Gå til innhold

sniK

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sniK

  1. Hvis det kun er til film og TV hadde jeg ikke tenkt meg om engang. Pioneer 508 er det beste du får.

     

    Min Pioneer 508 fungerer utmerket i 1080p, men jeg ser ikke forskjell på 720p og 1080p siden 50" er alt for lite til å se så små forskjeller.

     

    Tror det full HD-greiene har gått litt inn i hodet på folk uten at de egentlig vet hva det er.

  2. Eneste jeg kommer på i farten er Pioneer sine 50" hvor du selv kan velge om du vil ha høyttaler og fot, men det ligger godt over din lommebok.

     

    Og jeg vil bare legge til at jeg er helt enig at TV-er uten høytalere er utrolig vakkert og dessuten er ofte høytalerene som er på TV-en helt ræva. Jeg har faktisk vært borti TV-er hvor det er forsinkelse mellom anlegget og TV-høytalerene som gjør at du får en "herlig" ekko-effekt...

  3. Du har SD-dekoder. HD-dekoderen må du bestille selv og jeg tror du må ha HD-abonnement hos Lyse som koster 80,- kroner eller noe sånt.

     

    Hva med denne? Ble best i test i Lyd&Bilde og er vel verdt en tusenlapp og to ekstra.

     

    Her er hva dem skrev om Samsungen:

     

    Samsung-skjermen har til dels svært gode egenskaper, men det holder ikke helt inn til mål. Utmerket kontrast og svartnivå havner dessverre litt i skyggen av støyproblemene som oppstår i mørke partier. PS-42Q96 er i tillegg nokså kresen på signalene den får inn, og egner seg derfor best sammen med høykvalitets videokilder som DVD og HD DVD. Alt i alt en god skjerm, men ikke den beste for de fleste.

     

    Og her er hva dem skrev om Panasonicen:

     

    Panasonic-skjermen skiller seg positivt ut ved å fungere meget bra rett ut av esken. Her trengs bare en liten finjustering før bildet sitter perfekt, og da snakker vi om en bildekvalitet som kun overgås av vesentlig dyrere skjermer. Egenskaper som kontrast, fargebalanse og skarphet er helt klart i toppklassen, mens brukervennlighet og lydkvalitet i tillegg godt over gjennomsnittet. Alt dette gjør TH-42PX70 til en svært god allrounder, og et meget godt kjøp for folk flest!

     

    Selv har jeg bare sett Panasonicen, men jeg tror nok den er et hakk bedre enn Samsungen.

     

    Du kan lese hele testene her.

  4. Har aldri vært borti den selv, men du kan jo ta turen selv til nærmeste Elkjøp-butikk og se på den selv. Alle har forskjellig smak innen lyd og bilde.

     

    Dette er bare synsing fra min side; prisen sier jo at den ikke er i toppklassen, men jeg tror nok den vil være mer en nok brukbar til Xbox 360/PS3 - men den vil nok være totalt ræva på analoge TV-signaler.

     

    Men som sagt, løp ned på Elkjøp å se den med egne øyner. Det er ikke noe som er bedre :)

×
×
  • Opprett ny...