Gå til innhold

Bingogress

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bingogress

  1. Er ikke sint på en voldelig måte. Men blir svært provosert av overblide mennesker. Også nærtagende mennesker som ikke tåler noen form for svart humor og man skal være så koselige mot hverandre. Sommeren er også noe som provoserer meg for da må du være blid på grunn av forventningene. Det er galt å ikke ville innkvartere seg i ett fremmedland en sommerferie og ligge på en solseng overoppheta som en dundre med astma. Og få insektstikk fortere enn Nav klarer å gi bort penger. Eller dra en tur på danskebåten og ende opp full som ett øsekar etter du har overlevd en kveld med Ole Ivars danseband og pardans med en som har bevegelsesvansker i hoftene.

    Så er sikkert bare noe som henger sammen med alt. Er mulig bare en pessimistisk person. Skal lage satire ut av alt.
    Mulig eg er en langpanna sullik men skrev ikke dette innlegget fordi det er en illebefinnende knipe. Blir ikke trist og vemodig av det.. Bare lurer på hvorfor det kan være at en kan ha en sånn tankegang. Begrenser bare meg selv med tilsikter. Mulig eg bare burde få til en selvrealisering med meg selv.

  2. Blir uvel og bråsint hvis eg ser ting med romantisk kontekst. Folk som snakker om ting som er koselig, søtt eller romantisk.
    Det er ett slags idiotsinne innvending og føler en uforklarlig kvalme. Er redd for personer som forsøker å komme for langt utenfor vennekategorien for da distanserer eg meg. Tåler ikke romantikk.
    Eksempelvis folk som gifter seg og skal dele livet sammen er en setning som dissonerer i ørene mine. Folk som vil ligge i armkroken og se en film. Sitater på for eksempel "Facebook" med en sånn kontekst får meg sint.
    Har vært forelsket før og har vært i forhold og det var fint. Men tror eg ikke tåler den romantiske biten. Det er ikke ett platonisk forhold så klart men tror det er ordene som setter meg ut. Har problemer med å snakke om det. At det skal være koselig eller søtt. Liker at det ett vennskapsforhold med noe ekstra. Har aldri klart å si at eg er glad i noen uten å mislike det. Men det vil ikke si at eg ikke mener det.. Men ordene får meg uvel.
    Er på en måte ekkelt. Aner ikke hva det kommer av for det er ikke noe traumatisk som har hendt.
    Med all respekt å melde så må det da gå an å være sammen med en dame som ikke har besudlet hele tankegangen med blomster, kattepuser og månehimmel (Uten å være generaliserende).

  3. Leter etter en spesifikk svart lue. En sånn som seileren har på denne tatoveringen.

    Er ikke noe virkelighetsfotografi men tror dere vet hva slags lue det er. Standard svart lue med stripene. Også ganske kort og bruker å være brettet rundt kanten.

     

    tumblr_mly1xyay1p1spoycao1_500.jpg

    • Liker 1
  4. Hvordan fant du ut at du hadde diabetes da?

    Tenker mer på det å være aktpågiven egenhendig. Den perioden før du oppsøkte fastlegen.

    Hva bemerket du deg?

    Sånn som hvor mange ganger man bruker vannklosettet om dagen blir det ikke avsatt omtanke til. At man er dvask kan ha noe med en svært bedagelig livsstil. Som innbefatter å være en stuegris. En svært usunn livsstil. Trener aldri og er ikke veltrent. Men er også under normalen på baderomsvekten har eg hørt. Så det er ikke fedmerelatert.

    Men det ville vært naivt å tro at man er immun fordi man er skinnmager og fettløs.

  5. En glede å se at noen bruker Glenn Gould som avatar.

     

    Ånder for "Coca Cola" men kan lett stanse. Men har aldri følt meg i noen risikosone.

    Er også en røyker.

    Trudde mesteparten skortet på genetikk og muligheten for å være så uheldig var marginal med ellers "Velskapte" og velfungerende organer.

  6. Beklager. Er ganske dvask. Ikke kvalm. Blir til å mige eller pisse en del. Det er ganske opplagt når man drikker haugevis da.

    Leste at koffeinholdige drikkevarer kan utløse eller være en medvirkende faktor til et angstanfall. Og "Coca Cola" er ikke et unntak.

     

    Tror ikke det blir å ta en svipptur hos legen før en besvimelse inntreffer.

  7. Vet ikke om dette er rett underkategori.

    Uansett. Får en nummen følelse i tunge og i ansiktet også på hendene. Men på hendene dominerer mest prikkingen. Det føles også slik i mageregionen. Dette kommer helt brått og uforberedt uten forvarsel.

    Kan dette være et angstanfall?

    Drikker utallige bokser med leskedrikk daglig og tidvis innbiller eg meg at eg har diabetes. Tror du dette har noen sammenheng?

     

    Fikk også en anelse pustebesvær og føler meg omtåket. Litt svimmelhet.

  8. Vil forsøke å anlegge noe ansiktshår. Tar nå "Multivitamin" som inneholder biotin. Vil altså dette kombinert med "Ølgjær" fungere godt?

    Er ganske rådvill på emnet og lurer på om det er noen andre tiltak som kan bistå?

  9. På utskikk etter noen treffende Indie spill.

    "Hack and Slash Dungeon Crawler" spill er kurant.

    Spill som inneholder overlevelses elementer som kritikerroste "Minecraft" og "Terraria" blir godt imøtetatt og mottatt.

    Liker også alternative urkomiske spill som "World of Goo" men er samarbeidsspill som er i søkelyset. Finner det givende og det gagner begge parter med samarbeid i illebefinnende spillkniper!

  10. Usikker på hvordan dette kan forklares. Er det et synonym for en fyr som tar støyten for andre? En som påtår seg skylden eller tar et slag for noen andre?

    Slik som sangen til "Jokke" som heter "Hr. Smith".

    "Alle sitter i den samma båten men du er den som alltid må ro".

  11. Tenkte å ta en svipptur og valfarte over til Svergie. Noen som vet hvor det er å få tak i følgende varer Revehale, Sorte arbeidsbukser, Billige Wunderbaums, Tresko og Volvo hettegenser?

    Tenkte også å feste en antenne på sykkelen min. Tempo Corvette. Noen som vet hvor den kan festes og hvordan? http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bilstereo/Antenne/Antennepisk-glassfiber-31144/

     

    Hvis du vet omkring prisen på de ulike tingene er det gledelig til takke.

    • Liker 1
  12. Hvordan er Volvo Amazon på veien? Og hvilken prisklasse burde du tråle etter på internett for å finne noe velmenende og velfungerende? Da prisklasse på Amazon og 240 og noe man burde være var på?

  13. Liker kun Volkswagen og Volvo. Driftsikre bensinsluk men. Liker også Tempo men produserte forøvrig kun sykler.

    Ser etter godt utseende og driftsikker. Noe som takler vinterføre og ikke en rønne som forårsaker for mye faenskap. Noe som ikke er en livsfelle. Andre bilmerker er sardinbokser av noen doninger som man ikke vil være den ulykkelige og uheldige eieren av.

×
×
  • Opprett ny...