Gå til innhold

jøkul ptro

Medlemmer
  • Innlegg

    484
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jøkul ptro

  1. mistakes were made..
    ▒█▀▀█ ▒█▀▀▀ ▒█▀▀█ ▀█▀ ▒█▀▀▀█ ▒█▄░▒█
    ▒█▄▄▀ ▒█▀▀▀ ▒█░▄▄ ▒█░ ▒█░░▒█ ▒█▒█▒█
    ▒█░▒█ ▒█▄▄▄ ▒█▄▄█ ▄█▄ ▒█▄▄▄█ ▒█░░▀█

    ▒█░░░ ▒█▀▀▀█ ▒█▀▀█ ▒█░▄▀
    ▒█░░░ ▒█░░▒█ ▒█░░░ ▒█▀▄░
    ▒█▄▄█ ▒█▄▄▄█ ▒█▄▄█ ▒█░▒█

    ▒█▀▀█ ▒█░▒█ ▀█▀ ▒█▄░▒█ ░█▀▀█
    ▒█░░░ ▒█▀▀█ ▒█░ ▒█▒█▒█ ▒█▄▄█
    ▒█▄▄█ ▒█░▒█ ▄█▄ ▒█░░▀█ ▒█░▒█ +1

    • Liker 1
  2.  

    Det koster dere ingenting å klaske på 5/10 minutter ekstra med litt gameplay, ellers bra video

    Har en del ekstra uredigert video, ja. Men hvordan tenker du dette skal presenteres? Som en egen video, eller en del på slutten uten stemme over?

    Ja det blir vel samme, enten avsluttningsvis eller som en egen 'gameplay-feature' video som dere kan linke til i artikkelen? Det jeg mener er at det er ikke noe å spare på ved å gjøre det så kort som mulig når mange sikkert ville hatt glede av å se en sammenhengende video av en tre, fire rom i spillet?

  3.  

    Bransjen er pill råtten

    Nei det syns jeg ikke. Gutta på gulvet viser deg og snakker om et produkt. Du velger jo selv om du tar det eller ikke. Forbrukere har et ansvar for å sette seg inn ting selv,. Ikke bare naive gå rundt å lytte til hva folk i butikken selger de. Du gjør ikke det samme når du handler bil eller hus. Da trenger du ikke gjøre det når du handler billigere ting eller.

     

    Jeg burde kanskje skrevet 'fremstår som' - det er klart det er et ansvar her som går begge veier, jeg la endog merke til at i denne (relativt snevre) testen var resultatene ganske enstydige, og skulle nok helst ønske å se mer grønt fra flere aktører.

  4.  

    Dog, skriver du ikke ut endel bilder der kvaliteten er viktig, bruk heller penger på en fargelaser. De tørker ikke ut, da de bruker tørt pulver allerede. Så bruker du heller en webtjeneste eller lokale fotosjappa når du trenger papirutskrifter. Får mange bilder for kostnaden av en enkeltblekkpatron, og de beste blekkskriverne for foto koster ikke noe mindre ennen rimelig fargelaser, og bruker 8 patroner. Og kostnaden ligger i patronene, ikke skriveren.

    Helt enig i det. Gode fotoutskrifter hjemme er dyr luksus uavhengig av om man skriver ut ofte eller sjeldent. Skriver man ut bilder hos den lokale fotosjappa blir det som regel billigere per utskrift og man slipper kostnadene med kjøp av skriver, dyserens, dyre patroner osv. Ulempen er at man ikke får utskriften levert hjemme på under minuttet.

     

    Når man først styrer unna hjemmeutskrifter av foto og kun har behov for å skrive ut dokumenter og lignende så kan man også vurdere billige sort-hvitt laserskrivere. Jeg kjøpte min ny for 2 år siden og betalte 260 kr inkludert frakt. Den har skrevet ut hundrevis av sider uten noe vedlikehold og er en lettelse sammenlignet med fargeblekkskriverne jeg hadde før. Regner med den fungerer i flere år til før den begynner å mase om toner og blir byttet ut med en ny tilsvarende, med ny tonerkassett. Edit: Jeg ser min har steget litt i pris nå. 348 kr inkludert frakt.

    Supert, tusen takk for anbefalingen ??

  5.  

     

     

     

    Lite fornøyd med updaten personlig, masse styr med domenerer, nettilgang under sleep, tvunge restartet osv.

     

    AtW

    Kan ikke si jeg opplever noen problemer selv.

    Ok, så hvordan hindrer jeg automatisk omstart uten å slå av oppfateringer helt?

     

    AtW

    Ok, jeg anså ikke restarten som et problem Men ja, det ville vært mer sexy om man ikke behøvde å gjøre det.

     

     

    Ja, sånn som på windows 7.... Hvor MS tok det litt mer med råd når det gjaldt å tvinge brukeren til å gjøre ting de ikke ville.

     

    AtW

     

    Exactly - det jeg i utgangspunktet ikke liker med windows 10 er denne tvangen med oppdateringer og installering av ymse apper etc

×
×
  • Opprett ny...