Gå til innhold

Andrea_Solaris

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andrea_Solaris

  1. Av alle idiotiske tråder i det finmaskede nettet som utgjør forumet, må dette være den tåpeligste av dem alle! Men hva kan man forvente i et samfunn som forherliger det grunne og overfladiske? Tipper musikken er langt under godkjent. Lær å spille musikk, gi blanke f i klærne.

  2. Bruker monokkel, Libresse-bind med nagler, gorillamaske, truger og/eller svømmeføtter, BH som ørevarmer og bunad av den fineste silke og den dårligste dongeri.

    Hører utelukkende på Mozart, Deicide og Roland Cedermark.

     

    Idioti? Like mye som denne diskusjonen.

  3. Og et hipp hipp hurra for promp, tiss og bæsj! Disse menneskelige lyder og utslipp som dessverre har blitt undertrykt, undervurdert og tabubelagt.

     

    Langt derifra. Men de fleste synes at slik "humor" verken er drøy, provoserende, politisk ukorrekt eller noe som fortjener merkelappen "tabubelagt" - det er simpelthen ikke morsomt, pronto!

    Så etter man har karret seg opp av sandkassa i tråd med den menneskelige evolusjonen, innser man at det finnes alternativer til denne formen for morsomheter. Syns man fremdeles slikt er underholdende eller spennende, så vær så god, det sier mest om dem.

    Dessverre så jeg denne på kino med noen venner. Bånn i bøtta.

  4. Og dette tror jeg dessverre vi vil få oppleve i større og større grad framover. De riksdekkende avisene blir mer tabloide, og for å "følge med i tiden" - antageligvis i frykt for å miste de yngre leserne, smører de mer og mer dritt utover avisene. Rett og slett verdiskalaen som er blitt snudd på hodet. Kjendisdyrkingen vil bare eskalere, med det resultat at man står i fare for å oppdra en uvitende, ignorant og selvdyrkende generasjon. Vi biter oss selv i halen.

×
×
  • Opprett ny...