Gå til innhold

foodpig

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av foodpig

  1. Hva er Zeno Clash egentlig?? Så jo helt merkelig og scary ut :huh:

    Action/adventure med fokus på melee combat. Jeg er enig i at det ser merkelig ut. :p

     

    Selv gleder jeg meg mest til Perfect Dark, Joy Ride, Zeno Clash og Sonic. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å kjøpe mer enn 4 XBLA-spill i løpet av 2010. Det kommer mye bra i år. :)

     

    Pc versjonen...lurer på hvor like spillene er?

     

    http://www.youtube.com/watch?v=nvYruEiLxC8

     

    Metacritic

  2. Har PS3, Xbox360, Wii og pc. PS3 bruker jeg til film og av og til, en sjelden gang til spill. Xbox360 bruker jeg kun til spill. Wii, ja den har viktig oppgave som støvsamler og PC'en den brukes vel stort sett til alt. I utgangspunktet så foretrekker jeg pc, men føler at Xbox360 er allright for spilling.

     

    Har også testet en del spill på begge konsollene og som regel så ser jeg ikke noe forskjell på spillene (grafikken). Jeg foretrekker Xbox360 fordi den har bedre spill (PS3 HAR IKKE BEDRE EXLUSIVES, C'MON PEOPLE!) og ikke minst kjempe bra kontroller.

     

    Live til MS er meget bra, og Marketplace er mer oversiktlig enn Store. Liker Sonys gratis policy hvor noe er bra og noe dårlig som f.eks. Vidzone er nice mens Home er jo helt ubrukelig. Gratis policy gjenspeiler jo dessverre også i Store som er veldig rotete sammenlignet med marketplace.

     

    Jeg er litt irritert på Sony også med tanke på spill som GT5 og Heavy Rain som er blitt hypet snart 50 år uten å se ut til å bli ferdig noen gang. Ja, litt overdrivet men seriøst, det er mange som kjøpte release PS3 på grunn av GT5 som kom "aldri".

     

    Jeg også litt irritert på både Sony og MS for å hype HD bilde når som regel alle spillene verdt å spille kommer i føkkins SD med til tider brukbar oppskalering.

     

    Til slutt vil jeg nevne om at jeg mislikte MS før jeg kjøpte Xbox360, men etter gode erfaringer med den samt lanseringen av Win7 sitter jeg her med gode tanker om djevel-Gates co. og ja, Xboxen min har opplevd dødens ring. Jeg hadde veldig sansen for Sony før PS3 og jeg er sånn passe fornøyd med den også...Jeg bare forventer mer av Sony, som de gode gamle produktene som de første MD spillere og Camcorders hvor ting var laget av aluminium og skrudd sammen. Vil også nevne litt om prisene...personlig så synes jeg at PS3 og 360 er priset helt ok, MEN Wii, fy fader, den er jo helt insane dyr. Det finnes under 5 spill til Wii som er verdt din tid og alikevell så selger Nintendo som aldri før. Jeg mener personlig at NES og ikke minst SNES var mer morro en Wii.

     

    Hovedpoenget er: Xbox360 er ett godt kjøp, men den er ikke noe sensasjon etter PS3. Jeg liker begge konsollene like mye og de mottar like mye oppmerksomhet...bare litt forskjellig.

     

    Liste over exlusives:

     

    PS3: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games

     

    360: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360-only_games

  3. Personlig så er jeg ikke noe jakt person. Riktig nok så synes jeg det er bedre å jakte, altså mer etisk enn å kjøpe kjøttdeigen fra Rema1000. Du har på en måte fortjent å spise kjøttstykket. De emosjonelle og eventuelle karmapoengene du taper av å plaffe ned dyr fra 1500 m med skarpskyter rifle er jo en annen sak da.

     

    Alt i alt likte jeg dette spillet. Grafikken var jo dritt bra også!

  4. Skjul
    det kan være mange fordeler.
    fordi du velger bort den bedritene Thomson routeren og bruker en mye bedere router, kan anbefalle D-Link Dir655.
    etter at jeg bridget min ST585 med en Dir655, og bruker bare thomson som modem, fikk jeg et ytelses hopp på 7mbit
    det blir nesten 1mb/s.

    og softwaren er 100 ganger mer brukervenlig og du kan stille inn på mye mer.
    D-linken gjør det den skal, i motsettning til hva thomson gjør, mer bedriten hardware/software skal man lete lenge etter.

    eneste minus med bridging er at det er litt vrient å få til, ihvertfall på ST routere fra NGT
    siden NGT har slettet disse templatene som ligger i routern.

    men jeg har den templaten som kan legges over ved spoofing, send en pm hvis du vil ha fila.
    hvis ikke må du inn å rote i CLI legge til en haug med kode.

    Helt enig. Thomson routere generelt er noe piss. De har store problemer med multitasking. P2P, Xbox Live og andre lignende ting takler den rett og slett dårlig. D-Link Dir655 er kjempe bra router og kan anbefalles. Bruker den selv også og er kjempe fornøyd.
  5. Ryktane om ACTA seier altså at programmer som kan brukast til nedlasting og opplasting av filer skal bli forbode.

     

    EU seier at ACTA skal knuse piratkopiering ein gong for alle, men eg trur ikkje dei har skjønt at det ikkje er mogeleg. Det gjeld å finne eit kompromiss, iTunes Store var eit steg i riktig retning. Spotify var eit større.

     

    ACTA er vel noe mer globalt. Mener ACTA er et G8 påfunn som ble videreført til EU. Har liten tro at slikt lovforslag blir gjennomført i EU.

     

    "ACTA is not designed to negatively affect consumers: the EU legislation (2003 Customs Regulation) has a de minimis clause that exempts travellers from checks if the infringing goods are not part of large scale traffic. EU customs, frequently confronted with traffics of drugs, weapons or people, do neither have the time nor the legal basis to look for a couple of pirated songs on an i-Pod music player or laptop computer, and there is no intention to change this."

     

    http://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2008...40836.11.08.pdf

  6. Flosshatt:

     

    Joda, men akkurat 2012 er dommedagsteori som kommer under konspirasjonteori i så mange felt at det er lett å blande de to sammen. Noen mener at f.eks Nibiru ble avbekreftet av myndighetene for å ikke skape kaos.

     

    Uansett point taken.

  7. Personlig så elsker jeg alt som har noe med konspirasjoner å gjøre med. Spesielt amerikanske ting.

    Leser akkurat om Federal bank of U.S.A, Bush (bad cop), Obama (good cop) relaterte ting.

     

    2012 er litt interessant da, siden alle kommer nok til å merke 2012 på en eller annen måte (Kanskje til og med før). Det som mest sansynlig, etter det jeg har studert tema kommer til å skje er større aktivitet i solen noe som påvirker oss her på jorden på diverse måter. Les mer på nasa.com

     

    Not for the lighthearted: :)

    http://www.youtube.com/watch?v=nfKEZXakXbo

     

    Ps. La oss spekulere samt velge å tro på jordens undergang i 2012. Det spiller ingen rolle, fordi det ingenting å gjøre med det. Mest sansynlig vil tv-lisensen, vegavgiften og alle andre forbannade regningene falle i postkassen som alltid før.

×
×
  • Opprett ny...