Gå til innhold

Quickcraft

Medlemmer
  • Innlegg

    422
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Quickcraft

  1. Synes at medium nerfen er litt i meste laget, kan være enig i at det er ok med en liten nerf så armor har litt å si, men er litt for mye om de tallene de har kommet med blir de endelige. Når de i tillegg gjør om alle kartene til å bli mere korridorer, så skjønner jeg ikke at de vil ha mindre pen på mediumene. Men de vil vel selge mer premium konto og gullammo da...

  2.  

     

    Alltid camo som første skill på mediums (E 50, T54E1, og Matilda er unntakene,) det er en massiv fordel for vision control, sixth sense ASAP, og view range-økende skills bør få prioritet etter camo. I de tilfellene du får en skadet modul i en medium må du enten reparere ASAP for å redde deg selv eller så har du tid til å stikke av.

     

     

    Optics er også noe du bør ha på alle mediums, igjen for å ha bedre vision control. Enkelte kinesermediums er unntaket her ettersom de har så utrolig lang aimtime.

     

    Hva mener du med vision økende skills? Situational awareness?

     

    Situational awareness, Recon, brothers in arms...

     

    Synes det er greit å bruke mer spesifikke crewskills enn BIA på meds, tar det ofte når jeg begynner på 4.skill og retrainer for å få på BIA. Camo er et must på de som har noenlunde camo til å begynne med, samt vision og gunneryskills(smooth ride, snap shot osv) repair er også greit.

  3.  

     

    Kom forresten gjerne med tips på hvordan i alle dager man skal spille T32. Virker som den lider av T20 og pershing syndromet.

     

    Er du seriøs?

     

    Hvis så, hull down og atter hull down.

    Er du på flate bykart, sidescrape.

     

    Det er en monster tank om den kan får være hull down.

    Og der har du problemet for meg. Jeg har en relativt aggresiv spillestil, og derfor funker rett og slett ikke hullarmouren til T32en for meg.

     

    Den plassen jeg nok gjør det best med heavytanks er IS-3 på et bykart. Der bruker jeg farten til å raskt komme meg rett i tryne på fienden, og bruker armouren for alt den er verdt.

    T28 Prot er også en tanks jeg liker veldig godt. Veldig god frontarmour som tomater sjeldent klarer å penne, nøyaktig gun med god pen, dog veldig svak for arty.

     

     

    T32 har faktisk ikke så værst upper hull armor, og med beste turreten kan omtrent ingenting penne deg når du er hulldown. Det gjelder å finne plasser på de forskjellige mapsene der du kan gjemme hull mest mulig, og du har litt mindre pen enn de fleste andre heavies, så det lønner seg å ha med litt premium ammo. Du trenger ikke nødvendigvis å være veldig defensiv, men må finne steder på de forskjellige kartene der du kan utnytte tanksen maks

  4. Kjenner jeg har lyst på WZ-131. Men vet ikke om jeg vil videre på linja.

     

    Er det like greit å kjøpe Type 62? Tjener cash, den har vel bedre MM(?) , men dårligere radio og motor.

    Og har en 85 mm kanon. Ikke toppkanonen som WZ-131 har.

     

    Noen som har disse?

    Som andre også sier her, liker jeg best 85mm kanonen på wz 131 og 132. synes de passer bedre på liights. Har type 62, og er ikke så forskjellig fra wz 131 naturlig nok. Tjener ikke like mye cash som tier8 tanks, men får inn greit.

  5. Har jo også noe med når skaden blir gjort og hvilken spillestil man har. Seff kan man sitte i en busk og få mye skade osv, men det er jo noe med å få nøkkelposisjoner på kartet og gjøre skade tidlig slik at laget ditt får en fordel over motstanderen, og ikke vente til motstanderen gjør noe og håpe de gjør feil. Forøvrig veit vi vel hvor håpløst det kan være av og til, noen ganger hjelper det ikke samme hva man gjør

  6. Var en annen kar på forumet her som var i samme båt, han laget en otg kabel selv, evt kan du kjøpe en her: http://www.clasohlson.com/no/Exibel-OTG-kabel,-Micro-USB/38-5873

    Da kan du koble til en mus for å få låst opp skjermen.

     

    Hvorvidt du har forsikring som dekker dette eller ikke vet jeg ikke, men skjemen på disse telefonene er festet på en spesiell måte, så det beste er å få et sony verksted til å skifte, evt sjekke om du har forsikring som dekker det.

×
×
  • Opprett ny...