Gå til innhold

Foleson

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Foleson

  1. Hvis det haster, burde du vel kanskje ringe i stedet? Telefonnummer står på Dustins sider: http://www.dustinhome.no/DynamicPage.aspx?...amp;pageID=1900

     

    Arbeidsredskapet mitt er datamaskinen. 95% av kommunikasjonen med leverandører, etc. gjør jeg på email da dette er det absolutt mest effektive. Det er naturlig å forvente svar fra en leverandør i løpet av en langt kortere tid enn en arbeidsuke på enkle spørmål i forbindelse med et produkt. Jeg sitter ikke og ringer opp alle som ikke svarer, det har jeg ikke tid til. Jeg bestiller fra de som svarte på spørsmålet i stedet.

     

    Hvis ikke man svarer på email, så er det rart at man oppgir en emailadresse i første omgang.

  2. Kult kabinett. Eneste som er litt kjipt er måten vannet samler seg i en "traktform" på grunn av overflatespenningen. Jeg ville prøvd å ta en bittebitte-veldig-liten dråpe med zalo eller annen såpe i vannet og se om ikke du fikk en bedre flyt over skjermen etterpå. Det skal bare en minimal mengde til for å bryte overflatespenningen, og forhåpentligvis begynner det ikke å skumme...

  3. Jeg handlet alltid hos komplett selvom de var dyrest. De hadde jo konge service. nå vet jeg ikke lengre hvor jeg skal handle... :no:

     

    Hva er det Komplett har gjort med sin service som gjør at du ikke lengre handler der? Jeg handler kun der og er meget fornøyd. Ser nå at Dustin også bør være med i vurderingen fremover.

     

    Komplett var en katastrofe sommer/høst 2007 når de holdt på med lager-terminatoren sin. Store forsinkelser, nesten ingen informasjon, og den informasjonen som kom var direkte feil og grenset til bevisst løgn.

     

    Det var da jeg sluttet å handle der. De siste par årene har jeg handlet for et sted mellom 100K og 150K, noe som tidligere bare ville gått til Komplett, men jeg har boikottet dem siden den gang siden jeg følte at de opprådte uredelig.

     

    Jeg er veldig glad for at det kommer en ny aktør i markedet, og kan garantere at de skal prøves, og hvis de leverer varene så og si så skal jeg bli en god kunde :thumbup:

  4. Vel, posten kan være "rar" til tider den også..

     

    Jeg har faktisk fått pakker fra Kina og deromkring (Ebay) raskere enn pakker innenlands også, så posten kan også ha feil.

     

    Men prøv å få tak i den karen

     

    Frode

     

    Jeg tror ikke jeg ville handlet med noen some ikke jeg kan finne eksisterer i skattelistene eller som kommer opp med et eneste treff når jeg googler.....

  5. Spiller Arma2, WOW, CSS, de nyere COD spillene, Crysis, Far Cry 2 osv osv.

    Har også planer om å kjøpe Microsoft flight sim. X og en Saitek Cyborg joystick,

    så kommer sikkert til å spille det en del (men det er vel ikke så gfx-krevende, eller?).

     

    Bruker pcen hovedsaklig til spill. Ser også en del film og hører på musikk. Og surfing xD

     

    Har bare èn vanlig Samsung 22" Widescreen. Har liksom aldri følt behov for flere skjermer.

    Bildet blir vel bare rart i de fleste spill uansett, dersom man skal ha så stor vidde i forhold til høyde?

     

    Sjekk linken jeg postet, der er det noen screenshots som viser hvordan et 3 skjermers oppsett funker med tripleahead2go. Med et 3 skjermers oppsett så vil bildet på den midterste skjermen være IDENTISK med det du har per i dag. Men i tilleg vil du få en skjerm på hver side i periferisynet. Søk på triplehead2go på Youtube. Med det du kommer til å dytte av penger i skjermkort så er det bare synd og skam å ta ut outputen av all den prosesseringskraften i kun 1680 x 1050. For at ikke jeg skal felle en tåre så kjøp i alle fall en 1920 x 1080 av et eller annet slag :!:

    Men som sagt, hadde det vært meg så hadde jeg også gått for 5040 x 1050 i tillegg :thumbup:

     

    Samme oppsett FC2

     

    Skal du spille flight sims så er det i alle fall en nobrainer med et slikt oppsett hvis man har råd til det. Og det har de fleste, med skjermer og 3h2g + et par GFX kort for å kjøre det bra så trenger man ikke ut med mer enn 10k

  6. Ok, jeg bare må spørre... Hvilke spill spiller du?

    Og skal du bruke PC'en til noe annet enn spill?

