Gå til innhold

LissiN

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LissiN

  1. Vet ikke helt hvordan det ser ut inn i den tlf... men mest tilsvarende tlf jeg bruker er OMNIA HD og der ligger minnekortet inn under kontor, sammen med kalkulatør osv... heter filbehandling.

     

    Hmmm, usikker på den soul'en

    Bruker også den kommende B7330, men det er en WP så det hjelper deg lite...

    Om minnekortet sitter ordentlig på plassen sin, skal det ikke være nødvendig å gjøre den synlig eller noe slikt. det er bare finne riktig måte å gå inn på det... :)

  2. Jeg har omplasseringshund som ikke tidligere (altså hundenes første 4 år) ikke gikk med katt. bor i hus med katt nå, katten var vant med hunder.

    Altså ikke noe problem inne, men ute jager hunden katter. Og det kommer den alltid til å gjøre, siden dette uansett er jakt.

    Jeg ville satset på voksen hund, og så kjøpt katt.

  3. Hei. Jeg har en htc tytn II som jeg har problemer med. Har nettopp kjøpt nytt batteri til den og brukt opp strømmen på det før jeg skulle lade det. Men når jeg satte i en slik reiselader sompasser til htc og qtek, så blir det bare rødt lys og ikke oransje slik som det egentlig skal bli. Og det virker ikke som det blir noe strøm på batteriet. Noen som vet hva det er som kan være feil? Har jeg for svak lader eller er det noe galt med telefonen min som har gjort slik at batteriet er blitt kortsluttet eller noe slikt? Kanskje det er noen andre her som har opplevd det samme med sin tytn II telefon?

     

    Om batteriet dit har gått helt tomt, skal det ikke være mulig å lade den opp via bil/pc. da batteriet trenger et "strømsjokk" for å starte opp igjen. Men lader du batteriet opp via vanlig stikk -kontakt hjemme, og venter ca 30 min før du prøver skru til på, skal dette funke. Lykke til

×
×
  • Opprett ny...