Gå til innhold

Herr_Brun

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Herr_Brun

  1. Det oppsiktsvekkjande er vel kanskje at Paradox ikkje vil gje Universo fleire sjanser eller ekstra fristar.

     

    Vel, nå er spillet godt over et år forsinket, og har faktisk fått en rekke utsettelser og nye sjanser, så det er lett å forstå at Paradox fikk nok til slutt. Det hjalp heller ikke prosessen at føreren av UV er en forholdsvis egenrådig type...

     

    Dette er synd så klart, da Magna Mundi virkelig kunne blitt en strategifans ønskedrøm :(

  2. Takk for svar :)

     

    Jeg har prøvet å koble fra hverandre og sette sammen alt, og fjernet støv. Har dessuten forsøkt å resette BIOSen ved å ta ut batteriet, men fremdeles intet intelligent liv å spore i denne maskinen. Alle viftene går som vanlig og det er ingenting som ser uvanlig ut, så jeg er litt i tvil om hva det kan være.

     

    Ser at det er mange andre innskrivere her som har hatt liknende problemer, særlig med nybygde PCer... denne her er 4,5 år gammel, og har blitt flittig brukt, kanskje det rett og slett er en del som er slitt ut? Forslag mottas med takk. (Lurer på hvor lenge et sånt Lithium-batteri på hovedkortet vanligvis varer... og hva det egentlig brukes til)

  3. Ok, jeg har en stasjonær spill-PC som ble bygget av meg og en datakyndig kamerat for 3-4 år siden. Vi bestilte alle delene fra MPX.no, den var ganske rask for sin tid, og har gått som en klokke til nå. Selv begrenser kunnskapene mine seg til å kunne bytte et kort hvis noe har gått istykker dessverre. Jeg er ikke sikker på hvilke deler som er brukt, har Windows XP med den siste servicepacken ihvertfall.

     

    Nå frøs PCen seg fullstendig for et par uker siden, mens jeg så på en South Park episode. Ingen unormale hendelser hadde skjedd på forhånd. Jeg kunne ikke slå av, eller få kontakt på noe vis, så jeg var nødt til å kutte strømmen. Situasjonen nå er at når jeg prøver å starte opp, vel, så kommer det noen brummelyder, hvister går, lys er på etc, men ingenting skjer. Den vanlige "bipp"-lyden (jeg har blitt fortalt at dette skjer når BIOS lades) er fraværende, og maskinen blir stående å humme. Ingen skjermbilde eller kontakt med den virker det som. Jeg har fått en feilmelding i ny og ned om at skjermkortet ikke har fått nok strøm, kanskje det er noe med strømforsyningen..?

     

    Så jeg trenger en diagnose på hva som kan være gått i stykker. Tidligere har skjermkortet smeltet en gang fordi det ble for hett, men det nye virker bra. Magefølelsen min er at det har blitt for mye støv inni PCen, så en eller annen vifte ikke har kunnet gjøre jobben sin og noe er gått varmt. Det så ikke så rent ut der inne nå.

     

    Hvis det er mange ting som kan ha gått i stykker, så kanskje noen vet om en pålitelig PC-doktor eller liknende i Oslo vest området som kan hjelpe? Og hvis det finnes noen tips på ting jeg kan gjøre selv for å feilsøke, så fyr løs.

     

    Takk for hjelp!

×
×
  • Opprett ny...