Gå til innhold

Pho7on

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pho7on

  1. Gleder meg å vite når AMD eller inttel kommer med 10 ghz turboost eller når crysis spillene kommer med støtte for 32 tråder.

    Er usikkert hva som kommer først derfra. For vi trenger fremdeles bedre kraft i gaming. For å klare 140 bilder i sekundet i alle spill.

     

    Så langt jeg er kjent med begynner vi å nå et frekvenstak. Prosessorer vil heller få høyere IPC (instructions per cycle) enn høyere frekvens. Når en går ned på litografi, så kan man få mer plass til andre ting som kan øke ytelsen. Mer cache osv.

     

    Men man vil få flere utfordringer som f.eks kan begrense hvor høy klokkefrekvens en kan hente ut av en brikke.

  2. Er enig at det vil være mer realistisk med herded lær enn en hvit bluse, men på vei til sengs 24/7 er å dra det vel langt.

     

     

    Ville heller gått med lette klær enn herdet lær hvis jeg noen gang var så mobil som Ciri... (ink teleport) Men det er viktigere at kvinner er dekket til enn at de logisk nok trenger mobiliteten løse klær gir dem. Ettersom herdet lær ikke hadde beskyttet mot de skadene hun har pådratt seg uansett.

     

    tl;dr SJWs som tror de har peiling.

    • Liker 2
  3. Nå har sånne spill dette med å ikke være helt så ambisiøse i virkeligheten som de virker ved første øyekast, men jeg holder øynene åpne. Virker morsomt. Iallefall hvis folk klarer å droppe psykopat-oppførselen sånne sandkassespill i noen timer og bygge et par landsbyer og sånn. :p

    Brb, skal slipe øksa! For vedhogst selvfølgelig >: )

    • Liker 2
  4. Har spilt Skyrim med en 144hz-skjerm, så vsync låser det ikke til 60fps, må si det er en fascinerende opplevelse. Når folk setter seg ved bord osv så flyr tallerkener rundt som raketter i rommet.

     

    Har nesten begått selvmord ved å åpne en dør og følgelig få en haug inventar i fjeset.

     

    Har noe med at fysikken er låst til FPSen(mulig jeg tar feil), noe man kan modde bort så vidt jeg vet. Noe man må lide igjennom når utviklingen fokuserer på konsoll.

  5. Man kan ikke kalle Bueskyting grenen i Ol sport lenger siden de har masse tekniske dyppeditter på buene sine samme som ett spill...

     

     

    Jeg vil heller sitte og spille fordi Idretten har jeg lagt bak meg jeg ser ikke noe moro i det lenger, jeg drev med fri idrett, fotball og svømming men ble fort lei.

     

    Data er fremtid snart kommer det til å være regulerbare skosåler og sånt til idrettsutøvere ødelegger jo alt.

  6. Alle burde roe seg ned når det gjelder AoC for øyeblikket tenk heller på at det har akkurat kommet ut. Funcom jobber sikkert med en løsning på det etter hvert.

     

    Men hva skjer med dårlig anskaffelse av spillet i butikker ? :S

    Jeg mener at butikkene har kjøpt opp for få "kopier" av spillet.

     

    Og nei wow er ikke 100% feilfri når det gjelder bugs her om dagen så jeg en fyr som klatra oppå Karazhan... Men Game Card har gått ut endelig så jeg er ferdig med wow bare aoc som jeg hungrer etter xD

×
×
  • Opprett ny...