Gå til innhold

MadsRuud

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MadsRuud

  1. Jeg kom også opp!! hellooo. Har noen mulighet for å legge ut regnskapet fra forberedelsesdelen? Og vet noen hvor man finner gamle eksamensløsninger? Hva er internt bilag, altså.. så dere skrev at vi kommer til å få med det å gjøre i og med at det er fra 31.12 ? =)

     

    Jeg vet heller ikke hvor man finner gamle eksamensløsninger, men zaqqoZeq har lagt ut fra høsten 2009. Når det gjelder interne bilag, så mener vi bilag som kun omhandler bedriften internt, altså så de ikke involverer andre bedrifter. Lønnsbilag, mva.-oppgjør, disponering av årsresultat er eksempler på slike.

  2. KP: Gianluigi Buffon

     

    FV: Patrice Evra

    FH: Sergio Ramos

    FS: Rio Ferdinand

    FS: Giorgio Chiellini

     

    MV: Cristiano Ronaldo

    MH: Lionel Messi

    MS: Anderson

    MS: Xavi

     

    SP: David Villa

    SP: Carlos Tevez

     

     

     

    Er veldig interessert i Premier League, og ja, jeg heier på United.

     

    Men jeg tror det laget her ville blitt vanskelig å slå. Har ikke valgt etter best enkeltspillere, men har tenkt meg et lag som skulle spille sammen.

  3. Juks å prøve en ting, men gå tilbake en måned i tid da det ikke virker? :p Jeg mener i alle fall det. Kunne ikke spilt slik, ikke gøy synes jeg.
    Nå var egentlig å selge Richards et dødfødt prosjekt uansett. Nå har det seg ikke slik at jeg ikke tapte noe spesielt mye mer, eller røyk ut noesteds, men jeg mangla sjefen bak.

     

     

    Støttes. Den eneste legitime grunnen til å gå tilbake er om spillet kræsjer, i mine øyne. Røyk ut av CL i første kvalifiseringsrunde (møtte Atletico Madrid) for et par sesonger siden, men loadet ikke av den grunn. Det tok litt motivasjon å finne glede i spillet igjen etter det.
    Du tapte en kvalifiseringsrunde og loadet ikke, gratulerer. Du sliter med motivasjonen? Hvorfor kunne du ikke bare loadet om du hadde funnet større glede i det?

     

     

    Støtter dette innlegget!

    Synes nå det viktigste er å ha det gøy når man spiller FM. Ikke det å ha gjort det mest samvitttighetsfulle til enhver tid. Man spiller vel for å ha det gøy?

×
×
  • Opprett ny...