Gå til innhold

finn65

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av finn65

  1. Ny anmeldelse:

     

    OPM Netherland Killzone 2 review:

     

    Graphics

    Brilliant lightning and a many details that make KZ2 the best game graphically available for PS3. The Cutscenes are amazing.

     

    Music & Sound

    Overreacted death vocal reactions. In 7.1, Brian Cox takes the role as Visari.

     

    Gameplay

    KZ2 collects the ingredients out of every other shooters and combines it into one epic title.. Altough don't expect any revolutions.

     

    Length

    8 Hour is a little short we think. Practised shooters may better pick Veteran.

     

    SCORE:91 / 100

  2. Ny anmeldelse:Grunnet forbud mot scans legger jeg til litt av texten, ikke link.

     

    Killzone 2 in Poland, PSX Extreme: score 9,5

    Posted: Thu Jan 22, 2009 6:02 am

    sorry fo bad english:)

     

    So far, PSX Extreme gave it 9,5 :D

    That's really nice, since they are best console magazine in Poland:) (they review games for X360, WII, PSP and DS as well, name PSX Extreme comes from times, when they only reviewed games for PSX)

     

    Pros:

    - huge amount of solid shooting

    - performance

    - beautiful,dirty atmosphere (english is lacking some words:)

    - plot/story

    - whole universe (again :)

    - multiplayer

     

    Cons:

    - no co-op

    - sometimes not natural scripts (again :)

    - average AI

     

    Overall:

    PS3 finally has got his own Halo and Gears combined:)

     

    I will provide you with some pics soon.

     

    9+

  3. Jeg har en Maxtor ekstern harddisk på 1 tb. Den er i NTSF, og vil som mange andre her få den til å virke med PS3. Jeg går til min datamaskin og høyreklikker og velger formater. Men der kan jeg ikke velge FAT32, men exFAT. Og jeg har skjønt så langt at jeg må lage noen partisoner på rundt 32 GB for at den skal virke med PS3en. Det aner jeg ikke hvordan jeg lager så lurte på om noen kunne hjelpe meg med alt dette?

    Jeg bruker Vista.

    Prøv den her. Funker for meg.

    http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197

  4. Kjøpte ps3 for et par uker siden og når jeg skulle bytte ut hardisken fikk jeg en overaskelse. Har lest diverse guider hvordan man gjør dette,som at man skal dra hardisken ut med det lille metallflippen og dra hardisken til høyre osv. for å få den ut. Min harddisk så ikke sånn ut i hele tatt ,den kunne bare dras rett ut og skyves rett inn igjen. Om dette er en ny variant eller en gammel en aner jeg ikke.Noen andre sett denne varianten?

  5. Kjøpte ps3 for et par uker siden og når jeg skulle bytte ut hardisken fikk jeg en overaskelse. Har lest diverse guider hvordan man gjør dette,som at man skal dra hardisken ut med det lille metallflippen og dra hardisken til høyre osv. for å få den ut. Min harddisk så ikke sånn ut i hele tatt ,den kunne bare dras rett ut og skyves rett inn igjen. Om dette er en ny variant eller en gammel en aner jeg ikke.Noen andre sett denne varianten?

  6. Har tenkt å kjøpe ps3 og har tenkt å oppgradere harddisken med det samme. Spørsmålet er: Kan man bytte harddisken før man har koplet til maskinen første gangen? Eller er det en god ide å ta setupen først.( Regner med at det er en slags setup du må igjennom første gangen du tar maskinen i bruk). Noen som har prøvd dette? Takk for svar.

×
×
  • Opprett ny...