     

    Ja man kan bruke 50k på en hjemme PC, men med mindre du har VELDIG spesielle interesser, så kan du like godt bruke under det halve og donere resten til et godt formål.

     

    Men hvis man først skal bruke så mye penger... Selve boksen betyr ingenting hvis ikke resten er deretter. Hva slags skjermoppsett kjører du? På et budsjett som ditt bør du kjøpe en Matrox Triplehead2go med 3 bra 1680 x 1050 22" skjermer for spilling (ikke noe poeng med full hd 22" skjermer siden triplehead2go støtter maks 3x1680 x 1050)

     

    Triplehead2go

     

    I tillegg til en fet 27" 1920 x 1080 for film/video etc. (eller en 30" skjerm)

     

    Alt etter skjermvalg har du bare der mellom 15-25k du kan bruke.

  7. Bokmerke....noen som vet om det er god tilgang på tørris/LN2 i trondheim?

     

    Hadde generelt god tilgang på nitrogen i Trondheim i gode gamle dager når man gikk på NTH og hadde de rette kontaktene. Hadde mye morro med gratis nitro gitt.

     

    Er vel kanskje litt mer komplisert å få tak i ellers, men gjetter på at det absolutt bør være tilgjengelig i Trondheim.

  8. En undersøkelse utført av BI viser at pirater oftere kjøper filmer enn ikke-pirater.

     

     

     

    Les mer

     

    Ingen bør være spesielt overrasket over dette? At "pirater" bruker mer penger på nedlastningstjenester kan forklares både med at mange av de såkalte "piratene" er mennesker som er interessert i film (og musikk) og i tillegg har kunnskaper og teknisk kompetanse til å lett finne frem til og bruke disse tjenestene.

     

    Hvis bare enkelte svært forbrukerUvennlige film og musikkdistributører hadde skjønt at distribusjon på DVD og CD ikke akkurat er fremtiden, så kunne de spart seg mye hodebry.

  9. Har god erfaring med Amentio, MEN du bør være klar over, og gjøre følgende:

     

    Nummer 1. Du må ikke være for utålmodig med å få delene. Siden Amentio bestiller fra et mylder med underleverandører, så sier det seg selv at enkelte komponenter kan ta litt tid. Beregn 2 uker før du har alt i hus i forhold til en bygge selv PC.

     

    Nummer 2. Bestill bare deler som står som lagervare, og sjekk gjerne med Amentio på forhånd. Hvis du bestiller varer som "snart" er på lager, så kan du fort få stygge overraskelser (dvs. utsettelser, etc. som Amentio har svært liten kontroll (og kontrollmulighet) på)

     

    Nummer 3. Hold deg oppdatert på leveringsstatus på Amentio sine sider. Der finner du sporingsnr. på alle pakker, etc. Hvis du opplever at tingene dine ikke sendes selv om de står som lagervare, etc, purr via telefon til Amentio etter en ukes tid. De er flinke til å ordne opp når du tar kontakt med dem, og hvis du gjør slik som jeg har skrevet her, så kan du begynne å bygge etter maksimum 2 uker.

  10. Er nok ikke Amentio, de sitter jo ikke med eget lager, som Komplett, MPX, Netshop og de andre store gjør.

     

    Tenker det er komplott. Klart de går konkurs siden de mistet meg som kunde etter at de køddet det så fryktelig til i fjor sommer/høst. Har handlet for godt over 30.000 etter den tid, og jeg er sikker på at det kunne vært det som reddet dem!

     

     

    Fra spøk til alvor.. jeg er sikker på at uansett hvem, om noen, som går konkurs, så tapte Komplett en masse på det de holdt på med i fjor.

  11. Frister noe sinnsykt med en slik popcorn hour boks ja, hvilken av dem anbefaler du? ser det er flere som er kommet ut, lurer på om jeg legger inn en bestilling i morgen om jeg finner ut at jeg skal ha det, så dropper jeg hele stue-pc'en. Litt synd at jeg ikke vil få til å streame fra tv2 webtv etter hva jeg leser... er det noen som har erfaringer med slike bokser?

