når jeg kommer hjem, men jeg er nesten 100% sikker på at lydsignalet blir behandlet på et vis pga. HDMI er elektrisk mens optisk naturligvis er optisk.

     

    Som sagt, dette er en så bra TV at du bør supplere med et skikkelig høyttalersystem og en god receiver. En receiver med HDMI-oppskalering vil være perfekt, f.eks. http://www.hifiklubben.no/produkter/hjemme...ceiver_sort.htm

  12. Jeg ville gått for Pioneer, helt klart. Fantastisk godt sortnivå og nydelige farger. Har selv Pioneer PDP-LX5090H, og den er langt bedre enn min gamle Sony 46W4500 som gjør det bra i tester. Denne Pioneer'en er den beste TV'en jeg noen gang har hatt og noen gang har sett. Helt nydelig å se bluray på denne TV'en, og 50 tommer på 3,5-4 m avstand går fint.

  13. Jo faktisk enkelte føler de må dette og sliter da med hva jeg har skrevet om men noen vil tydelig ikke ha det inn i skallen at hvis ting er greit for dem så må det også være greit for andre "JESUS"

     

    Greit nok at dette er individuelt, Jada-Jada, men du drar jo hele tiden frem eksemplet med søsteren din som ikke kan ha større TV enn 37'' på 4-5 meter avstand uten å få hodepine eller få med seg filmens handling, og det er jo ganske så spesielt må jeg si.

     

    Til TS: Rundt 46'' vil for de fleste være optimalt på 3 m avstand, men 50'' burde også gå bra og kan med skikkelig lydutstyr gi litt kinofølelse. Ta en tur til en butikk, mål opp avstanden og test selv. MEN: Vær obs på at dette er mye en vanesak, og at en TV som virker kjempesvær de første ukene blir mer "passe stor" ettersom tiden går. Mange er vant med knøttsmå 32'' CRT-skjermer, og det tar litt tid til å venne seg til å se film på større skjermer hjemme. Men når "teknikken" og vanen først sitter, så vil du neppe ha noen mindre skjerm igjen. Mye film finnes også i 2,4:1-format slik at det blir sorte striper oppe og nede, dette gjør det også viktig med så stor skjerm som mulig. Mange TV'er har dessuten mulighet for å velge format slik at du kan "krympe" bildet (lage sorte sørgerender langs kantene) dersom du skulle få folk i hus som lett får hodepine ;)

  14. Når det gjelder skjermstørrelse og avstand til TV'en så er vel dette litt vanesak også. Det er vel ikke meningen at man skal se hele bildet til enhver tid. Når din søster synes 37'' er perfekt på 4 meter avstand så tenker jeg, vel hvorfor ikke gå for 32''? All kinofølelse er borte uansett. Dette er tross alt et forum hvor kanskje folk flest er litt over middels interessert i TV og hjemmekino.

     

    Med respekt for din søster så ville jeg neppe skrevet på et bilforum at min mors 10 år gamle Toyota med 60 hestekrefter går mer enn fort nok selv om hun selv måtte mene dette.

  15. Dette med innbrenning og plasma har dessverre blitt en seiglivet myte da dagens plasmateknologi gjør det svært vanskelig å ødelegge en plasmaskjerm på denne måten. Jeg synes folk som aldri har hatt en plasmaskjerm bør tenke seg litt om før de skriver slike spekulative innlegg her.

     

    Jeg hadde tidligere en Panasonic 42'' plasmaskjerm som var mye koplet opp mot pc og hvor jeg hadde statiske bilder stående i TIMESVIS uten noen problemer med innbrenning.

  16. Går for plasma hvis du primært trenger skjerm til filmbruk du vil neppe angre. Selv har jeg (dessverre) lcd-skjerm pga. bruker den mye mot PC. Selv om denne regnes for å være brukbar til lcd å være (Sony KDL-46W4500K) så bankes den ned i støvlene av de fleste plasmaskjermene når det kommer til filmbruk og tv-titting. Spesielt sortnivået er problematisk på lcd-skjermer. Nye lcd-skjermer som bruker led baklys har godt sortnivå, men dessverre er disse skjermene fremdeles veldig dyre.

×
×
  • Opprett ny...