Gå til innhold

Shashi

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shashi

  1.  

    Da er det jo det samme. En madrass er mer transportvennlig og billigere vil jeg tro.

     

    Rammen i rammemadrass har jo en funksjon di ikke komme til å bruke.

     

    Jeg digger fjørmadrasser

     

    det er et godt poeng, jeg tror man får en bedre madrass enn en rammemadrass hvis man ikke skal ha ben. Jeg så noen rimelig dyre madrasser på Jysk som mest sannsynlig er veldig behagelige.

     

     

     

    Hei,

     

    Svarer litt sent her men kanskje det fortsatt hjelper. En rammemadrass kan fint brukes uten ben og vil være en del stødigere enn for eksempel en vendbar madrass. Og så hvis du senere skal flytte så er det enkelt å kjøpe ben til rammemadrassen og sette dem på i den nye boligen.

     

    Hvis rammemadrass er helt utelukket foreslår jeg egentlig at du kjøper en vendbar madrass istedenfor, fjærer er mer behagelige og støtter en god del bedre enn skum, pluss at en vendbar madrass vil leve mye lenger enn en skummadrass. Det er et lag med skum rundt vendbare madrasser også men dette er bare en ekstra fordel, da det er fjærene i seg selv som tar seg av det meste.

     

    Litt avhengig av bruk så kan du gå for en av disse modellene.

     

    Plus S60 - http://jysk.no/soverom/madrasser/vendbare-madrasser/plus/madrass-plus-s60-90x200-dreamzone

     

    Denne kan snus mellom fast og medium side, den ene siden har et filtlag som gjøre den fastere. Pocket-fjærer som gir 7 komfortsoner der det gjelder, spesielt ved hofter, rydd, skuldre og hode. Det er også 15 års utvidet garanti på fjærene på denne modellen siden er er en Plus modell.

     

    Gold S40 - http://jysk.no/soverom/madrasser/vendbare-madrasser/gold/madrass-gold-s40-90x200-dreamzone

     

    Denne er kun fast, den ene siden har et lag med memoryskum mens den andre siden har kaldskum. Kaldsum er en litt fastere type skum hvor lufta allerede er presset ut så det tar lenger tid før den synker sammen. Memoryskum er det som folk flest kjenner som Tempur, former seg etter kroppen og hjelper godt til blodomløpet ved søvn.

     

    Hvis disse to er i det dyreste laget finnes det også en som heter Plus S20, derimot så er denne en del tynnere ved 16cm, hvorav de andre to er 22cm. Plus S20 er mer som Plus S60 men med kun 3 komfortsoner og et litt dårligere trekk rundt selve fjærene.

  2. Hei,

     

    Er denne laptopen: https://www.komplett.no/product/877677

     

    Jeg lurer egentlig mest på om folk har noen erfaringer med akkurat denne laptopen. Jeg har hørt at disse skal være ganske ålreite å spille på til å være laptoper. Prisen er...Grei nok i seg selv da den ikke skal brukes som en fulltids spill laptop uansett. Vil helst ikke bruke mer enn 10k uansett.

     

    Noen som har denne? Har hørt noe om denne eller vet noe om denne som kan dytte meg mot et kjøp eller ikke? Helst før Komplett ikke har "tilbud" på den lenger. Er den stillegående ved mindre bruk som f.eks Twitch, YouTube, Netflix...etc...etc? Bråker vifta veldig mye ved tyngre bruk som spill, blir den himla varm ved spilling?

     

    Når det gjelder spill, League of Legends, Final Fantasy XIV, ser at en av anmeldesene på Komplett sier at den kjører FFXIV greit, så der har vi et pluss, men vil bare høre flere meninger.

  3. Hadde Netflix-tilbudet her i landet vært like godt som i statene så hadde det jo ikke vært noe problem. Jeg betaler for Netflix og bruker VPN for å se på alt som er tilgjengelig i statene, hadde gjerne betalt for Hulu også men de tar ikke imot ikke-amerikanske kort og PayPal-kontoer med utenlandske addresser. Heldigvis kan man se på Hulu gratis, må bare tåle litt reklame innimellom.

  4. Skremselen rundt Elin på grunn av amerikanske "soccer moms" og andre suppehuer er noe forbanna tull og tøys.

     

    Uansett, den diskusjonen har jeg hatt før. Koste meg i den andre amerikanske betaen som var denne helga så da er det bare å vente å glede seg til den tredje, den ferdje, den femte, OBT og så seff lansering! Rakk ikke å treffe level cap da, stoppa på 16...Sånn det går når man skal/hvil filme mens man spiller og går tom for plass på harddisken.

  5. Har hatt det gøy med å spille på de koreanske serverne en liten stund, og litt under den japanske betaen men nå som det snart kommer ut her så får jeg vel kaste meg på bølgen. Har selv skaffet meg NA versjonen siden flere venner gjør det, kom egentlig ikke så langt i Korea på grunnav språkproblemer så har ikke fått testet PvP-systemet og dette government-systemet dem har snakket om, høres ihvertfall interessant ut.

×
×
  • Opprett ny...