     

    Med tanke på hvilken du vil ha, det kommer helt an på hva du trenger. 110 kan gjøre alt 100 kan gjøre og bittelitt til som du kan se her. 110 er vel enda ikke i webshoppene i Norge. Jeg fant ut av at jeg ikke trengte noe av det nye på 110. Hvis lyd er viktig for deg, så har du jo noen flere valg for det på 110.

  12. Vil nevne at alt av spill på denne maskinen er uaktuelt, om det blir noe så blir det command and conquer bare fordi at det hadde vært fett på storskjerm, men det blir mer hvis pc'en takler det. PC'en skal ikke bygges overhode for spill..

     

    Hvis du ikke skal spille og kun skal vise mediainnhold så kan jeg anbefale popcorn hour Har du andre krav som HD/blueray spiller som en del av pakken så må du nok finne på noe annet.

     

    Hvis Popcorn hour derimot holder for deg så kommer den i to utgaver, og du får finne ut hvilken som passer for deg. den dyre har SATA tilkobling for en intern harddisk om du ønsker å installere dette (i stedenfor IDE) optisk lydutgang og litt anderledes konfigurasjon på USB tilkoblinger etc. Min PH har spilt alt jeg har hivd til den av HD innhold uten problemer over nettverket, og bildekvaliteten er svært bra. Jeg er rett og slett litt imponert og synest jeg har fått mye for pengene. Alternativet mitt var å bygge en stue PC til adskillige tusen kroner og er glad for å ha spart de pengene.

  13. Og hvorfor ikke det? Alle partier kommer med valgløfter, og alle som stemmer på dem gjør det på bakgrunn av at partiene har kommet med løfter som stemmer overens med ønskene til den enkelte person. Hva om jeg driter i helse, miljø, veier, kollektivtrafikk, skole, etc., men BRYR meg om at satsen for å bringe varer inn i landet er latterlig lav og ser at den økes? Da stemmer jeg på det partiet som lover meg at satsen økes.

     

    Om det er viktig for deg at alle skal springe rundt utkledd som klovner hver fredag ettermiddag, ja da stemmer du på det partiet som vil innføre en lov om det.

     

    Jeg lurer på hva du egentlig mener må til for at jeg skal få lov å stemme? Jeg liker ikke å stemme på folk som lyver i alle fall.

     

    Det du sier her er et uttrykk for et verdenssyn fullstendig uten empati og evne til å sette seg inn i andres situasjon. At en eller annen småsak er viktig for deg vil ikke si at den er viktig i en større sammenheng, og dersom du gir faen i alt og alle andre for å få igjennom ditt syn i en enkeltstående sak så er du, iallfall i mine øyne, en ekstrem egoist.

     

    Jeg mener at en viss forståelse av at man lever i et samfunn skulle vært påkrevet for å stemme (eller, det mener jeg egentlig ikke, for allmenn stemmerett er et viktig prinsipp, men det er lov å dagdrømme ;) )

     

    Det er litt synd når folk ikke gidder å prøve å lese mellom linjene..

     

    Mitt poeng i den andre posten er at du ikke kan diktere for folk hva som er viktig for dem. At jeg nevner lover om klovner burde jo kanskje være et hint om at ikke jeg akkurat mener at tollgrensen er det viktigste her i verden.

     

    Jeg mistenker at du er en av dem som ser rødt fordi at FRP blei nevnt.. Og hvis det kan være til trøst for deg, jeg kommer aldri til å stemme FRP... ever...

     

    Men jeg misliker fremdeles regelen, og jeg misliker politikere som lyver. Og det skal den sittende regjeringen ha, de har vært flinke på å lyve i denne perioden.

  14. Jeg må si at jeg synest det er så dårlig at ikke denne har blitt justert for evigheter siden, at jeg nesten bare på bakgrunn av dette boikotter samtlige regjeringspartier som har sittet ved makten de siste 15 årene. Hei FRP, her har dere en sak å vinne meg på! :thumbup:

     

    Dersom du stemmer FRP på grunnlag av å slippe moms på importerte varer så burde du virkelig ikke ha stemmerett!

     

    Og hvorfor ikke det? Alle partier kommer med valgløfter, og alle som stemmer på dem gjør det på bakgrunn av at partiene har kommet med løfter som stemmer overens med ønskene til den enkelte person. Hva om jeg driter i helse, miljø, veier, kollektivtrafikk, skole, etc., men BRYR meg om at satsen for å bringe varer inn i landet er latterlig lav og ser at den økes? Da stemmer jeg på det partiet som lover meg at satsen økes.

