Gå til innhold

Rodswinger

Medlemmer
  • Innlegg

    344
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rodswinger

  1. Likte det:snittet,vinkelen,sløret i vannet og fargemetningen.

    Men,det ser ut som det lider litt av difraksjon bakover i bildet,ikke uvanlig med dette objektivet.Du bør prøve å begrense deg til f/11 når du tar bilder på litt avstand.Mitt tips. :roll:

    Uten det;veldig bra! :thumbup:

  2. Desto mer jeg ser på bildet,desto bedre liker jeg det,klarer ikke helt å forklare hvorfor,men det trengs da ikke alltid heller.

    Syns det fortjener en plass på veggen!

    Eksponeringen du har valgt,ga et førsteinntrykk som jeg ikke vil skrive her,men etterhvert faller det på plass og gir et herlig rolig inntrykk,med et litt pastellaktig,nostalgisk preg.

    Kanskje fordi jeg selv har hatt en fantastisk sesong med fluestang og kamera i nydelige norske omgivelser.

     

    Good work! :thumbup:

  3. Er enig i det meste Larsenio sier :thumbup: ,fine farger,men litt tynt ellers,også må jo ikke bildet alltid komponeres ferdig der ute.Det er det som er så fint med digitalt;det er bare å beskjære og prøve seg frem hjemme.

    Tar mange bilder som jeg faktisk planlegger å beskjære når jeg kommer hjem,siden motiv og utsnitt ikke alltid passer med kameraversjonen.(Litt mye himmel osv.)

    Komponer ute,planlegg gjerne etterarbeid,fjern uvesentligheter når du har kommet hjem.

    Lykke til!

  4. Ja,du får ha lykke til.

    I mellomtiden får du eksponere nærområdet for oss:Det gir fin trening til den dagen drømmemotivet og,ikke minst,drømmelyset er der,enten du har ventet på det,eller om det plutselig er der.

    Også får vi gleden av bildene dine :p så lenge.

  5. Nemlig,er ikke så lett å ta bilder fra løse lufta eller fra utpå tjernet uten noe å stå i eller på. :no:

    Mener at disse bildene har bra fargemetning og belysning,at du velger å sløre vannet er ditt valg,som jeg syns funker greit på sånne motiver,gir en fin kontrast.

  6. Måtte jo innom,og liker som vanlig det jeg ser,så kan de som har peiling komme med råd om belysning og teknikker.

    Bra Adobe-jobb,stilig kjole. :wow:

    Ser bakgrunnen jeg og,og det er vel det eneste jeg kunne satt fingeren på.

    Men kreativiteten trekker veldig opp,og med den modellen kan vel kreativiteten trigges godt tenker jeg.Ikke syns jeg hun ser så usikker ut heller. :thumbup:

  7. Siden jeg driver å steker ørret fra igår,som jeg IKKE tok bilde av,må jeg nesten kommentere litt her,siden jeg er i gaten liksom. ;)

    Kommentar(fisken er snart ferdig og må av plata :p ):Veldig bra!

    Liker utsnittet og som ofte på bildene dine;lyset.

    Vinkelen var vel egentlig ikke så gale,har jo stadig mast på at du skal prøve å komme lavere,her syns jeg du har kommet deg ganske lavt,og selv om dette er et bilde av et......fiskelik..så er det jo også et landskapsbilde.Men hva med stranden(Det er alltid et Men! ;))

    Det blir nevnt veien bak som en linjetrekker,det tror jeg stranden ville gjort enda bedre.

    At bakgrunnen er uskarp,tja medf/13 er du i grenseland for difraksjon,og med så nært fokus er det nærmest umulig å få skarphet i bakgrunnen,men det er mulig,da med en annen teknikk,og den får vi i såfall ta på PM. :grin:

×
×
  • Opprett ny...