     

    Om det er viktig for deg at alle skal springe rundt utkledd som klovner hver fredag ettermiddag, ja da stemmer du på det partiet som vil innføre en lov om det.

     

    Jeg lurer på hva du egentlig mener må til for at jeg skal få lov å stemme? Jeg liker ikke å stemme på folk som lyver i alle fall.

  15. Jeg har lett etter informasjon om evt. endringer på den urgamle 200 kr. regelen uten å finne noe, så jeg antar de ikke har gjort noe med den. Noen som kan bekrefte dette?

     

    Jeg må si at jeg synest det er så dårlig at ikke denne har blitt justert for evigheter siden, at jeg nesten bare på bakgrunn av dette boikotter samtlige regjeringspartier som har sittet ved makten de siste 15 årene. Hei FRP, her har dere en sak å vinne meg på! :thumbup:

  16. Sorry :p Kom nær knappen.

     

    EDIT1: Tempen på skjermkortet ligger på 50-70 grader, så det er ikke problemet.

     

    Testet nettopp CS og samme dritten skjer der og.

     

    EDIT2: Nå fikk jeg blue-screen, bare med lilla farge og måtte restarte. Virus?

     

    Uhm.. Løsning: drop WoW? Har du spilt det en stund så er jo alt det samme om igjen og om igjen :-P

     

    Seriøst dog, hva for PSU har du?

  17. Samme erfaring med Amentio`s eksterne lager\leverandører;

     

    6 artikler bestillt ( samtlige "på lager" ) 3 artikler motatt, i 3 forskjellige forsendelser.

    Mangler altså d.d 3 artikler og bestillte for 2 uker siden.

     

    Det er blir vanskelig å forsvare lave priser med så lav leveranse kvalitet.

     

    SOm jeg skrev i mitt forrige innlegg: Ring til Amentio og spør om hva som er årsaken. Du kan sitte å vente samtidig som du blir mer og mer irritert, eller du kan ringe og få en avklaring med en gang. mest sannsynlig henger det på underleverandøren, og med mindre du gjør Amentio oppmerksom på det så risikerer du å vente og vente og vente.. Bestillinger foretatt hos Amentio krever litt egeninnsats, men de faa minuttene i telefonen betaler seg i lave priser.

  18. Opplevelsene dine ovenfor er ikke uvanlige. Jeg har bestilt hos Amentio flere ganger nå, og varene kommer flygende inn fra en mengde forskjellige leverandører over et relativt spredt tidsrom. (regn med et par uker før du har alt) Videre så hender det at lagerstatus på delene du bestiller står som "tilgjengelig" når du bestiller uten at de faktisk er det. Dette kommer av at lagerstatus oppdateres via underleverandører etc. og forsinkelser oppstår på oppdateringene. Dette fanger Amentio opp dårlig (I hovedsak så vil da bestillingen din ligge hos denne underleverandøren til de får nytt på lager og sender det ut) Dette kan bety veldig lang ventetid til tider, og derfor er det viktig at DU SELV følger med på bestilling og status på deler slik at DU SELV kan ta kontakt med Amentio for å få en annen tilsvarende del, eller få de til å skifte varen til å bli bestilt fra en annen underleverandør som har den på lager.

     

    Amentio er i det store og hele litt mer tungvindt en f.eks. a bestille alt hos Komplett og få det i samlet pakke, men så lenge følgende kriterier er til stede og du er klar over det så kan jeg glatt anbefale Amentio:

     

    1) Du har tid til å vente en uke eller to på varene dine

    2) Du er i stand til å følge litt med på leveransen

    3) Du gidder å plukke opp røret og snakke med Amentio om du skulle ha noen spørsmål

    4) Du vil ha varene mye billigere enn de fleste andre steder.

     

    Jeg har som sagt bestilt fra Amentio en del ganger nå, og generelt sett så går det raskt og smertefritt. Av og til er det hiccups men da ordnes det stort sett opp raskt. Jeg har spart en del store lapper på å handle hos Amentio vs andre nettbutikker, og da driter jeg i om det av og til er litt ekstra bry med bestillingen utover det å sende den til butikken.

×
×
  • Opprett ny...